kızlar geldim ben dr dan ancak girebildim çok kötüyüm çünkü sağ böbrek 8 mm olmuş.çoğu doğumdan sonra düzeliyor falan dedi yine tersleme üstüne tersleme.sağlık ocağında test yaptılar dedim aynı testi sırf bekletek için bi daha yaptırdı.kahvaltı edeli daha 45 dk olmuş otomatikman şeker 199 çıkmış yüksek çıkar tabi yani 2 saat sonra ölçülmesi lazım ayakların şiş,tansiyon yüksek,karaciğer enzimin yüksek çıkmış elinden gelse doğurma çocuğu dicek.enziin yüksek çıktı dediği de 35 olması gereken değer 46 çıkmış.odadan çıktı bir arasekretere dedim ki ne yapmaya çaışıyor daha normal mi sezeryn mı onu bile demiyor kız ne dese beğenirsiniz mahsus söylemiyor doğum sırasında çok sıkışırsa araştırma hastanelerine gönderiyor dedi
şokkk oldumm.önce normali denicek olmazsa sezeryan o da gözü keserse yani.eşimin gelmesini bekliyorum hemen özelde buldum bir dr.bu nedir ya adam manyak hastalarla tatmin ediyor kendini.ayağı şişmeyen şekeri çıkmayan,tansiyon yükselmeyen gebe mi var.bide abartıyor gerçekten çok yüksek olsa beni korkuttuğuna değecek