ben elyaf aldım gülüm hem temizliği daha iyi oluyor.taç ın aldım hem yastık hem yorganKızlar bebişlerin yorganını nasıl aldınız bambu pamuk yün elyaf hangisi ?
Ben almadım henüz yorgan kullanmayı düşünmüyorum tavsiye edilmiyor diye okumuştum bi sitede bogulmalara karsıben elyaf aldım gülüm hem temizliği daha iyi oluyor.taç ın aldım hem yastık hem yorgan
Kvcım geldi oturuyoruznerdesiniz kızlar
ayy Allah iyiliğini versin emiKvcım geldi oturuyoruz
yorgansız da olmaz ya gülüm bide pamuk yada yün olmadığı sürece sıkıntı olmaz elyaf hafif zaten yumuşacıkBen almadım henüz yorgan kullanmayı düşünmüyorum tavsiye edilmiyor diye okumuştum bi sitede bogulmalara karsı
Ehh iç guveysınden hallice. Durup durup kocamın hafta tatilinde gelmeseler iyiydi ama idare edicez artıkayy Allah iyiliğini versin emihalinden memnunsun gülümm
Uyku setinin yorganı var ama pek hoşuma da gitmedi battaniye var çok güzel kalın o yeter diye düşündüm yorganı sonra alıcamyorgansız da olmaz ya gülüm bide pamuk yada yün olmadığı sürece sıkıntı olmaz elyaf hafif zaten yumuşacık
Canım nasıl oldun?kızlarrr belimmmm duramıyorum ağrıdann ölücemmmmeşimde gelemiyor şu an işte ölücem ben ölücemm napıcamm
çok berbatım gülümCanım nasıl oldun?
selam kızlar
öncelikler herkese tek tek teşekkür ederim merak etmişsiniz şimdilik iyiyim ishal ve ateş kesildi 2 güne yakın hastanede kaldık serumlar bıraz topalrlanmama yardımcı oldu ama ne kanda ne ıdrarda ne gaıtada hıcbırsey çıkmadı
çok sayfa birikmiş ama o kadar halsizim ki yavaş yavaş okurum artık
tekrar herkese teşekkürler umarım herkes ve bebeklerı ıyıdır
Sağol canım. Yarın gidicem yaa bugün gitmek istemedim, Allaha şükür bebeğin hareketleri iyi yarın anlatıcam durumumu. Ne dicek bakalım. Bebeğin hareketlerinde bi sakinlik olsaydı giderdimde yarını bekliyim dedim. Sen nasılsın??
Elyafta cok terletmezmi bebeğiben elyaf aldım gülüm hem temizliği daha iyi oluyor.taç ın aldım hem yastık hem yorgan
Boğulma önleyisi yastık verdi doktorumuz bize kullanacaksanız bunu kullanın die yorgana karar verrmedim alında evimizde cok soğuk olmuyor yakmasak bile 22 derece evBen almadım henüz yorgan kullanmayı düşünmüyorum tavsiye edilmiyor diye okumuştum bi sitede bogulmalara karsı
nerdesiniz kızlar
Uzun zamandir giremedim aylar oldu Nasılsıniz inşallah herkes iyidir ?