Canım dün de ben öyleydim ama duş aldım galan baya rahatladım. Ama bugün gidince bende çok merak ediyorum ne dicek. Erken gelsin geç gelsin sağlıklı olsun yeterki. Haber ver dr çıkıncaçok berbatım gülümbulantım da var hazırlandım şimdi erken çıkıcam ben böyle bir bel ağrısı görmedim gülüm ya doğum sancısını resmen belde çekiyorum.bence benimki gününü beklemicek erken gelicek yaa
Saat 1.00 gibi gidicem canımiyiyim şükür bende devam işe. bugün kaçta gideceksin doktora ?
Valla canım hiç bitmiyo eksiklerr. Ateş ölçer bi koltuk altından ölçmeli dijital aldım daha doğrusu tarak, diş kaşıyıcı, tırnak makas takımının içinde vardı. Birde saba diye bi markanın kızılötesi ateş ölçerini aldım. Temazsız uzaktan tutuluyo ayrıca nesnelerin sıcaklığınıda ölçüyo. Biberonu,mamasını, yıkadığım suyun sıcaklığını falan ölçüyomuş. Deneyip görücem bakalım iyimi değilmi?Kızlar ihtiyaçlar ve listede eksikler bitmiyor sürekli bişeyler çıkıyor ama size sorum ateş ölçer aldınız mı ? ne marka aldınız ? nereden aldınız ?
bi de bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz ?
Valla canım hiç bitmiyo eksiklerr. Ateş ölçer bi koltuk altından ölçmeli dijital aldım daha doğrusu tarak, diş kaşıyıcı, tırnak makas takımının içinde vardı. Birde saba diye bi markanın kızılötesi ateş ölçerini aldım. Temazsız uzaktan tutuluyo ayrıca nesnelerin sıcaklığınıda ölçüyo. Biberonu,mamasını, yıkadığım suyun sıcaklığını falan ölçüyomuş. Deneyip görücem bakalım iyimi değilmi?
Bebek bezide carfuerda indirim vardı primanın 1 numarasını aldım ilk ay onu kullanıcam günde 6-7 tane gidiyomuş. Sonradan arkadaşım bebeklerinden bana bez ayırmış birkaç firmenın bezi. Bunları dene hangisini beğenirsen onunla devam edersin dedi. Kendisi haggies i önerdi. Yani deneyerek öğrenicem canım.
Canım ben A101 e gelen yorganlardan aldım. Çok kalın değil çok incede değil zaten benim kendi fikrim ilk ayda kundak yapmayı düşünüyorum bebeğimi. Yorgana çok çok ihtiyacım olucanı düşünmüyorum evim çok sıcak oluyo.Kızlar bebişlerin yorganını nasıl aldınız bambu pamuk yün elyaf hangisi ?
Prima kötümüymüşValla canım hiç bitmiyo eksiklerr. Ateş ölçer bi koltuk altından ölçmeli dijital aldım daha doğrusu tarak, diş kaşıyıcı, tırnak makas takımının içinde vardı. Birde saba diye bi markanın kızılötesi ateş ölçerini aldım. Temazsız uzaktan tutuluyo ayrıca nesnelerin sıcaklığınıda ölçüyo. Biberonu,mamasını, yıkadığım suyun sıcaklığını falan ölçüyomuş. Deneyip görücem bakalım iyimi değilmi?
Bebek bezide carfuerda indirim vardı primanın 1 numarasını aldım ilk ay onu kullanıcam günde 6-7 tane gidiyomuş. Sonradan arkadaşım bebeklerinden bana bez ayırmış birkaç firmenın bezi. Bunları dene hangisini beğenirsen onunla devam edersin dedi. Kendisi haggies i önerdi. Yani deneyerek öğrenicem canım.
Prima kötümüymüşben mecbur prima kullanıcam
Benim eşim kesinlikle başka marka almazprima kullanan bebekler daha sonra başka kullanamıyormuş ve pişik yapıyormuş bi de yerli olmaması beni primadan soğuttu
Ateş ölçer almadım gorumcem verdi vermeseydi alırdım. Bebek bezini prima aldım canımKızlar ihtiyaçlar ve listede eksikler bitmiyor sürekli bişeyler çıkıyor ama size sorum ateş ölçer aldınız mı ? ne marka aldınız ? nereden aldınız ?
bi de bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz ?
Benim durumum cok fena 0 1 2 3 4 numara bebek bezi deposu yaptı amcamız pişik yaparsa oğluşuma hepsi boşa gidecekBende prima aldım. .. bence en iyilerinden . .. yine de deneyip göreceğiz
Ahaha olmaz olmaz merak etme .Benim durumum cok fena 0 1 2 3 4 numara bebek bezi deposu yaptı amcamız pişik yaparsa oğluşuma hepsi boşa gidecek
Yarın da bebişimi göreceğim cok heyecanlıyım en son 2700 falandı 14 gün önce acaba 3 kiloyu geçmişmidirAhaha olmaz olmaz merak etme .
tama aksine sürekli bez degistırmek pişik yapar
Maşallah çoktan geçmiştir. . son haftalar daha çok kilo alıyorlarYarın da bebişimi göreceğim cok heyecanlıyım en son 2700 falandı 14 gün önce acaba 3 kiloyu geçmişmidir
Bugunde geçmek bilmez artık banaMaşallah çoktan geçmiştir. . son haftalar daha çok kilo alıyorlar