Amin inşallah hayırlı ve zamanında sağlıkla gelsin bebekler idrar konusu zaten başa bela gidiyorsun cok sıkıştım die bişi yokbenim eşimde giremem doğuma zaten seni öyle görmeye dayanamam diyor. dayım yengemin doğumuna girmiş bayılmış
kadınların genelinde oluyor belli yaştan sonra idrar problemi keseyi kaldırıyorlar hamilelikle büyüyor ya idrar kesesi. sezeryanda da yok iltihap kaptı yok yara oldu Rabbim hepimize hayırlı doğum versin inşallah
Amin inşallah hayırlı ve zamanında sağlıkla gelsin bebekler idrar konusu zaten başa bela gidiyorsun cok sıkıştım die bişi yokannem son doğumunu evde babam ile babanem yaptırmuş kardan dolayı doktor girememiş köye girdiğinde kardeşim coktan doğmuş doktor sadece dikiş atıp bebeği muayene etmiş
Gozun aydin canim ne kadar gec gelirse o kadar iyi. Buyusun bebecik :))Kızlar ben dr geldim şimdii. Benim bebeğin gelmeye niyeti yok sanırsam şimdidesalı günü tekrar gidicem ama salıya kadar gelirse de sorun olmaz dedi. Salı tekrar gelirsin cuma alırız dedi 35. Haftadan beri öle söylüyo ama ne gelen varr ne gidenn
aynen onların canı ne zaman ısterse o zaman geleceklerValla canım bende kendisinin gelmesini istiyorum ama bebişlerin nezaman nasıl geleceği belli olmaz. Hayırlısı bakalım hakkımızda canım. Belli olması güzel bişi ama her an aklında oluyo acaba bişimi oldu noldu falan. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
normal doğumda estetık mı oluyor orası ılk defa duydumBebde estetik ameliyatlardan bıktım :) endişem biraz da o burnum ameliyatlı kemik vardı nefes alamıyordum gögsüm ameliyatlı gögüs ucum içerideydi vakumla ameliyat oldum kulağımın küpesi bi yere takıldı yırtıldı kulağım estetikli şimdi bide normal olur orayada estetik yaptırırsam toplama bilgisayar gibi olucam
Benim abimin eşi doğumdan sonra dikiş izleri ve şeklinden rahatsız olduğu için operasyon gecirdi 2. Bebekten sonra 7. Ayında operasyon gecirdi şekil bozukluğu ve sarkma vardınormal doğumda estetık mı oluyor orası ılk defa duydum
Valla eskiler bizden cesurmaşallah ya baban ve babannene. bende evde doğmuşum kardeşim de ebe gelmiş şükür. annemin dikişi bile yok yani. hayırlısı ile gelsinler. idrar zaten gece on kere kalk git boş gel durum böyle bende de
evet canım dönüyormuş 6 aydan sonra başlıyormuş 1 seneye eski haline dönüyormuşKızlar alakasız bır soru olacak ama bu goğüs uçlarındakı koyu renk segışımı eskıye doner mı acaba eskısı gıbı pembeye doner mı.çok can sıkıcı,kapkara oldu.
Canım o doktoru ben de sevmedim anlattığına göre var bir problemi. kendi sekreteri bile öyle diyorsa daha güvenilir bir doktor bulmak lazım. ben de hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bi doktora gidiyordum yaşlı bi doktordu deneyimlidir iyidir diye düşündüm, 6 haftalık mı 7 haftalık mı neydim daha adam kese yok boş gebelik demişti ciddi ciddi. içimden ''yav he he'' deyip şimdiki doktorumu bulup gittim adam kalp atışını dinletti. bazı doktorlar cidden problemli felaket tellallığı yapacaklar ille..kızlar geldim ben dr dan ancak girebildim çok kötüyüm çünkü sağ böbrek 8 mm olmuş.çoğu doğumdan sonra düzeliyor falan dedi yine tersleme üstüne tersleme.sağlık ocağında test yaptılar dedim aynı testi sırf bekletek için bi daha yaptırdı.kahvaltı edeli daha 45 dk olmuş otomatikman şeker 199 çıkmış yüksek çıkar tabi yani 2 saat sonra ölçülmesi lazım ayakların şiş,tansiyon yüksek,karaciğer enzimin yüksek çıkmış elinden gelse doğurma çocuğu dicek.enziin yüksek çıktı dediği de 35 olması gereken değer 46 çıkmış.odadan çıktı bir arasekretere dedim ki ne yapmaya çaışıyor daha normal mi sezeryn mı onu bile demiyor kız ne dese beğenirsiniz mahsus söylemiyor doğum sırasında çok sıkışırsa araştırma hastanelerine gönderiyor dedişokkk oldumm.önce normali denicek olmazsa sezeryan o da gözü keserse yani.eşimin gelmesini bekliyorum hemen özelde buldum bir dr.bu nedir ya adam manyak hastalarla tatmin ediyor kendini.ayağı şişmeyen şekeri çıkmayan,tansiyon yükselmeyen gebe mi var.bide abartıyor gerçekten çok yüksek olsa beni korkuttuğuna değecek
Canım Dr undan memnun değilsin değiştir valla güvenip kendini nasıl teslim edeceksinkızlar geldim ben dr dan ancak girebildim çok kötüyüm çünkü sağ böbrek 8 mm olmuş.çoğu doğumdan sonra düzeliyor falan dedi yine tersleme üstüne tersleme.sağlık ocağında test yaptılar dedim aynı testi sırf bekletek için bi daha yaptırdı.kahvaltı edeli daha 45 dk olmuş otomatikman şeker 199 çıkmış yüksek çıkar tabi yani 2 saat sonra ölçülmesi lazım ayakların şiş,tansiyon yüksek,karaciğer enzimin yüksek çıkmış elinden gelse doğurma çocuğu dicek.enziin yüksek çıktı dediği de 35 olması gereken değer 46 çıkmış.odadan çıktı bir arasekretere dedim ki ne yapmaya çaışıyor daha normal mi sezeryn mı onu bile demiyor kız ne dese beğenirsiniz mahsus söylemiyor doğum sırasında çok sıkışırsa araştırma hastanelerine gönderiyor dedişokkk oldumm.önce normali denicek olmazsa sezeryan o da gözü keserse yani.eşimin gelmesini bekliyorum hemen özelde buldum bir dr.bu nedir ya adam manyak hastalarla tatmin ediyor kendini.ayağı şişmeyen şekeri çıkmayan,tansiyon yükselmeyen gebe mi var.bide abartıyor gerçekten çok yüksek olsa beni korkuttuğuna değecek
Heralde rahat ki gelmeye niyetli değil baksana. 34.haftada bi korkuttu şimdi halinden memnun :)) salı günü kilosuna bakmıştı bugün söylemicem tekrar salı ölçüm yapıcam dedi.Maşallah seninki rahat anlasilan :) sabırlı olacak desene.. kilosu kaç canim
Sağol canım, aynen şöyle biraz daha kilo alsa hiç fena olmaz haniiGozun aydin canim ne kadar gec gelirse o kadar iyi. Buyusun bebecik :))
Ahh canım senin hala o doktora gitmende hata. Canım git başka doktora Allah aşkına. Ayy istanbulda olsam senin yanında doktora gelmek istersim şu doktora bi kaç soru sormak isterdim. Yok bu nedir yahuu. Git bi an önce başka doktora böyle sıkıntılı bi hamilelik geçirtti sana Allah bildiği gibi yapsın onu ;(kızlar geldim ben dr dan ancak girebildim çok kötüyüm çünkü sağ böbrek 8 mm olmuş.çoğu doğumdan sonra düzeliyor falan dedi yine tersleme üstüne tersleme.sağlık ocağında test yaptılar dedim aynı testi sırf bekletek için bi daha yaptırdı.kahvaltı edeli daha 45 dk olmuş otomatikman şeker 199 çıkmış yüksek çıkar tabi yani 2 saat sonra ölçülmesi lazım ayakların şiş,tansiyon yüksek,karaciğer enzimin yüksek çıkmış elinden gelse doğurma çocuğu dicek.enziin yüksek çıktı dediği de 35 olması gereken değer 46 çıkmış.odadan çıktı bir arasekretere dedim ki ne yapmaya çaışıyor daha normal mi sezeryn mı onu bile demiyor kız ne dese beğenirsiniz mahsus söylemiyor doğum sırasında çok sıkışırsa araştırma hastanelerine gönderiyor dedişokkk oldumm.önce normali denicek olmazsa sezeryan o da gözü keserse yani.eşimin gelmesini bekliyorum hemen özelde buldum bir dr.bu nedir ya adam manyak hastalarla tatmin ediyor kendini.ayağı şişmeyen şekeri çıkmayan,tansiyon yükselmeyen gebe mi var.bide abartıyor gerçekten çok yüksek olsa beni korkuttuğuna değecek
Bencede bir an önce sen doktorunu değiştir Asya'cım bak benim doktorum çok rahat bi Ada'm ne sorsam ne söylesem olur onda bişey yok sıkıntı değil dedi başta sinir oldum niye bu kadar rahat bu kadar da olmaz diye ama şu güne stressiz geldiysem tamamen adamın rahatlığından seni strese sokmaktan başka bi işe yaramıyor hemen başka birine geç bencedekızlar geldim ben dr dan ancak girebildim çok kötüyüm çünkü sağ böbrek 8 mm olmuş.çoğu doğumdan sonra düzeliyor falan dedi yine tersleme üstüne tersleme.sağlık ocağında test yaptılar dedim aynı testi sırf bekletek için bi daha yaptırdı.kahvaltı edeli daha 45 dk olmuş otomatikman şeker 199 çıkmış yüksek çıkar tabi yani 2 saat sonra ölçülmesi lazım ayakların şiş,tansiyon yüksek,karaciğer enzimin yüksek çıkmış elinden gelse doğurma çocuğu dicek.enziin yüksek çıktı dediği de 35 olması gereken değer 46 çıkmış.odadan çıktı bir arasekretere dedim ki ne yapmaya çaışıyor daha normal mi sezeryn mı onu bile demiyor kız ne dese beğenirsiniz mahsus söylemiyor doğum sırasında çok sıkışırsa araştırma hastanelerine gönderiyor dedişokkk oldumm.önce normali denicek olmazsa sezeryan o da gözü keserse yani.eşimin gelmesini bekliyorum hemen özelde buldum bir dr.bu nedir ya adam manyak hastalarla tatmin ediyor kendini.ayağı şişmeyen şekeri çıkmayan,tansiyon yükselmeyen gebe mi var.bide abartıyor gerçekten çok yüksek olsa beni korkuttuğuna değecek
aynen öyle vallahi gülüm hepiniz haklısınız.adam psikolojimi mahfetti yaa.senin benim karaciğerimle ne işin var bide yüksek olan dersin ne kadar yüksek yani korkmaya kalsa iş ooooo son ay kilo alıyoruz vucud ödem dolu tabi vucudun dengesi değişiyor yani.eşimle konuştuk dedim sigara içme yemek yeme ama ne yap et ben gitmem daha devlete dedim haa nasıl giderim tahlil falan olur ayrı doğum özele gidicem dedim.tak etti yaa ben bugün dedim ki ben o çocuğu kucağıma alamicam ya doğuramicam ya bana bişey olucak ya ona dedim yazık bana bunları düşündürmeye ne hakkı varAhh canım senin hala o doktora gitmende hata. Canım git başka doktora Allah aşkına. Ayy istanbulda olsam senin yanında doktora gelmek istersim şu doktora bi kaç soru sormak isterdim. Yok bu nedir yahuu. Git bi an önce başka doktora böyle sıkıntılı bi hamilelik geçirtti sana Allah bildiği gibi yapsın onu ;(
Geçmiş olsun canım nane limonu da dene ihlamur falan. Ben de bugun patik giydim corabin ustune normalde hic sevmem sıkıntı basar. Ama usutmekten korkuyorum.Midemi usuttum sanırım.
Mideme kramplar giriyor ve devamlı gegiriyorum
Patates hasliyorum şimdi insallah iyi gelir.
Yanıyorum diye ince ince giyersem olacağı bu