- 12 Eylül 2016
- 3.533
- 4.641
- 40
Sen süt yumurta muz bulgur badem tüket elinden geleni yap Allah a emanet bebeklerimizBu saatten sonra bebek kilo alir mi zayıflar mi ne olur korkularım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen süt yumurta muz bulgur badem tüket elinden geleni yap Allah a emanet bebeklerimizBu saatten sonra bebek kilo alir mi zayıflar mi ne olur korkularım var
Ben gazi hastanesinde olucam büyük olasılıkla bi ihtimal Akropol de olabilir aslında orayı istiyorum ama eşim işten çıkarıldığı için özele maddi gücümüz yetmezKızlar ankara da oturanlar hangi hastanede doğum yapmayı dusunuosunuz
Sen nereyi düşünüyordun csnımKızlar ankara da oturanlar hangi hastanede doğum yapmayı dusunuosunuz
Gözün Aydın canım iyi haberlerle dönmüşsşn çatı muayenesi acıtıyor muKızlar kontrolden geldim kilosu boyu normal bi sıkıntısı yok deri çok şükür çatı muayenesi oldum ve normal doğum yapabilirsin dedi çok stres oldum ben hep sezaryen olur zannediyordum şimdiye kadar hiç korkum yoktu şu an korkum başladı dua edin ne olur kolay doğum yapalım hepimiz korkuyorum yaaaa
Biraz acıtıyor ama çok kısa sürüyor kendini kasmazsan rahat olur ben biraz kastım ondan azıcık acıdı ama öyle bazılarını abarttığı gibi değil rahat olGözün Aydın canım iyi haberlerle dönmüşsşn çatı muayenesi acıtıyor mu
Rahat ol olmayacak Rabbimin izniyle doktor alalım derse de aldır sonuçta zararı olacak olsa alıyım demez dua edelim bol bol hayırlısı olsun iyi olacak gör bak sonra burdan bana yazacaksın dediğin çıktı diye:) içini kalbini ferah tut:)
Canım cok dikkat ediyorum oyuzden sasirdim hepsini hErgün yiyorum bulgur disindaSen süt yumurta muz bulgur badem tüket elinden geleni yap Allah a emanet bebeklerimiz
Benimde özele gücüm yetmiecegi için cnm etlik doğum evinde yapcam inşallah tanidikda var orda ama maalesef refakatçi almiolarmisSen nereyi düşünüyordun csnım
Oranında yeni doğan yogun bakımı var diye biliyorum Özel Oda yok mu refakatçisiz ilk gün nasıl yapıyor ki orda dogum yapanlarBenimde özele gücüm yetmiecegi için cnm etlik doğum evinde yapcam inşallah tanidikda var orda ama maalesef refakatçi almiolarmis
Yoğun bakimi var cnm özel oda varmış ama bazı sorunlardan dolayı kaldırmışlar maalesef hic bilmiyorum cnm refakatcisiz nasıl oluo hemşireler yardim ediolardir galiba insallahOranında yeni doğan yogun bakımı var diye biliyorum Özel Oda yok mu refakatçisiz ilk gün nasıl yapıyor ki orda dogum yapanlar
Illa ki yardım edıyorlardır madem refakatçi almıyorlarYoğun bakimi var cnm özel oda varmış ama bazı sorunlardan dolayı kaldırmışlar maalesef hic bilmiyorum cnm refakatcisiz nasıl oluo hemşireler yardim ediolardir galiba insallah
Benim hamileligimin başından beri böyle canim.Ateş basıyor yanıyorum ben
Benim hamileligimin başından beri böyle canim.
Incecik giyiniyorum gecede cam açık yatıyorum
Az kaldı artık sabır diyelim
O yuzden hasta oluyoruz aynenTerleyıp üşümekten Terimin soğumasından hasta oldum yenı atlatıyorum bildiğin menapoZlu gibiyim tövbe tövbe
Aynen bende giyinmiyorum internette okudum normalmiş artan östrojen hormonundan dolayı yanmalar oluyormuş doğumla geçermişO yuzden hasta oluyoruz aynen
Evdekilerde bana kızıyorlar giyin diye ama içten yanıyorum napim
Bende tam tersi usuyorumAteş basıyor yanıyorum ben
Özel Eryaman canım.Kızlar ankara da oturanlar hangi hastanede doğum yapmayı dusunuosunuz
Yani ne olmus olabilir ki acaba girmiyo 1 haftadir.Kızlar Asya dan ses yok
Bugun burasında sessiz doğurmuyorsunuz dimi