5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Tatlım pardon?????? Bunu söylediğim kişinin mesajlarını okuyun isterseniz ne problemlim olabilir drlarla. Ben yaşadığım şeyi yazdım anlatabiliyor muyum ????

Doğum kontrol hapı çevremde kızken kullandığı için kaç kişi tüp Bebek'le çocuk sahibi oldu biliyor Muş'unuz ? Drları neden sevmiyim bu ne çirkin yorum diğeri gibi. Lütfen dikkat edin bende kendim için ne istiyorsam burda onu yazdım. Çocuk muyum uydurayım ???

Doğum kontrol hapının iyi geldiği kesşn fakat sıkıntı getirmediğini kimse söyleyemez. Araştırırsanız bulursunuz. Evlilikte bile sık kullanım zararlı. Rica ederim hey allahım lı, problemli insan bu,gibi yorumlarınıza son verin arkadaşım.

Tatlım pardon?????? Bunu söylediğim kişinin mesajlarını okuyun isterseniz ne problemlim olabilir drlarla. Ben yaşadığım şeyi yazdım anlatabiliyor muyum ????
yanlıs anladım sanırım da siz sankı doktor kadının canını yakmak ıcın alttan muayene etmıs der gbı konusmussunuz gbı geldı bana

haklısınız aslında terbıyesizlık ettım o kelımelerde kusura bakmayın. doğum kontrol hapının zararı kıza da var kadına da böyle bı hap var ıyı gelıyo doktorlar da verıyo ısteyen kullanmayabılır zorla agzına sokmadılar ya kımsenın

uydurdunuz demedım. ağrı kesıcılerınde zararı var onları da yazmasınlar o zman.

yanlıs anladım sanırım da siz sankı doktor kadının canını yakmak ıcın alttan muayene etmıs der gbı konusmussunuz gbı geldı bana
Yanlış anlamışsınız. Düşer mi diye düşünmüyorlar dedim. Düşmez diyorlar sma malesef çoğunluk düşüyor. Bunu demek istedim. Kasten yapan varsa Allah ıslah etsin öyleleri ne diyim.

Yanlış anlamışsınız. Düşer mi diye düşünmüyorlar dedim. Düşmez diyorlar sma malesef çoğunluk düşüyor. Bunu demek istedim. Kasten yapan varsa Allah ıslah etsin öyleleri ne diyim.
kesınlıkle kasten yapan varsa ıslah etsın. ama sanmıyorum ben düşüğe sebep olsa sağlık bakanlığı olaya el atmazmıydı ya.. sonucta aldırmayı yasakladılar. bak bı arkadasımıza kanaması oldugu ıcın kese sıcak alttan bakamam demıs. demek boyle bı durumda zararlı oluyo sadece.

Zaten Hakkı'nda net düşük yapar tanısı yok Can'ım fakat malesef oluyor. Yaşadım ve çevremde yaşayanlar oldu. Hatta bana kızanlar oldu. Bazen çevreyi de dinlemek lazım. Umarım anlaşılıyorumdur

Canım üzülme,içini ferah tut Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah. Ben de az önce evde kaydım düştüm... Hafif bir leke geldi akabinde. .. Bugün gebe olduğumu söylememem gereken birine söyledim. O kişinin her zaman çok nazarı değer bana,bir anlık gaflet ile söyledim. Üstünden yarım saat geçmedi kaydım düştüm Ama kötü bişey olmayacak inşallah hepimiz alacağız bebişleri kucağımıza

Son düzenleme:
Canım hiç öyle düşünme. Her Bebek, her defa, her dönem birbirinden farklı olur. Sadece yorulmuş olabilirsin. O ilaçlar tutacaktır emin ol. Bol bol dinlen lütfen ve kendini sıkma. Bebeğin seninle ve senin onun elinden tutmanı istiyor

Canımmm benimmm çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun her zaman Güzel gönlüne göre versin. Bol bol dinlen keyfine bak. Üzme kendini. Atlat herşeyi Bebişşi düşün

Ca
n benim içini ferah tut. Nazar duası okyabülirsin. Dirayetli duruyorsun gördüğüm kadarıyla.. Allahım yanında olsun

Hanımlar bu arada bir şeyi merak ediyorum; nazar deyince aklıma geldi daha 5-6-7 haftalığız ve bir çoğumuz kalp atışlarını duymamış henüz o kadar yeni. Ailenize ve arkadaşlarınıza söylediniz mi? ben söyleyemedim hala bir önceki düşmüştü korkuyorum çekiniyorum

Bende düşük yaptım ilk gebelikte. Şimdi kimseye söylemiyorum. 3 ay bitmeden de söylemeyi düşünmüyorum Can'ım nazar oluyor.

Cok teşekkür ederim bilgi için suan akıntım beyaz renkte ablayabilmek için günlük ped kullanıyorum hattı gözümden kaçmasın die o kadar paranoyak oldum ki

Ben eşimin ailesine ve kendi aileme söledim kapı komşumda öğrendi idrar testlerimi ondan almıştım o şüpe ettiği için yaptım testi doktor cok erken söylemeyin dedi ama biz tutamadık eşimle

Cok teşekkür ederim bilgi için suan akıntım beyaz renkte ablayabilmek için günlük ped kullanıyorum hattı gözümden kaçmasın die o kadar paranoyak oldum ki
Ne demek panik yapmayin stres inanin cok etkiliyo biraz rahatlamaya calisin bende sizin gibiydim smdi braz daha rahatim insallah bol bol dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…