Cnm tamam da çoğu dr artık alttan muayene taraftarı değil bide bakti olmuyo alttan üstten tekrar denedi ve sonuç yine üstten gördü demekki ugrassa azcik gorecek kolayına geldi bence. Beni sinir eden o oldu demekki üstten de gorunuyo muskötü olmuş gecmıs olsun.. ama göremedıyse napsın alttan bakcak tabi. görunmuyo 15 gün sonra gel dese daha mı ıyıydı bence doğru olanı yapmıs doktorun
Öyle yapicam cnm çok sağol.Bi daha da istemicem öyle muayene dr istesede biraz geç görürüm napiyim artıkCanımmm benimmm çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun her zaman Güzel gönlüne göre versin. Bol bol dinlen keyfine bak. Üzme kendini. Atlat herşeyiBebişşi düşün
cümle alem bılıyoHanımlar bu arada bir şeyi merak ediyorum; nazar deyince aklıma geldi daha 5-6-7 haftalığız ve bir çoğumuz kalp atışlarını duymamış henüz o kadar yeni. Ailenize ve arkadaşlarınıza söylediniz mi? ben söyleyemedim hala bir önceki düşmüştü korkuyorum çekiniyorum
Geçmiş olsun canım derin yandı mı? Çok sıcak mıydı naaptın?günaydın kızlarr. kahvaltı için çay demledim sonra karnıma döktüm anında
sıcaktı kaynayan suyla cay demlemıstım. ama önce tezgaha döküldü sanırım çok yanmadı 3-4 noktalar halınde yanmıs. ilk basta cok kızarmıstı gectı ilginçGeçmiş olsun canım derin yandı mı? Çok sıcak mıydı naaptın?
Geçmiş olsun canım iyi atlatmışsın şükür :)sıcaktı kaynayan suyla cay demlemıstım. ama önce tezgaha döküldü sanırım çok yanmadı 3-4 noktalar halınde yanmıs. ilk basta cok kızarmıstı gectı ilginçeşim de cocugu yaktın daha dpgmadan dıye dalga gectı sabah sabah
sağol canımGeçmiş olsun canım iyi atlatmışsın şükür :)
Bende de aynen öyle. Sürekli uyuyorum evdeyken. Mide bulantım uyandığım andan itibaren her an var. Tuzlu yiyince bi süre geçiyor sonra hemen başlıyorsağol canım2 gündür cok yorgun hissediyorum ben hep uykum var sende durumlar nasıl
benımde elımde sürekli çubuk krakerBende de aynen öyle. Sürekli uyuyorum evdeyken. Mide bulantım uyandığım andan itibaren her an var. Tuzlu yiyince bi süre geçiyor sonra hemen başlıyor
Keşke iki ay olsa hep süren de varmışbenımde elımde sürekli çubuk krakeryemedıgım bı anı kolluyo anında vuruyo mahvoluyorum nasıl geccek 2 ay böyle bılmıyorum.
hadi canım.. mahvoluruzKeşke iki ay olsa hep süren de varmış
fena yakalanmıssın :) ama duydun ya kalp atıslarını bosveeer gerısınıAllah ım ne bahtsız bir insanım başka doktora gittim bugun şükür kalp atışını da duydum ama gittiğim doktor kendi doktorumun arkadaşı cıktı cok kötü yakalandım hiç sorun yok şükür dedi içim rahatladı
Başka doktoru ben de düşünüyorum ya 15 gün sonra gel dedi bana keseye ve kalp atışına bakmak için sabredemiyorum. Bir de diyorum ki eğer keseyi görür de kalp atışını hemen göremezsem kafayı yerim çok kafaya takarım yersiz stres yaparım bilemedim napsamAllah ım ne bahtsız bir insanım başka doktora gittim bugun şükür kalp atışını da duydum ama gittiğim doktor kendi doktorumun arkadaşı cıktı cok kötü yakalandım hiç sorun yok şükür dedi içim rahatladı