5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben almadım henüz yorgan kullanmayı düşünmüyorum tavsiye edilmiyor diye okumuştum bi sitede bogulmalara karsı
yorgansız da olmaz ya gülüm bide pamuk yada yün olmadığı sürece sıkıntı olmaz elyaf hafif zaten yumuşacık

kızlarrr belimmmm duramıyorum ağrıdann ölücemmmm:KK61:eşimde gelemiyor şu an işte ölücem ben ölücemm napıcamm:KK43:

Canım nasıl oldun?
çok berbatım gülüm:KK61:bulantım da var hazırlandım şimdi erken çıkıcam ben böyle bir bel ağrısı görmedim gülüm ya doğum sancısını resmen belde çekiyorum.bence benimki gününü beklemicek erken gelicek yaa

selam kızlar
öncelikler herkese tek tek teşekkür ederim merak etmişsiniz şimdilik iyiyim ishal ve ateş kesildi 2 güne yakın hastanede kaldık serumlar bıraz topalrlanmama yardımcı oldu ama ne kanda ne ıdrarda ne gaıtada hıcbırsey çıkmadı
çok sayfa birikmiş ama o kadar halsizim ki yavaş yavaş okurum artık
tekrar herkese teşekkürler umarım herkes ve bebeklerı ıyıdır

geçmiş olsun canım ya salgına yakalandın galiba. kendine dikkat et. bizler iyiyiz :)

Sağol canım. Yarın gidicem yaa bugün gitmek istemedim, Allaha şükür bebeğin hareketleri iyi yarın anlatıcam durumumu. Ne dicek bakalım. Bebeğin hareketlerinde bi sakinlik olsaydı giderdimde yarını bekliyim dedim. Sen nasılsın??

iyiyim şükür bende devam işe. bugün kaçta gideceksin doktora ?

Ben almadım henüz yorgan kullanmayı düşünmüyorum tavsiye edilmiyor diye okumuştum bi sitede bogulmalara karsı
Boğulma önleyisi yastık verdi doktorumuz bize kullanacaksanız bunu kullanın die yorgana karar verrmedim alında evimizde cok soğuk olmuyor yakmasak bile 22 derece ev

X