- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 36
Ben her yorulduğum da, uzun süre ayakta kaldığımda agiyor.. 32 den itibaren sanirimKızlar bel ağrılarınız hangi haftada başladı ?
canım ben de 2 aydır mide koruyucu içiyorum gebelikten önce de reflüm vardı hamileyken artmıştı öksürürken kusuyordum o dereceydi. mide koruyucudan sonra hiçbirşey kalmadı gaviscona bile gerek duymuyorumBenim erken başladı tam hatırlamıyorum kacinci hafta ama baya er kendi.
Benim baya erken başladı haftasını bilmiyorum tam ama.
Midede yanma değilde reflum vardı beni mahvetti
Gaviskon içtim hep ama anlik rahatlattı sonra tekrar
Çarşamba doktorum bi hap verdi şimdi turp gibi midem :)
Boşuna cekmisim kaç aydır keşke daha önce deseymisim doktruma
Günaydınn kızlar dün bebişimize gittik en son 2700 dü 2 hafta önce ileri gidiyordu ama gelişimi durmuş şükür 2790 sadece suan ve hala haftasına göre önde gelişim yavaşladığı için problem olurmu bebekte bu seferde bu korkutuyor beni15 kasımda tekrar çağırdı doktor
mide yanmam yok şu aralarBen baya şanslıyım anlaşılan bel ağrım yok şükürler olsun . Mide yanmanız geçti mi peki tatlım
gecmış olsun canımBugun acilik oldum bel yüzünden magnezyum falan yazdı zaten var.ama öyle bir ağlama nöbet i tuttu ki ağrı uykusuz luk çok fena çok. Cuma ya olan Randevu yu salı ya aldim
Kızlar çıktım doktordan kızım 3 kilo olmuş galiba doktorumu normal doğuma ikna ediyorum yavaş yavaşyüzünü de azıcık gösterdi eli ağzında poz verdi bize çirkin kuzum. Çok çirkiniz ama yaaa
Amin cümlemize inşallahmaşallah Rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin
hayır hiçte çirkin değil annesi çok güzel maşallahKızlar çıktım doktordan kızım 3 kilo olmuş galiba doktorumu normal doğuma ikna ediyorum yavaş yavaşyüzünü de azıcık gösterdi eli ağzında poz verdi bize çirkin kuzum. Çok çirkiniz ama yaaa
hadi ütü neyse de camları silmek büüyk cesaret yapmayın şöyle şeylerkızlar ben hsonu bi güzel iş yaptım bi de gezdim. ctesi evin bütün camlarını sildim üzerine ütü yaptım. dün de bel ağrısından kalkamadım resmen ya masajla falan kendime gelebildim. bugün çok şükür iyiyim. siz siz olun benim yaptığımı yapmayın resmen kendim ettim kendim buldum.
bi de artık göbek önde ya tezgahta iş yaparken bile rahatsız oluyorum. o eski halimden eser yok şimdi resmen
hadi ütü neyse de camları silmek büüyk cesaret yapmayın şöyle şeyler
Sonunda çirkin mırkın yüzünü gösterdi sıpacık.hayır hiçte çirkin değil annesi çok güzel maşallah
hadi gözün aydın
Oyyy oyyy oyy kuzucuğa maşallahKızlar çıktım doktordan kızım 3 kilo olmuş galiba doktorumu normal doğuma ikna ediyorum yavaş yavaşyüzünü de azıcık gösterdi eli ağzında poz verdi bize çirkin kuzum. Çok çirkiniz ama yaaa
Ahh canım sen kendindemisin acaba?? Cam silmek nedemek Allah korumuş bişey olmamış senle bebişine. Bi doğum yap sonra istediğin kadar cam tepesinde dur. Ama şimdi yapma Allah aşkına. Dikkat et kendineyaptım bi de baktım ohh ne güzel oldu dedi eşime evin havası değişti falan dedim sonra ama ben pert
Ğ
Ahh canım sen kendindemisin acaba?? Cam silmek nedemek Allah korumuş bişey olmamış senle bebişine. Bi doğum yap sonra istediğin kadar cam tepesinde dur. Ama şimdi yapma Allah aşkına. Dikkat et kendine