5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Sana katılıyorum canim... benim de doktorum böyle rahat şakası konuşmaları sayesinde ben bugüne geldim... korkularım hep vardı öyle güzel yumuşak espiriyle rahatlattiki beni gerçekten minnettarim ona :) Asya geç bile kaldin bunun için hep stresle geçti hamileligin bir şeyler yap artık bence canim

Midemi usuttum sanırım.
Mideme kramplar giriyor ve devamlı gegiriyorum
Patates hasliyorum şimdi insallah iyi gelir.
Yanıyorum diye ince ince giyersem olacağı bu
Canım geçmiş olsun..
Bende ince ince giyinirdim . .
Öyle ağrılar girdiki böbrekleri me şimdi panduflar ayağımdan çıkmıyor aman dikkat... havlu ısıt karnına midene böbreklerin e köy üşütme ise çok iyi gelecek

Canım benim ya şu çektiğine bak... başka doktor olsa rahatlamaya çalışır. . Şaka gibi bir doktor bu... Sagsalim al insallah kucağına canim

Gunaydinlar arkadaslar. .
Gece uykusu iyice zor olmaya başladı. .
Aklımda hep doğum vardı önce ki günlerde şimdi biraz daha rahatladim..
Doğum şeklini konuşunca doktorla..
Muhtemelen yarım yapacak ama seni de uyuturum dedi..
Sonda dan da tırsıyorum dedim tamam sorun değil seni uyutup takariz dedi çok rahatlatti bu beni..
Hayırlısı artik

Günaydın kızlar uykusuzum yine
Günaydın canım, bende 34-36. haftalarda hiç uyuyamıyordum ama şu son günlerde okadar iyi uyuyorumki bazen şüpheleniyorum kendimden noluyo diye. Valla uyusak bi dert uyuyamasak bi dert oldu
Annem, artık son ayda vücut dinlenmeye çalışıyo sonlara doğru rahatlıyo onun içindir diyo ama nebiliyim. İnşallah bi an önce sizde rahatlarsınızda uyursunuz.

eşimlede konuştuk sıkıntımız maddi durumdu ama borç harç gerekirse mecbur yani yoksa ben kafayı yicem bu dr yüzünden adam bir iki tahlil daha yapsa 6 ay ömrün kaldı dicek bana

inşallah bende kesin karara bağlayayım da şöyle bir rahat nefes alayım.bu hafta içi halledicez eşimle.
bir de benim ki 1 hafta önden gidiyordu ya şu an normal e dönmüş 36 hafta 4 gün.sezeryanda 38 de alıyolar galiba

Sagol canim simdi biraz daha iyiyim.
Sicak tutmak lazim haklisin baya usutmusum

Tuvalet sıkıntısı mahvediyor beni. Bi de ben çok gazlıyım hep onun için uyanıyorum kalkıyorum. Eşimle mahremiyet diye bi şey kalmadı meğer şimdi aile olmuşuz onu farkettim.

napıyorsunuz kızlar ben çok halsizim,grip oluyorum galibaya bide bende artık sürekli adet sancısı gibi sancı oluyor ya dün nst de sancı yoktu ama bel karın ağrım var

II hafta sonları kızlar benimde doktor kontrolum vardı doktor artik sırt üstü yatmak yok dedi ilişkide yasak dedi bende dedim hocam biz 8aydir kardeş kardeş takilioz zaten DİE :)))))

Kızlar felaket kasınıyorım bacaklarım kollarım göbeğimdki çatlayan yerlerim heryerim delircem ne gece uyku ne gündüz huzur kaldı salı günü kontrolüm erken gitmek istemyrm doktora kasındıkcada kabarıklık oluyor tenimde duş almaktan buruscam yakında ne geçirir bileniniz var mı çatlaklarım için krem kullanıyorım ama onu bacaklara sürünce yanma yapıyor

Canım salı günü gittiğinde mutlaka dr kaşındığını söyle. Hamilelikten dolayı olabiliyomuş ilaç gibi bişi veriliyomuş sanırım, allah yardımcın olsun ve kaşınan yerlere soğuk su veya soğuk kompres yap.

Geceyi buz kalıbımla geçirdim ama havalar da soğuk cok cok tutamıyorum buzun etkisi geçti duşa girdim sonra yine soğuk suyu tuttum kendime ama tabi hasta olmaktan da korkuyorum şuan bile ince ince heryerim kaşınıyor salı çabuk gelse son aylar ne zormuş

Benım de dayanışmaz kaşıntım vardı.her gece aglamaktan uyuyamıuordum.kaşıdıgım yerler topluiğnr başı gını kabarıuordu.çok sık duş alıyordum. Cildiyeye gittim. Kortizollu karışım bir ilaç,nemlendirici,allerji hapı verdı.kaşıntım yuzde 50 60 azaldı.son bır haftadır gecelerı az da olsa uyur olsum. Bı de çok sık duş alma 3 gunde bir duş al dedı. Duş aldıkça cilt kuruyup kaşıntıyı artırıyormuş. Bu arada tabıkı aynı gun kadın dogumcum da gebelık kolestazı açısından tahlilllerimi yapmıştı,gebelik kolsetazı olmadıgını gormek gerekıyormuş bu gibi durumlarda. Yoksa tedavı degışıyor.

Ewet canim az da olsa bir rahatlama oluyor..
38 de alıyorlar 39 başına kadar yolu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…