5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

II hafta sonları kızlar benimde doktor kontrolum vardı doktor artik sırt üstü yatmak yok dedi ilişkide yasak dedi bende dedim hocam biz 8aydir kardeş kardeş takilioz zaten DİE :)))))

Öyle mi? bana doktoRum hiç bahsetmedi. .. Biz hiç ara vermedik... en başta rahatıniza bakın demişti sorun olmadığı için de şuana kadar öyle de devam etti :) zaten bebek gelince biraz araya mesafe girecek ok engellemedik şuana kadar, kötü hissettiğim zamanlar hariç

Bol c vitamini al.. Şuan en son ihtiyacın olan grip tam da doğum öncesi aman dikkat
evet evi sermeye yardım edeceklerdi şimdi kimse oralı olmuyor geçiştiriyolar Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin yaa.benim ne iyiliklerim var üstlerinde

Ewet canim az da olsa bir rahatlama oluyor..
38 de alıyorlar 39 başına kadar yolu var..
senin sezeryan mı olacaktı gülüm.ya dr şimdi bana derse 38 de alalım ben vicdan yaparım acaba küvese girer m diye.bu arada özelde buldumm dr 1000 tl ye yapıyormuş cumaya randevu aldım gidicez eşimle.inş söyledikleri gibi iyi bir dr dur

Kızlar iyi gecelerrrr :KK68: bi insanın sadece yarısı şişermi yaaaa:KK57: sağ ayak ve bacağım ve sağ elim şişiyo :110: bu neden olurki yaaaa?? Sağ tarafım 3 beden fazla duruyoo sol tarafıma göreee :işsiz:

senin sezeryan mı olacaktı gülüm.ya dr şimdi bana derse 38 de alalım ben vicdan yaparım acaba küvese girer m diye.bu arada özelde buldumm dr 1000 tl ye yapıyormuş cumaya randevu aldım gidicez eşimle.inş söyledikleri gibi iyi bir dr dur
Canım bence hiiçç vicdan yapma çünkü 37. haftadan itibaren doktorlar bebeklerin miyadını doldurduklarını söylüyolar ve bazı tansiyon,şeker , troid hastalarımda bebekleri alıyolar. Hiçç üzülme bebeğin sağlıklı olsun yeterkii.

Canım bence hiiçç vicdan yapma çünkü 37. haftadan itibaren doktorlar bebeklerin miyadını doldurduklarını söylüyolar ve bazı tansiyon,şeker , troid hastalarımda bebekleri alıyolar. Hiçç üzülme bebeğin sağlıklı olsun yeterkii.
belimm beni öldürecekkkkk:KK61:kalbimi sıkıştırıyor ağrısı :KK61:

Acile gitsen canim belki bisey yaparlar. Cok gecmis olsun. Insallah yeni doktorun skintisiz olur. Gec de olsa doktor degistirmek dogru karar
acile gidince direk alttan bakıyolar gülüm o yüzden kanama yada suyum gelmedikçe öyle acile gitmek istemiyorum.bu dr iyi diye duydum cumaya aldım randevuyu da yarına çekicem geri bel ağrısına dayanamıyorum sabaha kadar göz yaşı döküyorum ya:KK61:bunun çözümü yok mu ki ya ağrıdan pert oluyorum sonra yavaştan kendi kendine geçiyor

Günaydın kızlar kaşıntıdan duramayınca doktorumu aradım acil teste gönderdi beni çok şükür karaciğermde bi sorun yokmuş olsaydı gelcekti alcaklarmış drek bebeği nasıl korktum :KK43: hala daha delileer gibi kaşınıyorum bi ilaç verdi ama nafile geçmiyor bu kaşıntılar :KK43:

Günaydınn kızlar dün bebişimize gittik en son 2700 dü 2 hafta önce ileri gidiyordu ama gelişimi durmuş şükür 2790 sadece suan ve hala haftasına göre önde gelişim yavaşladığı için problem olurmu bebekte bu seferde bu korkutuyor beni :KK43: 15 kasımda tekrar çağırdı doktor

Günaydın kızlar kaşıntıdan duramayınca doktorumu aradım acil teste gönderdi beni çok şükür karaciğermde bi sorun yokmuş olsaydı gelcekti alcaklarmış drek bebeği nasıl korktum :KK43: hala daha delileer gibi kaşınıyorum bi ilaç verdi ama nafile geçmiyor bu kaşıntılar :KK43:
Geçmiş olsun tatlım kaşıntı sebebi söylemedi mi peki

Geçmiş olsun tatlım kaşıntı sebebi söylemedi mi peki
Yok canım değerler normal cıkınca gelmedi doktor bi alerjı ilacı yazıyorum mutlaka kullan dedi dün bi tane aldım rahatlatmadı hiç bugün akşam yine alıcam belki ikincisni de alınca bi tık daha faydası olur diye umuyorum :/

Yok canım değerler normal cıkınca gelmedi doktor bi alerjı ilacı yazıyorum mutlaka kullan dedi dün bi tane aldım rahatlatmadı hiç bugün akşam yine alıcam belki ikincisni de alınca bi tık daha faydası olur diye umuyorum :/
İnşallah rahatlatır bugunde geçmesse sen tekrar bi görüş doktorla bide kaşıntı ya coknuyuz bi durum ;(

Günaydınn kızlar dün bebişimize gittik en son 2700 dü 2 hafta önce ileri gidiyordu ama gelişimi durmuş şükür 2790 sadece suan ve hala haftasına göre önde gelişim yavaşladığı için problem olurmu bebekte bu seferde bu korkutuyor beni :KK43: 15 kasımda tekrar çağırdı doktor
Plesanta yaşlanması var mi peki canim.
Yani iki haftada neden az almış ne dedi bunun için.
Sorun olacağını zannetmem çünkü iyi suanda kilosu kuzunun masallah

Bende dün sabırsız sabırsız gittim ve bebiiim yüzünü eli ile sakladı gene göremedik :KK43:
Artık göstermez diyor Dr zaten. Biz de 6. Aydan beri göremiyoruz hep elleriyle kapatıyor yeri kalmamış artık :KK43: hem bi an önce doğsun istiyorum hem de böyle karnımda bana özel olsun istiyorum. Galiba doğdugunda kıskanıcam :KK43:

X