5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Merhaba kizlar hayirli cumalar ben yorgan almiycam cunku evler cok sicak oluyor ve terletiyor bebek bezi olarak prima aldim atesolcer almadim henuz koltuk alti var ama yeni dogan icin rahat kullanimi olacagini dusunmuyorum

Çok çok geçmiş olsun canım bende dün kusma ve idrarda yanmayla gittim keton çıkmış daha doktora ulaşamadım ama internette baktığımda felaket senaryoları yazıyor...gelmiş geçmiş olsun ne yazık ki en öze dönemler başladı artık...

Kızlar ben dr geldim şimdii. Benim bebeğin gelmeye niyeti yok sanırsam şimdide salı günü tekrar gidicem ama salıya kadar gelirse de sorun olmaz dedi. Salı tekrar gelirsin cuma alırız dedi 35. Haftadan beri öle söylüyo ama ne gelen varr ne gidenn

Prima kötü değil de çocuktan çocuğa fark var galiba çok pişik yapmış. 2 sindede hagiess kullanıyo şimdi belki benimkinin dötü prima isticek hep bilmiyorum canım deneyip görücez :))
Olmadı bende kullanır iyi gelmesse dagıtırım bezleri napalım artık

Hadi hayırlısı tatlım inşallah kendisi gelir bebişin ne güsel ama yinede az zaman kaldı bizim ne oldugu bile belli değil yarın kontrol bakalım ne diyecek :)

Hadi hayırlısı tatlım inşallah kendisi gelir bebişin ne güsel ama yinede az zaman kaldı bizim ne oldugu bile belli değil yarın kontrol bakalım ne diyecek :)
Valla canım bende kendisinin gelmesini istiyorum ama bebişlerin nezaman nasıl geleceği belli olmaz. Hayırlısı bakalım hakkımızda canım. Belli olması güzel bişi ama her an aklında oluyo acaba bişimi oldu noldu falan. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Bende cesur ve havalı bi şekilde normal doğum istiyorum dedşm doktoruma eşime falan şimdide yaklaşıyorya zaman tırsmaya başladım :)

canım en güzeli normal doğum olsun sen içini ferah tut. çocuk kendini de yaşama hazırlıyormuş sezeryan iyi değil 40 yaşından sonra unutkanlığa falan neden oluyormuş bi araştırma okumuştum. benim kalple ilgili problemim var o yüzden sezeryan

Amin inşallah tatlım biran önce zaman gecsede bakıyorum bende ama gecmek bilmiyor :)

Anladım tatlım benim suan normal doğuma engel hiç birşey yok ama estetik acıdan biraz kaygılarım var acıkcası

Maşallah seninki rahat anlasilan :) sabırlı olacak desene.. kilosu kaç canim

normal olur inşallah canım bebeğin geleceğini de düşünmek lazım. vücuda kesi attırmaktansa olsun ya . diğer tarafın estetiği çok önemli değil bana göre önce sağlık olsun d a
Bebde estetik ameliyatlardan bıktım :) endişem biraz da o burnum ameliyatlı kemik vardı nefes alamıyordum gögsüm ameliyatlı gögüs ucum içerideydi vakumla ameliyat oldum kulağımın küpesi bi yere takıldı yırtıldı kulağım estetikli şimdi bide normal olur orayada estetik yaptırırsam toplama bilgisayar gibi olucam

çok geçmiş olsun canım. oraya yaptırma canım ya yada eşin rahatsız olur mu bilmiyorum özel oldu galiba biraz

çok geçmiş olsun canım. oraya yaptırma canım ya yada eşin rahatsız olur mu bilmiyorum özel oldu galiba biraz
Ayy ona kalsa hiç normali zorlamaya geek yok ben mızıklasam oda ağlar direk uyutup bebeği alsınlar rahat etsin birde bir sürü hikaye okumjş normal doğumla ilgili kötü hikayeler yok çişini tutamayanlar yok dikişleri patlayanlar

benim eşimde giremem doğuma zaten seni öyle görmeye dayanamam diyor. dayım yengemin doğumuna girmiş bayılmış

kadınların genelinde oluyor belli yaştan sonra idrar problemi keseyi kaldırıyorlar hamilelikle büyüyor ya idrar kesesi. sezeryanda da yok iltihap kaptı yok yara oldu Rabbim hepimize hayırlı doğum versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…