Plesantası haftası ile uyumlu tatlım sadece bebiş önde gidiyor ben normal doğum istediğim için diyete girdim pekmezi ve demir ilacını kalsiyumu kestim yoksa bebek 4 kilo üstüne cıkacaktı kendim böle bişi istedim ama şimdide bi vijdan yaptım ;(Plesanta yaşlanması var mi peki canim.
Yani iki haftada neden az almış ne dedi bunun için.
Sorun olacağını zannetmem çünkü iyi suanda kilosu kuzunun masallah
Ben şimdiden çok kiskaniyorumArtık göstermez diyor Dr zaten. Biz de 6. Aydan beri göremiyoruz hep elleriyle kapatıyor yeri kalmamış artıkhem bi an önce doğsun istiyorum hem de böyle karnımda bana özel olsun istiyorum. Galiba doğdugunda kıskanıcam
Sanki benden alacaklarmış gibi hissediyorum doguruncaBen şimdiden çok kiskaniyorumo benim bebeğim deyip duruyorum
Bende kıskanıyorum hele birisiArtık göstermez diyor Dr zaten. Biz de 6. Aydan beri göremiyoruz hep elleriyle kapatıyor yeri kalmamış artıkhem bi an önce doğsun istiyorum hem de böyle karnımda bana özel olsun istiyorum. Galiba doğdugunda kıskanıcam
Bende eşimden kıskanacağım die cok cekiniyorumArtık göstermez diyor Dr zaten. Biz de 6. Aydan beri göremiyoruz hep elleriyle kapatıyor yeri kalmamış artıkhem bi an önce doğsun istiyorum hem de böyle karnımda bana özel olsun istiyorum. Galiba doğdugunda kıskanıcam
Durum vahimBende kıskanıyorum hele birisi
Bende eşimden kıskanacağım die cok cekiniyorumhele karnımı falan okşayanlar olunca sinir oluyorum :)
Ewet sezeryan yapıcam 38. hafta zamanı zatensenin sezeryan mı olacaktı gülüm.ya dr şimdi bana derse 38 de alalım ben vicdan yaparım acaba küvese girer m diye.bu arada özelde buldumm dr 1000 tl ye yapıyormuş cumaya randevu aldım gidicez eşimle.inş söyledikleri gibi iyi bir dr dur
Anladım canim yok yok vicdan yapma hayırlısı olsun gönlündeki olur insallah.Plesantası haftası ile uyumlu tatlım sadece bebiş önde gidiyor ben normal doğum istediğim için diyete girdim pekmezi ve demir ilacını kalsiyumu kestim yoksa bebek 4 kilo üstüne cıkacaktı kendim böle bişi istedim ama şimdide bi vijdan yaptım ;(
M de sırtım çok fenaİyi akşamlar arkadaşlar . ... belim çok fenaa
Iyi akşamlar canim koltuğa uzan yastikda koy destekle son zamanlar artık şöyle böyle gececekİyi akşamlar arkadaşlar . ... belim çok fenaa
Evet tatlım bende günler geçtikçe heyecan yapıyorum hemde cok korkuyorum nasıl olacak bakalım :)Durum vahimçok heyecanlıyım ve ufaktan korkuyorum artık doğum sürecine gırdık
Bugun acilik oldum bel yüzünden magnezyum falan yazdı zaten var.ama öyle bir ağlama nöbet i tuttu ki ağrı uykusuz luk çok fena çok. Cuma ya olan Randevu yu salı ya aldimİyi akşamlar arkadaşlar . ... belim çok fenaa
33 te çok fena başladı gülüm.Kızlar bel ağrılarınız hangi haftada başladı ?
Ben baya şanslıyım anlaşılan bel ağrım yok şükürler olsun . Mide yanmanız geçti mi peki tatlım33 te çok fena başladı gülüm.
Benim erken başladı tam hatırlamıyorum kacinci hafta ama baya er kendi.Kızlar bel ağrılarınız hangi haftada başladı ?
Benim baya erken başladı haftasını bilmiyorum tam ama.Ben baya şanslıyım anlaşılan bel ağrım yok şükürler olsun . Mide yanmanız geçti mi peki tatlım
Banada verdi doktor bi ilaç ama yinede kullanmak istemrdim az az yemeye çalılıyorum biraz daha iyi birde gece yatmadan bir tane yeşil elma yiyorum midemi de bağırsaklarımıda baya rahatlattıBenim erken başladı tam hatırlamıyorum kacinci hafta ama baya er kendi.
Benim baya erken başladı haftasını bilmiyorum tam ama.
Midede yanma değilde reflum vardı beni mahvetti
Gaviskon içtim hep ama anlik rahatlattı sonra tekrar
Çarşamba doktorum bi hap verdi şimdi turp gibi midem :)
Boşuna cekmisim kaç aydır keşke daha önce deseymisim doktruma
Canım ya bel kötü. . ben dinlenince uyuyunca geçti, seninki daha femayıs. .Bugun acilik oldum bel yüzünden magnezyum falan yazdı zaten var.ama öyle bir ağlama nöbet i tuttu ki ağrı uykusuz luk çok fena çok. Cuma ya olan Randevu yu salı ya aldim