Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplamda kaç kilo canimKızlar yine kontrolüm vardı bgun bebek bi haftada 500 gr almıs bu haftada bi 500 aldırmak hedefim inş olur buyuk ihtimalle haftaya alabilir doktor bebeği 34+3 olcak daha of kafam okadar karısık ki suyum bi türlü artmıyor çok korkuyorum erken doğcak bişey olursa diye
Cuma gidicem canim ben artık her hafta çağırıyor bakalimkımse dr a gıtmıyor mu ya bebekler ne durumda
Kızlar yine kontrolüm vardı bgun bebek bi haftada 500 gr almıs bu haftada bi 500 aldırmak hedefim inş olur buyuk ihtimalle haftaya alabilir doktor bebeği 34+3 olcak daha of kafam okadar karısık ki suyum bi türlü artmıyor çok korkuyorum erken doğcak bişey olursa diye
Günaydın tatlım bendede aynı sorun mide yanması tam gaz devam şükür bel ağrısı falan yok gaviscon işe yaramıyor dediğin gibi doktor 8 den sonra meyve olarak biii yemr sadece elma ye dedi biraz daha iyi gecen mandalina yedim 9 falandı sabaha kadar hem istifra hem yanma devam etti hepsi cıkınca rahatladım
denerim canım göbeklerden eğilemıyoruzda manıkur pedıkur zaten kendım yapardım hamılelıkte dısarda yaptırmak yasak dedı bı esıme anlatayım yapsın bana bu havada tun coraplarla terlık gıyıyorum ayakkabı bıle zorluyor
2500 olmuş kilosu ultrasndan snra elliyle muayne etti karnımı belki dha fazla da olabilir dedi ama küvezde de kalabilir kalmayadabilir belli olmaz dedi doktor ,haftaya dha netleşcek bakalımşuan ne kadar bebeğin ? Rabbim yardımcın olsun canım
Kızlar yine kontrolüm vardı bgun bebek bi haftada 500 gr almıs bu haftada bi 500 aldırmak hedefim inş olur buyuk ihtimalle haftaya alabilir doktor bebeği 34+3 olcak daha of kafam okadar karısık ki suyum bi türlü artmıyor çok korkuyorum erken doğcak bişey olursa diye
Bende öleyim ama 2 yastıkla uyuyamıyorum reflü yastığı iyi geliyor diğerlerine göregeçmiş olsun canım inşAllah biran önce geçer. artık ne söylenirse yapar hale geldim 2 yastıkla yat dediler bu seferde boynum tutuldu
Amin inşallah canımRabbim yardımcın olsun inşAllah duzene girer sen devam et çalışmalara. kısmet hayırlı zamanda sağlıkla doğsun miniğin inşAllah.
2500 olmuş kilosu ultrasndan snra elliyle muayne etti karnımı belki dha fazla da olabilir dedi ama küvezde de kalabilir kalmayadabilir belli olmaz dedi doktor ,haftaya dha netleşcek bakalım
Badem sütü içtim birer bardak havuc suyu içtim burda bi arkdas yazmıstı muz süt her gün yedim içtim kırmzı et cok tükettim ama köfte olarak değil antrikot falan yedim kaşar yedim sabahları mutlaka ıkı yumurta yedim bu sekilde geçirdim bi haftayı canım bide acıkmayı beklemeden yedim bu hafta kendime de kilo aldırmısımdır mutlaka ama 2 saatte bir hep bişeyler yedim :)Ne yapiyosunda aldiriyorsun 500 gr
Benimde erken doğum riskim var.ciger gelistirici vurdular.ama bu ignede bebekde gelisim geriligi yapıyormuş. Bu yüzden ha bire bişey yemeye calisiyorum zorla
Kızllarrrr bugün randevum vardı, alttan da muayene oldumm cuma günü suni sancı verip alalım yatışını yapıcaz dediii açılmam vs hiç bişi yokmuş eğer suni sancıyla gelmezse sezeryan olucak gibi görünüyo ama büyük ihtimalle sezeryan görünüyo dedi. Ayyyyy heycanlıyım çokkk
Keşke görsek 36 yı vucudumda alerji yaptı heryerim kapardı kaşınmaktan da duramıyorum birde o var basımda ,tum tahlillerim temiz cıktı allhtan gebeliğin vucuda etkisiymiş buda dayanabildiğin kadar dayan dedi doktorum şu şartlar altında bile valla bi ay dha dayanırım şu suyum düzelsemaşallah canım ya kilosu iyi olmuş. inşallah iyi olur iyi düşün iyi olsun. inşallah 36 yı tamamlarsın üzülme sen üzüldükçe bebek de üzülür
İnşallah canım yaa. En yakın arkadaşım da geldi sanırım zamanın nasıl geçiceni anlamıcakmışım gibi geliyo . Hayırlısı bakalımhadi inşallah gözün aydın canım. şimdi zamanda saatlerde geçmek bilmez sana. Rabbim sağsağlim kucağına almak nasip etsin inşallah
rüyandan etkılanmıssındır belkı bende bır gece rüyamda karnıma tekme attıklarını gördüm nasıl korkarak uyandım bırıne anlatmıştım caba senın kız ıcerden tekme atıyor sen onu mu gördün demıstıGünaydın kızlar gece sanciyla uyandım o sırada da rüyamda doğum yapiodum ikisi arka arkaya denk geldi :)))
içini ferah tut bol bol armut ve havuç yemeğe calıs bebegın suyunu artıyrıyor ayrıca ALLAH korusun haftaya bebek doğsa bıle artık rısklı dönemlerı gectık umarım bıraz daha bekler ıcerde ama korkma daKızlar yine kontrolüm vardı bgun bebek bi haftada 500 gr almıs bu haftada bi 500 aldırmak hedefim inş olur buyuk ihtimalle haftaya alabilir doktor bebeği 34+3 olcak daha of kafam okadar karısık ki suyum bi türlü artmıyor çok korkuyorum erken doğcak bişey olursa diye