5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

koyu renkliydi canım dr um salı günü hastanede nasıl salıya kadar beklicem bilmiyorum
asla bekleme hemen hiç vakit kaybetmeden dr a git .bazı dr lar düşük iğnesi yapıyor.bu arada hiç ayağa kalkma dr sonrası,tamamen bitene kadar.Ayaklarını yüksek tut.

şukur keseyi görmüşşsünüz haftaya kesin duyarsınız Allahın izniyle. ilk bebeginiz herhalde ilkinde insan daha meraklı oluyor hersey yolunda mı diye :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Evet ilk bebişim olucak inşallah hemde ne heyecan eşim bişe öldü merakından

:KK28:
Sizin kaç haftalık ?benim hgc de düşük sanki arkadaşım var onla aynı anda gebe kaldok onun hgc 7bin küsür benim 2 binlerde ikimizde 6 haftalığız ama
Benim son adetin ilk günü 15 mart Can'ım. Belki ikizdir onun bebeği olamaz mı? :KK48::KK48::KK48: Benim ilk gebeliğimde 3 hastalıkken kan değerlerim binlerdeydi. Bu gebeliğimde sonuç nedir ne kadar zamandır bilemiyorum haftaya perşembe öğrenicem inşallah Can'ım benim

Kızlar düşük yaptıgımızı nasıl anlıyorsunz kanamasız düşük oluuor mu

:KK28:
Benim son adetin ilk günü 15 mart Can'ım. Belki ikizdir onun bebeği olamaz mı? :KK48::KK48::KK48: Benim ilk gebeliğimde 3 hastalıkken kan değerlerim binlerdeydi. Bu gebeliğimde sonuç nedir ne kadar zamandır bilemiyorum haftaya perşembe öğrenicem inşallah Can'ım benim
Benim son adet tarihim 28 şubattı ve doktorum cok garantici bir doktor kalp atışını görüp bana söylememiş te olabilir veya düşük tehlikesi varsa beni korkutmak istemeyen de bi doktor sadece dinlen normal hayatına devam et folic aait al o kadar dedi agır kaldırma ilişki yasak vs yememe içmene hiç bişey demedi

Olmaz diye biliyorum bele bir ağrı saplanıyoe doğum gibi sonrası ara ara sancı ve kanama şeklinde olmuştu bende Allah kimseye yaşatmasın çok zor
Anladım canım onun dışında bende olmaz die düşünüyorum ama cok tedirginim sürekli lavaboda kan varmı die bakıyorum

Benim son adet tarihim 28 şubattı ve doktorum cok garantici bir doktor kalp atışını görüp bana söylememiş te olabilir veya düşük tehlikesi varsa beni korkutmak istemeyen de bi doktor sadece dinlen normal hayatına devam et folic aait al o kadar dedi agır kaldırma ilişki yasak vs yememe içmene hiç bişey demedi
Bir dr a daha görünsen? Kalp atışı ilişki vs diğer soruların için.

Selamlar kızlar,
Bende aranizdayim artik, dün öğrendim gebeligimi :anneadayı::nazar:
Hayirlisiyla hepimiz saglikla bebislerimize kavuşuruz insallah :KK200::nazar::anneadayı:

Bir dr a daha görünsen? Kalp atışı ilişki vs diğer soruların için.
Bende yarın başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum cok merak ediyorum bormalde benim cevremdede herkes duydu kalp atışını anlayamadım bu işi yarın sabah giderim sanırım kanamam falan hiç yok şükür ağrımda ara sıra kasık agrısı oluyor midem hiç bulanmıyor

Aynen canım sanırım 3 ay dolmadan sürekli bu tedirginliğim decam edecek xanı veren o alanda da Rabbim hayırlısı ne ise hakkımızda nasip eder inşallah

Bende yarın başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum cok merak ediyorum bormalde benim cevremdede herkes duydu kalp atışını anlayamadım bu işi yarın sabah giderim sanırım kanamam falan hiç yok şükür ağrımda ara sıra kasık agrısı oluyor midem hiç bulanmıyor

Sen önce içini ferah tut sonra en yakın Zaman'da en basitinden rahatlamak için bir dr daha görün ve Mutlaha beni de haberdar et :)))

Kizlar çok şükür bugün kesemizi gördük 5haftaligiz ama iki tane kistim var biraz büyük sorun olurmu sizce

koyu renkliydi canım dr um salı günü hastanede nasıl salıya kadar beklicem bilmiyorum
Canım sakin ol. Ama bir doktora görün. Kadın doğum hastanesi varsa aciline bi git bence. Yorulma yalnız bu arada. Koyu ve kırmızı akıntıyı doktora bildirmek gerek. Ama kırmızı değilse çok korkma. Yine de bi git

X