- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
Yarın da bebişimi göreceğim cok heyecanlıyım en son 2700 falandı 14 gün önce acaba 3 kiloyu geçmişmidir
maşallah canım inşallah geçmiştir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın da bebişimi göreceğim cok heyecanlıyım en son 2700 falandı 14 gün önce acaba 3 kiloyu geçmişmidir
Bakalım yarın 12 de randevum acaba yarın çatı ölcümü yaparmı kimaşallah canım inşallah geçmiştir :)
Bakalım yarın 12 de randevum acaba yarın çatı ölcümü yaparmı ki
selam kızlar
öncelikler herkese tek tek teşekkür ederim merak etmişsiniz şimdilik iyiyim ishal ve ateş kesildi 2 güne yakın hastanede kaldık serumlar bıraz topalrlanmama yardımcı oldu ama ne kanda ne ıdrarda ne gaıtada hıcbırsey çıkmadı
çok sayfa birikmiş ama o kadar halsizim ki yavaş yavaş okurum artık
tekrar herkese teşekkürler umarım herkes ve bebeklerı ıyıdır
Prima kötü değil de çocuktan çocuğa fark var galiba çok pişik yapmış. 2 sindede hagiess kullanıyo şimdi belki benimkinin dötü prima isticek hep bilmiyorum canım deneyip görücez :))Prima kötümüymüş ben mecbur prima kullanıcam
Bende cesur ve havalı bi şekilde normal doğum istiyorum dedşm doktoruma eşime falan şimdide yaklaşıyorya zaman tırsmaya başladım :)benmi sezeryan kesin olduğu için hiç ölçüm falan demedi canım. ama bebeğin durumuna göre yapabilir belli olmaz
Olmadı bende kullanır iyi gelmesse dagıtırım bezleri napalım artıkPrima kötü değil de çocuktan çocuğa fark var galiba çok pişik yapmış. 2 sindede hagiess kullanıyo şimdi belki benimkinin dötü prima isticek hep bilmiyorum canım deneyip görücez :))
Hadi hayırlısı tatlım inşallah kendisi gelir bebişin ne güsel ama yinede az zaman kaldı bizim ne oldugu bile belli değil yarın kontrol bakalım ne diyecek :)Kızlar ben dr geldim şimdii. Benim bebeğin gelmeye niyeti yok sanırsam şimdide salı günü tekrar gidicem ama salıya kadar gelirse de sorun olmaz dedi. Salı tekrar gelirsin cuma alırız dedi 35. Haftadan beri öle söylüyo ama ne gelen varr ne gidenn
Valla canım bende kendisinin gelmesini istiyorum ama bebişlerin nezaman nasıl geleceği belli olmaz. Hayırlısı bakalım hakkımızda canım. Belli olması güzel bişi ama her an aklında oluyo acaba bişimi oldu noldu falan. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.Hadi hayırlısı tatlım inşallah kendisi gelir bebişin ne güsel ama yinede az zaman kaldı bizim ne oldugu bile belli değil yarın kontrol bakalım ne diyecek :)
Bende cesur ve havalı bi şekilde normal doğum istiyorum dedşm doktoruma eşime falan şimdide yaklaşıyorya zaman tırsmaya başladım :)
Amin inşallah tatlım biran önce zaman gecsede bakıyorum bende ama gecmek bilmiyor :)Valla canım bende kendisinin gelmesini istiyorum ama bebişlerin nezaman nasıl geleceği belli olmaz. Hayırlısı bakalım hakkımızda canım. Belli olması güzel bişi ama her an aklında oluyo acaba bişimi oldu noldu falan. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Anladım tatlım benim suan normal doğuma engel hiç birşey yok ama estetik acıdan biraz kaygılarım var acıkcasıcanım en güzeli normal doğum olsun sen içini ferah tut. çocuk kendini de yaşama hazırlıyormuş sezeryan iyi değil 40 yaşından sonra unutkanlığa falan neden oluyormuş bi araştırma okumuştum. benim kalple ilgili problemim var o yüzden sezeryan
Maşallah seninki rahat anlasilan :) sabırlı olacak desene.. kilosu kaç canimKızlar ben dr geldim şimdii. Benim bebeğin gelmeye niyeti yok sanırsam şimdide salı günü tekrar gidicem ama salıya kadar gelirse de sorun olmaz dedi. Salı tekrar gelirsin cuma alırız dedi 35. Haftadan beri öle söylüyo ama ne gelen varr ne gidenn
Anladım tatlım benim suan normal doğuma engel hiç birşey yok ama estetik acıdan biraz kaygılarım var acıkcası
Bebde estetik ameliyatlardan bıktım :) endişem biraz da o burnum ameliyatlı kemik vardı nefes alamıyordum gögsüm ameliyatlı gögüs ucum içerideydi vakumla ameliyat oldum kulağımın küpesi bi yere takıldı yırtıldı kulağım estetikli şimdi bide normal olur orayada estetik yaptırırsam toplama bilgisayar gibi olucamnormal olur inşallah canım bebeğin geleceğini de düşünmek lazım. vücuda kesi attırmaktansa olsun ya . diğer tarafın estetiği çok önemli değil bana göre önce sağlık olsun d a
Bebde estetik ameliyatlardan bıktım :) endişem biraz da o burnum ameliyatlı kemik vardı nefes alamıyordum gögsüm ameliyatlı gögüs ucum içerideydi vakumla ameliyat oldum kulağımın küpesi bi yere takıldı yırtıldı kulağım estetikli şimdi bide normal olur orayada estetik yaptırırsam toplama bilgisayar gibi olucam
Ayy ona kalsa hiç normali zorlamaya geek yok ben mızıklasam oda ağlar direk uyutup bebeği alsınlar rahat etsin birde bir sürü hikaye okumjş normal doğumla ilgili kötü hikayeler yok çişini tutamayanlar yok dikişleri patlayanlarçok geçmiş olsun canım. oraya yaptırma canım ya yada eşin rahatsız olur mu bilmiyorum özel oldu galiba biraz
Ayy ona kalsa hiç normali zorlamaya geek yok ben mızıklasam oda ağlar direk uyutup bebeği alsınlar rahat etsin birde bir sürü hikaye okumjş normal doğumla ilgili kötü hikayeler yok çişini tutamayanlar yok dikişleri patlayanlar