Renksiz normal bir akıntının gebelik belirtisi akıntısı olduğunu okumuştum bir yerde ancak renkliyse mutlaka doktora gidin yazıyordukızlar bana yardımcı olun ya akıntım arttı lavaboya gittim silinirken böyle koyu renkti hani kahverengiye yakın akıntı vardı sümüksü.dr a randevu aldımda salıya verdiler normal mi ya şu an akıntım var şeffafta olsa noluyor ya
inş inş inş küçük olunca çok korkuyorum rabbim ins hepsini sağlıklı sihatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim inş anne olmak isteyen herkese nasip eder çok tşk ederim sağ olasın allah razı olsun...Hadi hayırlısı olsun Can'ım benim ayyyy ne güzel Allah'ıma emanet hepsi inşallah küçük olması normal bence 3 tane anca büyüyordur
Canım ben de haziranda düşük yapmıştım yine hamileyim şu an, bugün ben de doktora gittim sadece hcgye baktı ultrasonla bakmadı 15 gün sonra gel ultrasona öyle bakalım dedi tam görmek için beklemek gerekiyor sanırım.Kızlaaar 5+1 gebeyim. Bugğn doktora gittim kese ve yolk görüldü. Kan tahlilleri yaptırdım tsh 5.22 çıktı geçen senede 5.75 imiş. Ve bi tane de düşük yaptım internet bişilee okudum çok korkuttular açıkcası. Varmı böyle yaşayan bilen allah rızası için bişi söyleyin
canım yanlıs bılıyosun bence vajınal muayene sonrası bebegını kaybetmem mumkun değil cunku o alet bebeğe yaklasmıyo bıle..Baya da konuşma olmuş
canım ilk gebeliğimde vakinal müdahale sonrası bebeğimi kaybettim. Bence bundna sonra o muayneye girme
Can'ım şöyle oldu. Ordan geldim evde lavabo da kahve sıvı geldi benden. 1 gün sonra düşük yaşadım. Ya aslında bir şeye bağlamak doğru değil. Allahtan gelen her şeye razıyız, olmalıyız ama insanız işte bir sebep gösterebiliyoruzcanım yanlıs bılıyosun bence vajınal muayene sonrası bebegını kaybetmem mumkun değil cunku o alet bebeğe yaklasmıyo bıle..
Kızlarrrr doktordan çıktım çok oldu da anca yazabiliyorum. Kalp atışımızı duyduk çok şükür gümbür gümbürdüçok güzel bi duygu yalnız kese içerisinde biraz kanama görünüyo dedi çok ayakta kalmam gerekmiş ve birde ilişki yasakmış bundan sonra öyle herhangi bi sorun yok dedi inşallah o kanamada geçer, bende durumlar böyle kızlar isteyen herkesin Rabbim gönlüne göre bir an önce versin inşallah.
Evet canımHayırlı olsun Maşallahh nasıl atlılar kosuyor gibi dimi
Evet canımkalbimin kalbi atıyo muhteşem bi olay
koyu renkliydi canım dr um salı günü hastanede nasıl salıya kadar beklicem bilmiyorumRenksiz normal bir akıntının gebelik belirtisi akıntısı olduğunu okumuştum bir yerde ancak renkliyse mutlaka doktora gidin yazıyordu
Allam ya cogu kişi kalp atışlarını duymuş ben hala duyamadım perşembeyi nasıl bekleyecegim hafta sonu başka doktora mı gitsem acaba :)
Teşekkür ederim 6+5 günlük dün doktora gittim keseyi gördük miniği gördük doktor kalp atışını haftaya dinleriz dedi 5mm miş suankac haftalık sizin hayırlı olsun bebişiniz.
rh uyuşmazlığın varsa düşük 6 haftaya kadar olduysa bazı dr lar rhogam a gerek duymuyor.2. gebeliğin 27-28. haftalarında vuruluyor önce bir test yapılıp sonra vuruluyor yani 2. gebelik için daha çok var ama düşük tehdidi yaşarsan da vuruyorlar ..Bende aynen o korku yüzünden olmuştum ama inşallah rabbim korusun bebeklerimizi Can'ım. Haftaya perşembe benim dr görüşmem var bakalım ben ne yapacağım inşallah ultrasonda normal bir şekilde görülür. Ayrıca bir sorum olacak. İlk gebeliğim de kan uyuşmazlığı da vardı fakat düşük sonrası iğne olmadım. Bu hamileliğimde ne Zaman olmam gerekiyor bilen var mı? Perşembe gününe kadar geç kalmış olmam inşallah henüz tahminen 4 haftalık falandır
Oy maşallahTeşekkür ederim 6+5 günlük dün doktora gittim keseyi gördük miniği gördük doktor kalp atışını haftaya dinleriz dedi 5mm miş suan
Teşekkür ederim 6+5 günlük dün doktora gittim keseyi gördük miniği gördük doktor kalp atışını haftaya dinleriz dedi 5mm miş suan
Sizin kaç haftalık ?benim hgc de düşük sanki arkadaşım var onla aynı anda gebe kaldok onun hgc 7bin küsür benim 2 binlerde ikimizde 6 haftalığız amaOy maşallahdarısı başımıza bende perşembe gidicen ama kalp atışına daha çok vardır