asla bekleme hemen hiç vakit kaybetmeden dr a git .bazı dr lar düşük iğnesi yapıyor.bu arada hiç ayağa kalkma dr sonrası,tamamen bitene kadar.Ayaklarını yüksek tut.koyu renkliydi canım dr um salı günü hastanede nasıl salıya kadar beklicem bilmiyorum
Evet ilk bebişim olucak inşallah hemde ne heyecan eşim bişe öldü merakındanşukur keseyi görmüşşsünüz haftaya kesin duyarsınız Allahın izniyle. ilk bebeginiz herhalde ilkinde insan daha meraklı oluyor hersey yolunda mı diye :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bayağı uyudum dinlendim. Kasıklarım hala gergin ama başka bişey olmadı. Sağol. inşallah....inşallah bir sıkıntı çıkmaz şimdi nasıl oldun?
Amin canım amin.......Çok geçmiş olsun Rabbim korur meleğini
Benim son adetin ilk günü 15 mart Can'ım. Belki ikizdir onun bebeği olamaz mı?Sizin kaç haftalık ?benim hgc de düşük sanki arkadaşım var onla aynı anda gebe kaldok onun hgc 7bin küsür benim 2 binlerde ikimizde 6 haftalığız ama
Olmaz diye biliyorum bele bir ağrı saplanıyoe doğum gibi sonrası ara ara sancı ve kanama şeklinde olmuştu bende Allah kimseye yaşatmasın çok zorKızlar düşük yaptıgımızı nasıl anlıyorsunz kanamasız düşük oluuor mu
Benim son adet tarihim 28 şubattı ve doktorum cok garantici bir doktor kalp atışını görüp bana söylememiş te olabilir veya düşük tehlikesi varsa beni korkutmak istemeyen de bi doktor sadece dinlen normal hayatına devam et folic aait al o kadar dedi agır kaldırma ilişki yasak vs yememe içmene hiç bişey demedi
Benim son adetin ilk günü 15 mart Can'ım. Belki ikizdir onun bebeği olamaz mı?Benim ilk gebeliğimde 3 hastalıkken kan değerlerim binlerdeydi. Bu gebeliğimde sonuç nedir ne kadar zamandır bilemiyorum haftaya perşembe öğrenicem inşallah Can'ım benim
Anladım canım onun dışında bende olmaz die düşünüyorum ama cok tedirginim sürekli lavaboda kan varmı die bakıyorumOlmaz diye biliyorum bele bir ağrı saplanıyoe doğum gibi sonrası ara ara sancı ve kanama şeklinde olmuştu bende Allah kimseye yaşatmasın çok zor
Kıyamam bebeğim ya hiç kasma kendini Allah ne derse o olur. Vesvese den Allah'a sığın, içini ferah tutAnladım canım onun dışında bende olmaz die düşünüyorum ama cok tedirginim sürekli lavaboda kan varmı die bakıyorum
Kaçıncı haftada duydunuzEvet canım karından duyduk
Bir dr a daha görünsen? Kalp atışı ilişki vs diğer soruların için.Benim son adet tarihim 28 şubattı ve doktorum cok garantici bir doktor kalp atışını görüp bana söylememiş te olabilir veya düşük tehlikesi varsa beni korkutmak istemeyen de bi doktor sadece dinlen normal hayatına devam et folic aait al o kadar dedi agır kaldırma ilişki yasak vs yememe içmene hiç bişey demedi
Aynen canım sanırım 3 ay dolmadan sürekli bu tedirginliğim decam edecek xanı veren o alanda da Rabbim hayırlısı ne ise hakkımızda nasip eder inşallahKıyamam bebeğim ya hiç kasma kendini Allah ne derse o olur. Vesvese den Allah'a sığın, içini ferah tut
Bende yarın başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum cok merak ediyorum bormalde benim cevremdede herkes duydu kalp atışını anlayamadım bu işi yarın sabah giderim sanırım kanamam falan hiç yok şükür ağrımda ara sıra kasık agrısı oluyor midem hiç bulanmıyorBir dr a daha görünsen? Kalp atışı ilişki vs diğer soruların için.
Aynen canım sanırım 3 ay dolmadan sürekli bu tedirginliğim decam edecek xanı veren o alanda da Rabbim hayırlısı ne ise hakkımızda nasip eder inşallah
Bende yarın başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum cok merak ediyorum bormalde benim cevremdede herkes duydu kalp atışını anlayamadım bu işi yarın sabah giderim sanırım kanamam falan hiç yok şükür ağrımda ara sıra kasık agrısı oluyor midem hiç bulanmıyor
Ben de bunu merak ediyorumKızlar düşük yaptıgımızı nasıl anlıyorsunz kanamasız düşük oluuor mu
Amin.... İnşallah... Çok sağol kardeşim...Çok geçmiş olsun Rabbim korur meleğini
Canım sakin ol. Ama bir doktora görün. Kadın doğum hastanesi varsa aciline bi git bence. Yorulma yalnız bu arada. Koyu ve kırmızı akıntıyı doktora bildirmek gerek. Ama kırmızı değilse çok korkma. Yine de bi gitkoyu renkliydi canım dr um salı günü hastanede nasıl salıya kadar beklicem bilmiyorum