5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

A adenasli dusuk kanamasiz olmuyo malesef kahve yogun akintiyla baslayip sonra siyaha yakin bi renk geliyo ve sonra kirmizilar zaten kirmizi oldugunda dusuk baslamis oluyo ve bisey yapamiyolar dusuk yaptigini anlamak cok zor ama en belirgin ozelligi her tuvaletten ciktiginda kahve yogun bi akinti gormek.

amin canım. doktora sordun mu ? vajınal muayeneden düşük olsa doktorlar yapmaz herhalde ya cok ilginç

amin canım. doktora sordun mu ? vajınal muayeneden düşük olsa doktorlar yapmaz herhalde ya cok ilginç
Malesef dr lar buna bakmıyor. Ben kızken bir dr bana adet için doğum kontrol hapı verdi ama ne manâ?? Kızken kullandığında ileride kısırlığa kadar gidiyor ama kimse önemser mi. Asla. O yüzden Can'ım önemsiz görünüyor fakat çok duydum alt muayne sonrası düşük yaşayanları

Bende bugün dr gittim kizlar berbat bi deneyimdi keseyi gördüğüne sevinemedim bile. Karindan bakti biseyler görüyorum ama emin olamadim kilodan dolayı dedi vajinal bakalım dedi benim en korktuğum şey eski bir vajinismus hastası olarak ama madem buraya kadar geldim bi deniyim dedim ama çığlık çığlığa ağlama nöbetleri geçirdim resmen berbat cnm acıdı. Sonra tekrar karindan bakti öyle gördü keseyi 1.70 cm yeni yeni kendime gleiyorum berbat bisey ...sonuç yine karindan gördü ama beni ve psikolojimi mahvetti

37 yaşındayım evet ilk bebeğim bende biliyorum içmemem gerektiğini ama işte olmuyor gerçekten kendimle ciddi savaş veriyorum amq şu an için başaramadım henüz
Canım ben de seninle aynı durumdayım. Ben de günde 2 paket sigara içerdim , gebeliği öğrenince 7-8 e düştü ama ne yaparsam yapayım ne düşünürsem düşüneyim bırakamıyorum. Kendimi içmemeye zorladığım zaman ise korkunç bir baş ağrısı yapışıyor. Ne yapacam ne edecem bilmiyorum... umarım kurtuluruz bu illetten bir an önce.

koyu renkliydi canım dr um salı günü hastanede nasıl salıya kadar beklicem bilmiyorum
Korkma canım... Bende de oldu aynısı ve ilaçlar,iğne ve dinlenme sonucu bugün tamamen kesildi. Ama salı geç bence bir an önce bir Dr a git ve ilaçlarını al cnm. Ayaklarını da yukarı kaldırarak yat... Rabbim hepimizi korusun

İşte dr lar Nasıl kolayına geliyorsa onu seçiyorlar. Rabbim doğrular la birleştirsin ya ne diyim gecmiş olsun Can'ım

İşte dr lar Nasıl kolayına geliyorsa onu seçiyorlar. Rabbim doğrular la birleştirsin ya ne diyim gecmiş olsun Can'ım
Aynen cnm dr değiştirmeyi düşünüyordum kesin kadar verdim her fırsatta vajinal deyip duruyor hiç vajinal baktirmadan doğuran arkadaşlarım var benim .. mahvoldum ya ... hala ellerim titriyo saat 4.30 daydi muayene

Aynen cnm dr değiştirmeyi düşünüyordum kesin kadar verdim her fırsatta vajinal deyip duruyor hiç vajinal baktirmadan doğuran arkadaşlarım var benim .. mahvoldum ya ... hala ellerim titriyo saat 4.30 daydi muayene
Kesinlikle ben ilk gebelikte alt muayne yüzünden düşük yaptım bir daha asla onay verme. Benim de sülalemden kimse olmamış. Ben oldum diyince ne münasebet dedi herkes. Lütfen bir daha izin verme

İnşallah bırakırız

Kesinlikle ben ilk gebelikte alt muayne yüzünden düşük yaptım bir daha asla onay verme. Benim de sülalemden kimse olmamış. Ben oldum diyince ne münasebet dedi herkes. Lütfen bir daha izin verme
Ay yok bi daha tobe zaten bugun ki de yapamadı ben ağlama krizine girince 3 4 cm anca girmiştir. ..

Kız bacım sen neden ağlama krizine girdin kötü bir tecrüben mi var Can'ın mı yandı ne oldu
Cnm ben vajinismus tum eşimle bile 5 ayda anca birlikte oldum olduğum ay da hamile kaldım yani hala rahat degilim . Ve kizligimdan beri o alet bana kabus gibi gelir çok korkarım ... acayip acıdı cnm ya yandı deli gibi öyle olunca zaten ağlamaya yer arıyorum durduramadim kendimi bir süre

kızken bana da düzensızlık için dokğum kontrol hapı verdı. çok da iyi gelıyo. tüm doktorlar verıyo onu canım. bence sen doktorları sevmıyosun... ve düşceğini bile bile alttan bakmazlar. o muayene düşüğe sebep olsa sağlık bakanlığı yasaklar zaten merak etme.

kötü olmuş gecmıs olsun.. ama göremedıyse napsın alttan bakcak tabi. görunmuyo 15 gün sonra gel dese daha mı ıyıydı bence doğru olanı yapmıs doktorun

hay allahım.. sizin doktorlarla bı sorununuz var sanırım. alttan muayene kolayına gelse direk öyle muayene ederdi. doktor görememıs geri gönderip bekletmek ıstememıs alttan bakmıs arkadasım. zorla da yapmamıs yanı. doktorun da bı sucu yok bayan rahatsız olmus o ayrı tabı ama ısteyerek yaptırmıs yanı.

gercekten cok gecmıs olsun canım ama doktorunun hıcbı sucu yok. vajınal muayenede hersey cok daha net görunuyo.

kızlar eşim şehir dışındaydı 3 saatlik yoldan geldi hastane için ben gelme demiştim ama iyiki gelmiş acilde benim dr vardı şanstan düşük riskim varmış yat dinlen verdiğim ilaçları kullan dedi alttan bakmak istemiyorum kese sıcak düşük olur dedi.kalp atışını şu an duyamadı sana söylediğim tarihte gel polikliniğe dedi.hiç hevesim kalmadı ya az da olsa kalp atışını duyabilmesi lazımdı 7. haftadayım.bu gebelikte sıkıntılı sanırım diğeri gibi.artık düşünmekten yoruldum ne kadar sakınsakta olacak olan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…