5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bugün gittim bende. Kan tahlili 5 nisanda 148 çıkmıştı. Bugün 8500 çıktı. Doktor çok iyi dedi. Keseyi de gördük çok şükür. İlk kızım sol rahimde büyümüştü, bu sağdaymış. Rabbimin hikmeti :-) progestana başladık birde. Riskli gebelik grubuna girdiğimden. İki hafta sonra progestanın iğnesini kullanmaya başlarız dedi. O haftalık oluyormuş ve tüm hafta korur dedi. Bizde durum böyle kızlar

Bugün gittim bende. Kan tahlili 5 nisanda 148 çıkmıştı. Bugün 8500 çıktı. Doktor çok iyi dedi. Keseyi de gördük çok şükür. İlk kızım sol rahimde büyümüştü, bu sağdaymış. Rabbimin hikmeti :-) progestana başladık birde. Riskli gebelik grubuna girdiğimden. İki hafta sonra progestanın iğnesini kullanmaya başlarız dedi. O haftalık oluyormuş ve tüm hafta korur dedi. Bizde durum böyle kızlar
Kaç haftalık olumus cnm

Zaman biraz geçsin diye cicili bicili bir günlük aldım ve bebeğimle konuşur gibi hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren olanları ve hissettiklerimi yazmaya başladım. 1 sayfa ben yazıyorum 1 sayfa eşime yazdırıyorum çok eğlenceli oluyor. Sizlere de tavsiye ederim ileride muhteşem bir hatıra olacak :KK200:
Aynen bende dusunuyorum canim yazmayi cidden cok anlamli olur

Kızlar bende bi sorun mu var anlamadım ara ara kasıklarıma giren hafif Ağrı'lar dışında hamileliğe dair hiç belirtim yok midem bulanmıyor halsizlik yok ne biliyim moralim bozuluyor acaba sorun mu var diye doktor kontrolüm perşembe ama kafama takılıyor niye böyle diye okuyorum yazdıklarınızı bir çoğunuzda mide bulantısı var mesela bende niye yok ki:KK43:
Kuzum aynı durumdayız bende de bel ve iğne gibi batan karın Ağrı'ları harici bir şey yok ve randevum da perşembe. Ama içimizi ferah tutalım. Buda normal çünkü

Güzel hamişler umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben grup oldum başımda çok ağrıyı napicam ben bilmiyorum :KK43:

X