kirkbinkere maşallah cnmKızlar çıktım doktordan kızım 3 kilo olmuş galiba doktorumu normal doğuma ikna ediyorum yavaş yavaş yüzünü de azıcık gösterdi eli ağzında poz verdi bize çirkin kuzum. Çok çirkiniz ama yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kirkbinkere maşallah cnmKızlar çıktım doktordan kızım 3 kilo olmuş galiba doktorumu normal doğuma ikna ediyorum yavaş yavaş yüzünü de azıcık gösterdi eli ağzında poz verdi bize çirkin kuzum. Çok çirkiniz ama yaaa
Ben kendim istedim normal doğum olsun die gelişimini tamamlamış suan istediği zaman doğabilir dedi doktor 4 kg üstünü normal doğurmak hem cok zor hemde doktorlar almak istemior ama sanırım diyeti uygulamayacagım vitaminlerime ve demir ilacıma geri dönücem sezeryan olursa olsun 15 kasım tekrar randevum var sonra 5 güne bir gidicem doktora vijdan yağtım bayaHemen hemen günlerimiz aynı sanırım canım.
10 gün önce benim bebişimde 2700 kg idi.
Doktor gelişimi 2 hafta önde gidiyor, bu kilo çok fazla ciğerleri gelişmez vs dedi, çok korkmuştum.
Ayın 11'nde tekrar randevum var bakalım kaç kilo oldu, merak ediyorum, bir yandan da korkuyorum.
Şekerden dolayı zaten yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum.
Doktorlar çok patavatsız gibi geliyor bana, psikolojimi bozdu benim iki haftadır bu doktor.
2 hafta sonra benimde gecer komple inşallah baharatlı falan yiyebiliyormusun canım peki baharatlı bişi yesem hemen başlıyor benim mide yanmalarımmide yanmam yok şu aralar
canım dikkat et kendıne çok yüklenme bende bı ev süpürüyorum ertesi gun belım kuyruk sokumum agrıyır sonra vıcdan azabı duyuyırumyaptım bi de baktım ohh ne güzel oldu dedi eşime evin havası değişti falan dedim sonra ama ben pert
canım dikkat et kendıne çok yüklenme bende bı ev süpürüyorum ertesi gun belım kuyruk sokumum agrıyır sonra vıcdan azabı duyuyırum
yapılmadığı zamanda ev bekar evi gibi oluyor yapınca bende bı oh dıyorum amahamılelıkte tıtızlıgı bırakmak lazım sanırımsende dikkat et canım yapmasaydım diyemiyorum yine de bi de üstüne ohhh temiz oldu diyorum acısa da
Maşallah.. Allah korusun, kilosu da çok güzel... Ayy darısı başımıza inşallah. .. bizim de bu hafta dokör Kontrolumuz var... herşey hazır bir meleğimiz eksik... yaklaşıyoruz yavaş yavaş :)Kızlar çıktım doktordan kızım 3 kilo olmuş galiba doktorumu normal doğuma ikna ediyorum yavaş yavaş yüzünü de azıcık gösterdi eli ağzında poz verdi bize çirkin kuzum. Çok çirkiniz ama yaaa
yapılmadığı zamanda ev bekar evi gibi oluyor yapınca bende bı oh dıyorum amahamılelıkte tıtızlıgı bırakmak lazım sanırım
Cam silmek büyük cesaret.. en son sildigimde pişman olmuştum. .. zaten geri kalan ev işleri iyice yoruyor. . bugün az temizlik yapayım dedim belim ağrımaya başladı
Amin cümlemize inşallah canımOyyy oyyy oyy kuzucuğa maşallah rabbim kokularını içimize çekmemizi nasip etsin inşallah
Ayy sabah erkenden uyandım heyecandan o kadar keyifli ki cumartesi tekrar gidicem :)Maşallah.. Allah korusun, kilosu da çok güzel... Ayy darısı başımıza inşallah. .. bizim de bu hafta dokör Kontrolumuz var... herşey hazır bir meleğimiz eksik... yaklaşıyoruz yavaş yavaş :)
Ayy bi topuk dikenim var olduruyo beni.iki dakika ayakta durayim mahvoluyorum
Bebis geldiğinde ilerde ne yapicam bilmiyorum
Ya ne güsel benim haftaya salı randevum ve günler geçmez bana artık hiçAyy sabah erkenden uyandım heyecandan o kadar keyifli ki cumartesi tekrar gidicem :)
Yaa ay insallah yaparım valla dayanilacak gibi değil sağol tatlimbuzluğa su şişesi at canım donunca çıkar ayağının altına onu al ileri geri yap düzenli yaparsan iyi geliyormuş
Bende bazen temizlik yapmayı özlüyorum resmen bide hemen eski haline dönüyor zateno konuda haklısın ama içim gidiyor resmen iş yapamıyorum diye o kadar çok iş var ki kanepelerimi sileyim dedim her gün bi birer tane ahh ahhh eskiden bütün evi dipköşe yapardım cam silip bi de evim küçük değil 4+1 inşallah eski zamanlarımıza döneriz bebişlerimiz gelince
Eşimin vardı ama küçük bir operasyon geçirdi canimBeninde ayak tırnağım batmuş dermatolojıden randevu aldım taa pazartesıye verdi var mı evde yapabileceğim bişi var mı eğilemiyorum da
Bende cumartesi günü gidicem :) ayyyAyy sabah erkenden uyandım heyecandan o kadar keyifli ki cumartesi tekrar gidicem :)