Benden test istemişti dr asm de yaptiricam gitmişken de o işi de halketmeyi dusunuyorum ama ne yapıyorlar muayene fln ediyorlar mi onu merak edyorumBen keseyi görüp kalp atışını duyunca gitmeyi düşünüyorum canım
Zaten 6. Haftada başlıyor bunlar bende başladı malesefAynı bende öyleyim :)
Valla tatlım daha hamile kalmadan diyorlardı.daha kimseye soylemedik.şimdi üzerine bastıra bastıra söylerler.ama tabi dinleyen kim söyleyip dursunlarsana da bebek olunca kediyi napcaksın diye soruyomu densiz insanlar ?
Ben yapmiyorum canim eşim sagolsun işler onda :)ev temızlıklerınız ne alemde kızlar eskısı gbı yapıyomusunuz
Tekir :) çok akillilar ablası.cinsi ne
Seninkinin cinsi ne yoksa golden mi :)cinsi ne
emınım cok tatlılardırTekir :) çok akillilar ablası.
yok canım pitbull :)Seninkinin cinsi ne yoksa golden mi :)
benım yerlesme kanamam olmadı canım sat 3 marttı 2 hafta sonra kasıklarımda batma cabuk yorulma belımde agrı goguslerde sişkinlık vardı 28 martta beta hcg baktırdım 16 cıkmıstı.Kızlar sat 27 mart idi bugun kahverengi leke gelmıs sice neden olabılır yerlesme olabılırmı aksam yattııgımdada kasıklarım agrıyordu yumartlamam oldu dıye dusunuyorum bır kac gun oncesınde cunku seffaf bıttı hamle kızlar siz boyle bır sey yasadınızmı
benım yerlesme kanamam olmadı canım sat 3 marttı 2 hafta sonra kasıklarımda batma cabuk yorulma belımde agrı goguslerde sişkinlık vardı 28 martta beta hcg baktırdım 16 cıkmıstı.
benım 8.3 mm sanırım canım 8küsürdü işte5 haftalik hamiş olup keseyi görenler keseniz kac mm yada cm..bugun gittim ben karindan bakti 10.1 cm..sizlerde durum ne merak ettim..
Cnm maşallah erken gormussun ... Ben dahagormedim cuma gidicem 5+4 te insallah bende gorurum karından5 haftalik hamiş olup keseyi görenler keseniz kac mm yada cm..bugun gittim ben karindan bakti 10.1 cm..sizlerde durum ne merak ettim..
Ay sagolsun yavrum :)emınım cok tatlılardırbenımde pitbullum var ellerınden öper benım üzerimde acayıp baskı var tuylerı cocugun agzına kacarmıs kaçsın bısey olmaz dıyorum cıgerıne batar dıyo aşıları tam dıyorum farketmez dıyo sınır oluyorum.
Cnm maşallah erken gormussun ... Ben dahagormedim cuma gidicem 5+4 te insallah bende gorurum karından
aslaAy sagolsun yavrum :)
Valla yurtdışında koyun koyuna duruyo bebekler le kediler köpekler.
Rabbim izin vermedikce bişey olmaz ins.biz yine dikkat ederiz tabi ama evden çıkarma diye bişey olamaz
adet olcagımız her ay o gunlerde agrımız olcakmıs hamılelık boyunca canım benım oluyo bazenkızlar aranızda adet sancısı gibi kasık ağrısı ceken oluyormu ara sıra