5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bende kıloluyum 1 kılo vermısım 15gunde ama ben almamayı dusunuyorum 160 boy 67 kılo senın kaç
Ay cnm senin kilo benim hedef kilom normalde yanından bile gecemem ben 99 le hamile kaldım su an 98 im 1 kilo vermişim 5 gunde . Dr kilo almaman lazım dedi ama zaten istahim yok ilk üç ay vereyim de sonra ister istemez alıyorsun ztn .

Kaç yaşındasın canım ilk gebeliğinmi

bende kilo almama ihtımalım var mı dedım doktora şekerli yicekler hamur işleri ben iki kişiyim iki kişilik yıyım demezsen almazsın dedı almıcam bende inş

bende kilo almama ihtımalım var mı dedım doktora şekerli yicekler hamur işleri ben iki kişiyim iki kişilik yıyım demezsen almazsın dedı almıcam bende inş
Beni diyetisyene gondercekti ben istemedim ben idare edeyim yapamazsam giderim dedim tamam dedi. Zaten şekerli şeylerden tiksindim çok şükür banada pilav makarna şeker bunlar bebeğe hiçbir faydası yok dedi bebeğe faydalı şeyleri de abartmadan ye günlük ekstra 300 kalori ekle dedi normal yemene ama ben eskisi gibi bile yiyemiyorum. Zaten ilk aylar bebek yediklerimizden etkilenmiyomus her türlü besleniyorlarmis o yüzden istahimjn azalmasına sevindim acikcasi

benımde azalır belkı D

Ben çalışıyorum gün boyunca kat inip çıkıyorum ve genelde ayaktayım o yüzden ekstra yürüyüş yapmıyorum. Ama doktorum yap demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…