- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 36
Valla ben ne yaptıysam olmadı son çare tırnak uzatmak da buldum. Kesmiyorum o tırnağı şimdi kessem zaten 3 te ikisi gider o derece bozuk bi tırnakBeninde ayak tırnağım batmuş dermatolojıden randevu aldım taa pazartesıye verdi var mı evde yapabileceğim bişi var mı eğilemiyorum da
Gebelikte bi bozuldu tırnaklarım zaten eğilmiyorum daValla ben ne yaptıysam olmadı son çare tırnak uzatmak da buldum. Kesmiyorum o tırnağı şimdi kessem zaten 3 te ikisi gider o derece bozuk bi tırnak
Kizlar uykusuzluktan sinir krizi gecirmek uzereyim tum gece uyumadim. Yogurt falan fayda etmedi. Aglicam ya. Esim de yanimda misil misil uyudu
Bende aynı durumdayım 200 kere dönmüşümdür sağa sola ve ilk kez bugün mide yanması oldu fena bir şekildeeşim zavallı farketmedi bile...uyumadığım için de sinirlerim bozuk...
yataktan kaç kere kalktım resmen 500 grama yakın yoğurt yedim. bu sefer mide de kötü oldu. sabah 07.30 gibi odanın camını açtım 8 e kadar içim geçmiş sonra kalkıp işe geldim ama kafa bi milyon biri bi ters davranırsa sinirimi ondan çıkarmam inşallah
Trafikte 2 kişiye çattım bileeşimi de tersledim...eve gidip duş alıp uyumak hayalim bir de çalışabilir raporunu aldım diye kızdım kendime...
istersen çalışabilir raporunu kesebilirsin canım. ben çalışmak istiyorum iki hafta daha sonra çalışmıcam son hafta inşallah. eşimi bende sabah uyuyamadım gece güzelce uyudun diye bi güzel söylendim
Bende 2 hafta daha çalışmak istiyorum 35 de ayrılırım diye düşünüyorum...çok da zorlamanın anlamı Yok böyle de eziyet oluyor işte sonra eve git yemek yap ortalığı topla anlamıyorum günler nasıl geçiyor..
valla bende öyleyım bıde halsızım durumlar fena çalışan anne olmaktan önce çalışan hamıle olmak daha zormusbenim de öyle. yemek ye topla saat 8 oluyor. haftasonu temizlik ütü hiçi de çamaşır falan çalışanların işi zor hem de çok zor
Beninde ayak tırnağım batmuş dermatolojıden randevu aldım taa pazartesıye verdi var mı evde yapabileceğim bişi var mı eğilemiyorum da
Günaydın tatlım bendede aynı sorun mide yanması tam gaz devam şükür bel ağrısı falan yok gaviscon işe yaramıyor dediğin gibi doktor 8 den sonra meyve olarak biii yemr sadece elma ye dedi biraz daha iyi gecen mandalina yedim 9 falandı sabaha kadar hem istifra hem yanma devam etti hepsi cıkınca rahatladımMerhaba kızlar çok şukur bende bel ağrısı yok ama inanılmaz miğde yanması var gaviscon içiyorum 15-20 dk sonra yine alev alevv yemek borum ne yesem dokunuyor uykusuzluklarım arttıı pazar gecesi gözümü kırpmadım desem yeridir. Rabbim cümlemize yardım etsin. Allahtan izine çıkmışım haftada 2 gün işe gidiyorum ama izin almasaydım imkanı yok dr gidip rapor almak zorunda kalırdım hiç halim yokk geceleri özellikle ne uyuyorum ne uyanığım elimi kaldırıp karnıma koyayım diyorum onu bile yapamıyorumdurum kötü :) inşAllah bugünlerde geçecek... c.tesi dr. gidicem bakalım bebişim nasıl biran önce hayırlısıyla zaman geçsede kucağımıza alsak yavrularımızı.
denerim canım göbeklerden eğilemıyoruzda manıkur pedıkur zaten kendım yapardım hamılelıkte dısarda yaptırmak yasak dedı bı esıme anlatayım yapsın bana bu havada tun coraplarla terlık gıyıyorum ayakkabı bıle zorluyorgeçmiş olsun canım ben çok cektim tırnak batmasından zor ama törpü yardımıyla batan tırnakla etinin arasına minik pamuk sokmayı dene tırnak üstte kalsın oyle geçti benim kaç kutu antibiyotik içtim bilmiyorum bir komsumuz söylemişti banada sağolsun. çektirmeden kurtardım çok sukur. bir dene acıyor ama inanılmaz faysası var sabah akşam pamugu değiştirmeyi unutma