Kızlar moralim cok bozuk babam 1 haftadır hastahane yatıyormuş bana söylemedi kimse bugun sökediler koah teşhisi konulmuş böbreklerinde ve safra kesesindede taş varmışşimdi kardeşim kalıyormuş başında ve ne zaman cıkacagı belli değil hastahaneden böle olursa doğumuma da gelemeyecek annem ve sürekli aklım babamda
Ayy canim hadi bakalim ilk bebisimiz geliyo hayirlisiyla insallah.Kızllarrrrbugün randevum vardı, alttan da muayene oldumm cuma günü suni sancı verip alalım yatışını yapıcaz dediii açılmam vs hiç bişi yokmuş eğer suni sancıyla gelmezse sezeryan olucak gibi görünüyo ama büyük ihtimalle sezeryan görünüyo dedi. Ayyyyy heycanlıyım çokkk
Canim cok gecmis olsun.Kızlar moralim cok bozuk babam 1 haftadır hastahane yatıyormuş bana söylemedi kimse bugun sökediler koah teşhisi konulmuş böbreklerinde ve safra kesesindede taş varmışşimdi kardeşim kalıyormuş başında ve ne zaman cıkacagı belli değil hastahaneden böle olursa doğumuma da gelemeyecek annem ve sürekli aklım babamda
Kızllarrrrbugün randevum vardı, alttan da muayene oldumm cuma günü suni sancı verip alalım yatışını yapıcaz dediii açılmam vs hiç bişi yokmuş eğer suni sancıyla gelmezse sezeryan olucak gibi görünüyo ama büyük ihtimalle sezeryan görünüyo dedi. Ayyyyy heycanlıyım çokkk
Kızlar moralim cok bozuk babam 1 haftadır hastahane yatıyormuş bana söylemedi kimse bugun sökediler koah teşhisi konulmuş böbreklerinde ve safra kesesindede taş varmışşimdi kardeşim kalıyormuş başında ve ne zaman cıkacagı belli değil hastahaneden böle olursa doğumuma da gelemeyecek annem ve sürekli aklım babamda
Ayyyy çok heyecanlı ilk bebisimiz gelioooo inşallah bi avazda kurtulursun cnm yegenimizi sağlıkla alırsın kucağına anammm simdi günü belli ya vakitte geçmez :)))))çok heyecanliiiiiKızllarrrrbugün randevum vardı, alttan da muayene oldumm cuma günü suni sancı verip alalım yatışını yapıcaz dediii açılmam vs hiç bişi yokmuş eğer suni sancıyla gelmezse sezeryan olucak gibi görünüyo ama büyük ihtimalle sezeryan görünüyo dedi. Ayyyyy heycanlıyım çokkk
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinKızlar moralim cok bozuk babam 1 haftadır hastahane yatıyormuş bana söylemedi kimse bugun sökediler koah teşhisi konulmuş böbreklerinde ve safra kesesindede taş varmışşimdi kardeşim kalıyormuş başında ve ne zaman cıkacagı belli değil hastahaneden böle olursa doğumuma da gelemeyecek annem ve sürekli aklım babamda
Çok sevindim bizde görelim o günleri inşallah Allah bi avazda kurtarsın inşallahKızllarrrrbugün randevum vardı, alttan da muayene oldumm cuma günü suni sancı verip alalım yatışını yapıcaz dediii açılmam vs hiç bişi yokmuş eğer suni sancıyla gelmezse sezeryan olucak gibi görünüyo ama büyük ihtimalle sezeryan görünüyo dedi. Ayyyyy heycanlıyım çokkk
Çok sevindim bizde görelim o günleri inşallah Allah bi avazda kurtarsın inşallahKızllarrrrbugün randevum vardı, alttan da muayene oldumm cuma günü suni sancı verip alalım yatışını yapıcaz dediii açılmam vs hiç bişi yokmuş eğer suni sancıyla gelmezse sezeryan olucak gibi görünüyo ama büyük ihtimalle sezeryan görünüyo dedi. Ayyyyy heycanlıyım çokkk
Canım şimdi öncelikle bebeğini düşün öyle yolculuk falan edeyım deme çok riskli hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol duş et baban içinÇok saolun kızlar aklım hep babamda konuşsam bi sesini duysam rahatlıcam memleketede gidemem 14 saat var aramızda ucaga da izin vermiyor doktorlar vese firmalar almıyor
Canım valla ben hala inanamıyorumm. Amin inşallah canım cümlemizi kurtarsınAyyy bende heyacanlandım valla ilk bebişimiz geliyor inşAllah. sağlıkla kucağına alırsın inşAllah canım :)
Ahh canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah en kısa sürede hastaneden çıkar sağlığına kavuşur. Rabbim yardımcısı olsun.Kızlar moralim cok bozuk babam 1 haftadır hastahane yatıyormuş bana söylemedi kimse bugun sökediler koah teşhisi konulmuş böbreklerinde ve safra kesesindede taş varmışşimdi kardeşim kalıyormuş başında ve ne zaman cıkacagı belli değil hastahaneden böle olursa doğumuma da gelemeyecek annem ve sürekli aklım babamda
Allah razı olsun canım inşallah normal doğum yaparımda bi avazda çıkar :)) valla heycanlıyım çookkk hala inanamıyorum, kucağıma alıcam çok duygulanıyorum :)))Ayyyy çok heyecanlı ilk bebisimiz gelioooo inşallah bi avazda kurtulursun cnm yegenimizi sağlıkla alırsın kucağına anammm simdi günü belli ya vakitte geçmez :)))))çok heyecanliiiii
İnşallah canım inşallah sizde görceksiniz Allahın izniyle.Çok sevindim bizde görelim o günleri inşallah Allah bi avazda kurtarsın inşallah
Bulunduğu hastahanede doktor bi arkadaş bulduk o ilgilenşyor sağolsun inşallahen kısa zamanda cıkar zaten kiöse izin vermiyor yolculuk için doktorda wşimde annemdeCanım şimdi öncelikle bebeğini düşün öyle yolculuk falan edeyım deme çok riskli hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol duş et baban için
Çok saolun kızlar aklım hep babamda konuşsam bi sesini duysam rahatlıcam memleketede gidemem 14 saat var aramızda ucaga da izin vermiyor doktorlar vese firmalar almıyor