5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben kendim istedim normal doğum olsun die gelişimini tamamlamış suan istediği zaman doğabilir dedi doktor 4 kg üstünü normal doğurmak hem cok zor hemde doktorlar almak istemior ama sanırım diyeti uygulamayacagım vitaminlerime ve demir ilacıma geri dönücem sezeryan olursa olsun 15 kasım tekrar randevum var sonra 5 güne bir gidicem doktora vijdan yağtım baya

yaptım bi de baktım ohh ne güzel oldu dedi eşime evin havası değişti falan dedim sonra ama ben pert
canım dikkat et kendıne çok yüklenme bende bı ev süpürüyorum ertesi gun belım kuyruk sokumum agrıyır sonra vıcdan azabı duyuyırum

Maşallah.. Allah korusun, kilosu da çok güzel... Ayy darısı başımıza inşallah. .. bizim de bu hafta dokör Kontrolumuz var... herşey hazır bir meleğimiz eksik... yaklaşıyoruz yavaş yavaş :)

Cam silmek büyük cesaret.. en son sildigimde pişman olmuştum. .. zaten geri kalan ev işleri iyice yoruyor. . bugün az temizlik yapayım dedim belim ağrımaya başladı

yapılmadığı zamanda ev bekar evi gibi oluyor yapınca bende bı oh dıyorum amahamılelıkte tıtızlıgı bırakmak lazım sanırım

o konuda haklısın ama içim gidiyor resmen iş yapamıyorum diye o kadar çok iş var ki kanepelerimi sileyim dedim her gün bi birer tane ahh ahhh eskiden bütün evi dipköşe yapardım cam silip bi de evim küçük değil 4+1 inşallah eski zamanlarımıza döneriz bebişlerimiz gelince

Ayy bi topuk dikenim var olduruyo beni.iki dakika ayakta durayim mahvoluyorum
Bebis geldiğinde ilerde ne yapicam bilmiyorum

Bende bazen temizlik yapmayı özlüyorum resmen bide hemen eski haline dönüyor zaten

Beninde ayak tırnağım batmuş dermatolojıden randevu aldım taa pazartesıye verdi var mı evde yapabileceğim bişi var mı eğilemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…