5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

canım ben de 2 aydır mide koruyucu içiyorum gebelikten önce de reflüm vardı hamileyken artmıştı öksürürken kusuyordum o dereceydi. mide koruyucudan sonra hiçbirşey kalmadı gaviscona bile gerek duymuyorum

Hemen hemen günlerimiz aynı sanırım canım.
10 gün önce benim bebişimde 2700 kg idi.
Doktor gelişimi 2 hafta önde gidiyor, bu kilo çok fazla ciğerleri gelişmez vs dedi, çok korkmuştum.
Ayın 11'nde tekrar randevum var bakalım kaç kilo oldu, merak ediyorum, bir yandan da korkuyorum.
Şekerden dolayı zaten yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum.
Doktorlar çok patavatsız gibi geliyor bana, psikolojimi bozdu benim iki haftadır bu doktor.

günaydın kızlar
haftasınu gıremedım ınternet bı garıptı
herkes ıyıdır ınsallah

kızlar ben hsonu bi güzel iş yaptım bi de gezdim. ctesi evin bütün camlarını sildim üzerine ütü yaptım. dün de bel ağrısından kalkamadım resmen ya masajla falan kendime gelebildim. bugün çok şükür iyiyim. siz siz olun benim yaptığımı yapmayın resmen kendim ettim kendim buldum.

bi de artık göbek önde ya tezgahta iş yaparken bile rahatsız oluyorum. o eski halimden eser yok şimdi resmen

hayır hiçte çirkin değil annesi çok güzel maşallah
hadi gözün aydın

hadi ütü neyse de camları silmek büüyk cesaret yapmayın şöyle şeyler

Oyyy oyyy oyy kuzucuğa maşallah rabbim kokularını içimize çekmemizi nasip etsin inşallah

Ğ
yaptım bi de baktım ohh ne güzel oldu dedi eşime evin havası değişti falan dedim sonra ama ben pert
Ahh canım sen kendindemisin acaba?? Cam silmek nedemek Allah korumuş bişey olmamış senle bebişine. Bi doğum yap sonra istediğin kadar cam tepesinde dur. Ama şimdi yapma Allah aşkına. Dikkat et kendine

Ğ

Ahh canım sen kendindemisin acaba?? Cam silmek nedemek Allah korumuş bişey olmamış senle bebişine. Bi doğum yap sonra istediğin kadar cam tepesinde dur. Ama şimdi yapma Allah aşkına. Dikkat et kendine

iyi hissediyordum kendimi ama sonrası kötü oldu yaa şükür iyiyiz ikimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…