5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım dün de ben öyleydim ama duş aldım galan baya rahatladım. Ama bugün gidince bende çok merak ediyorum ne dicek. Erken gelsin geç gelsin sağlıklı olsun yeterki. Haber ver dr çıkınca

Kızlar ihtiyaçlar ve listede eksikler bitmiyor sürekli bişeyler çıkıyor ama size sorum ateş ölçer aldınız mı ? ne marka aldınız ? nereden aldınız ?

bi de bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz ?

Valla canım hiç bitmiyo eksiklerr. Ateş ölçer bi koltuk altından ölçmeli dijital aldım daha doğrusu tarak, diş kaşıyıcı, tırnak makas takımının içinde vardı. Birde saba diye bi markanın kızılötesi ateş ölçerini aldım. Temazsız uzaktan tutuluyo ayrıca nesnelerin sıcaklığınıda ölçüyo. Biberonu,mamasını, yıkadığım suyun sıcaklığını falan ölçüyomuş. Deneyip görücem bakalım iyimi değilmi?
Bebek bezide carfuerda indirim vardı primanın 1 numarasını aldım ilk ay onu kullanıcam günde 6-7 tane gidiyomuş. Sonradan arkadaşım bebeklerinden bana bez ayırmış birkaç firmenın bezi. Bunları dene hangisini beğenirsen onunla devam edersin dedi. Kendisi haggies i önerdi. Yani deneyerek öğrenicem canım.

bende araştırdım da ateş ölçer alından ateş ölçe visiofocus diye bi marka da duydum kararsız kaldım. bebek bezi prima almak istemiyorum o yüzden de bi araştırma içine girdim. prima kullanınca diğer bezler pişik yapabiliyormuş diye okudum forumlarda

Kızlar bebişlerin yorganını nasıl aldınız bambu pamuk yün elyaf hangisi ?
Canım ben A101 e gelen yorganlardan aldım. Çok kalın değil çok incede değil zaten benim kendi fikrim ilk ayda kundak yapmayı düşünüyorum bebeğimi. Yorgana çok çok ihtiyacım olucanı düşünmüyorum evim çok sıcak oluyo.

Prima kötümüymüş ben mecbur prima kullanıcam

prima kullanan bebekler daha sonra başka kullanamıyormuş ve pişik yapıyormuş bi de yerli olmaması beni primadan soğuttu
Benim eşim kesinlikle başka marka almaz inat çünkü kardeşi primanjn fabrikasında ve bezleri ücrrtsiz alıyor sürekli aynı marka kullansam sorun olmaz sanorım o zaman

Ateş ölçer almadım gorumcem verdi vermeseydi alırdım. Bebek bezini prima aldım canım

Bütün bezler pişik yapabiliyor bazı bebekler en adi bezleri seviyormuş. Bebekten bebeğe değişiyor yani deneyerek gorucem açılışı prımayla yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…