5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar sat 27 mart idi bugun kahverengi leke gelmıs sice neden olabılır yerlesme olabılırmı aksam yattııgımdada kasıklarım agrıyordu yumartlamam oldu dıye dusunuyorum bır kac gun oncesınde cunku seffaf bıttı hamle kızlar siz boyle bır sey yasadınızmı

Tekir :) çok akillilar ablası.
emınım cok tatlılardır benımde pitbullum var ellerınden öper benım üzerimde acayıp baskı var tuylerı cocugun agzına kacarmıs kaçsın bısey olmaz dıyorum cıgerıne batar dıyo aşıları tam dıyorum farketmez dıyo sınır oluyorum.

benım yerlesme kanamam olmadı canım sat 3 marttı 2 hafta sonra kasıklarımda batma cabuk yorulma belımde agrı goguslerde sişkinlık vardı 28 martta beta hcg baktırdım 16 cıkmıstı.

benım yerlesme kanamam olmadı canım sat 3 marttı 2 hafta sonra kasıklarımda batma cabuk yorulma belımde agrı goguslerde sişkinlık vardı 28 martta beta hcg baktırdım 16 cıkmıstı.

anladım canım bnmde midemdebi şişkinlik var patlıcak gibiyim:) mıdemde garul gurul sureklı belkıde üşüttüm teşekkürler cvbın için

5 haftalik hamiş olup keseyi görenler keseniz kac mm yada cm..bugun gittim ben karindan bakti 10.1 cm..sizlerde durum ne merak ettim..

Ay sagolsun yavrum :)
Valla yurtdışında koyun koyuna duruyo bebekler le kediler köpekler.
Rabbim izin vermedikce bişey olmaz ins.biz yine dikkat ederiz tabi ama evden çıkarma diye bişey olamaz

Cnm maşallah erken gormussun ... Ben dahagormedim cuma gidicem 5+4 te insallah bende gorurum karından

takvimimde 4 hafta yaziyor ama 5 haftaligiz duzeltemedimde oyle kaldi..gorduk keseyi cok şükür 2 hafta sonra kalp atışını duycaz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…