5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Merhaba dün itibarıyla aranıza katıldım dun adet gunumdu bende test yaptim silik cikti tabi benim gozler Hemen kan verdim beta hcg 86.39 tabi akşam saati Dr yoktu ama ben Hamistim tabi sevinç felan sonra bi durdum ki
ama ben hiç bişey bilmiyorum Dr giden ne zaman gitti bana biraz anlatirmisiniz ilk muayene nasıl oluyor
buna ben nasıl bakicaaammmm

kötü olmuş gecmıs olsun.. ama göremedıyse napsın alttan bakcak tabi. görunmuyo 15 gün sonra gel dese daha mı ıyıydı bence doğru olanı yapmıs doktorun
Cnm tamam da çoğu dr artık alttan muayene taraftarı değil bide bakti olmuyo alttan üstten tekrar denedi ve sonuç yine üstten gördü demekki ugrassa azcik gorecek kolayına geldi bence. Beni sinir eden o oldu demekki üstten de gorunuyo mus

Canımmm benimmm çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun her zaman Güzel gönlüne göre versin. Bol bol dinlen keyfine bak. Üzme kendini. Atlat herşeyi Bebişşi düşün
Öyle yapicam cnm çok sağol.Bi daha da istemicem öyle muayene dr istesede biraz geç görürüm napiyim artık

cümle alem bılıyo eşim kesenın fotografını sosyal medyaya koydu..

Geçmiş olsun canım derin yandı mı? Çok sıcak mıydı naaptın?
sıcaktı kaynayan suyla cay demlemıstım. ama önce tezgaha döküldü sanırım çok yanmadı 3-4 noktalar halınde yanmıs. ilk basta cok kızarmıstı gectı ilginç eşim de cocugu yaktın daha dpgmadan dıye dalga gectı sabah sabah

Geçmiş olsun canım iyi atlatmışsın şükür :)

Bende de aynen öyle. Sürekli uyuyorum evdeyken. Mide bulantım uyandığım andan itibaren her an var. Tuzlu yiyince bi süre geçiyor sonra hemen başlıyor
benımde elımde sürekli çubuk kraker yemedıgım bı anı kolluyo anında vuruyo mahvoluyorum nasıl geccek 2 ay böyle bılmıyorum.

fena yakalanmıssın :) ama duydun ya kalp atıslarını bosveeer gerısını cok sevındım canım. kaç hafta kaç gunluksun tam olarak? bide karnından mı duydunuz

Benim bir tek dün sabah bulandı. Eşim banyoda dişini fırçalamış diş macununun kokusu yayılmış etrafa. Bi girdim aman Allahım o koku midemi altüst etti karnım da açtı epey bi kustum ağlayarak

Başka doktoru ben de düşünüyorum ya 15 gün sonra gel dedi bana keseye ve kalp atışına bakmak için sabredemiyorum. Bir de diyorum ki eğer keseyi görür de kalp atışını hemen göremezsem kafayı yerim çok kafaya takarım yersiz stres yaparım bilemedim napsam

Kızlarrrrrrrr ben geldim 6+2 haftalık hamileyim ben adetten 16 gün sonra doktora gittim direk keseyi de bebişi de gördük şükür :) ama mide bulantısı geniz akıntısı beni öldürücek iki gündür sürekli yatıyorum dün serum takıldım biraz toparladı gibi ama böyle Nasıl devam edicek bilmiyorum

Kızlar bende bi sorun mu var anlamadım ara ara kasıklarıma giren hafif Ağrı'lar dışında hamileliğe dair hiç belirtim yok midem bulanmıyor halsizlik yok ne biliyim moralim bozuluyor acaba sorun mu var diye doktor kontrolüm perşembe ama kafama takılıyor niye böyle diye okuyorum yazdıklarınızı bir çoğunuzda mide bulantısı var mesela bende niye yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…