5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Plesanta yaşlanması var mi peki canim.
Yani iki haftada neden az almış ne dedi bunun için.
Sorun olacağını zannetmem çünkü iyi suanda kilosu kuzunun masallah
Plesantası haftası ile uyumlu tatlım sadece bebiş önde gidiyor ben normal doğum istediğim için diyete girdim pekmezi ve demir ilacını kalsiyumu kestim yoksa bebek 4 kilo üstüne cıkacaktı kendim böle bişi istedim ama şimdide bi vijdan yaptım ;(

Ben şimdiden çok kiskaniyorum o benim bebeğim deyip duruyorum

Bende kıskanıyorum hele birisi
Bende eşimden kıskanacağım die cok cekiniyorum hele karnımı falan okşayanlar olunca sinir oluyorum :)

Ewet sezeryan yapıcam 38. hafta zamanı zaten

Anladım canim yok yok vicdan yapma hayırlısı olsun gönlündeki olur insallah.

Benimde sol gogsumun altı çok fena kızlar acio artik bide tekmeleri oraya gelince çok kotu oluo

Kızlar bel ağrıma kayınvalidem sıcak suyla duş al der hep. Geçen günde bütün gün belim ağrıdı kv dediği aklıma geldi sıcak duş alınca geçti. Dün de baya yürüyüş yaptım belim kıvrandırmaya başladı yine sıcak suyla vücudumu yıkadım 5 dk kalmadı geçti. Kv dediğine göre kemiklerimiz açılmaya başlıyo ve sıcak su gevşetiyo açılma rahat oluyo. Ben denedim yalnızz çok çok sıcak olmıcak aman dikkat

Kızlar bel ağrılarınız hangi haftada başladı ?
Benim erken başladı tam hatırlamıyorum kacinci hafta ama baya er kendi.
Ben baya şanslıyım anlaşılan bel ağrım yok şükürler olsun . Mide yanmanız geçti mi peki tatlım
Benim baya erken başladı haftasını bilmiyorum tam ama.
Midede yanma değilde reflum vardı beni mahvetti
Gaviskon içtim hep ama anlik rahatlattı sonra tekrar
Çarşamba doktorum bi hap verdi şimdi turp gibi midem :)
Boşuna cekmisim kaç aydır keşke daha önce deseymisim doktruma

Banada verdi doktor bi ilaç ama yinede kullanmak istemrdim az az yemeye çalılıyorum biraz daha iyi birde gece yatmadan bir tane yeşil elma yiyorum midemi de bağırsaklarımıda baya rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…