Ay cnm senin kilo benim hedef kilom normalde yanından bile gecemembende kıloluyum 1 kılo vermısım 15gundeama ben almamayı dusunuyorum 160 boy 67 kılo senın kaç
Kaç yaşındasın canım ilk gebeliğinmiAy cnm senin kilo benim hedef kilom normalde yanından bile gecememben 99 le hamile kaldım su an 98 im 1 kilo vermişim 5 gunde . Dr kilo almaman lazım dedi ama zaten istahim yok ilk üç ay vereyim de sonra ister istemez alıyorsun ztn .
Benim de çekti yaaaaa sayenizde ve ben okuldayımturşu diye diye canımı cektirdiniz
31 yaşındayım daha yeni evliyim 6,5 aylık evet ilk kismetse önceden çalışıyordum evlendim çıktım öyle olunca kendimi kaybedip son 10 kiloyu öyle aldım maalesefKaç yaşındasın canım ilk gebeliğinmi
bende kilo almama ihtımalım var mı dedım doktora şekerli yicekler hamur işleri ben iki kişiyim iki kişilik yıyım demezsen almazsın dedıAy cnm senin kilo benim hedef kilom normalde yanından bile gecememben 99 le hamile kaldım su an 98 im 1 kilo vermişim 5 gunde . Dr kilo almaman lazım dedi ama zaten istahim yok ilk üç ay vereyim de sonra ister istemez alıyorsun ztn .
ben yemıcem unuturum gder belkıBenim de çekti yaaaaa sayenizde ve ben okuldayım
Beni diyetisyene gondercekti ben istemedim ben idare edeyim yapamazsam giderim dedim tamam dedi. Zaten şekerli şeylerden tiksindim çok şükür banada pilav makarna şeker bunlar bebeğe hiçbir faydası yok dedi bebeğe faydalı şeyleri de abartmadan ye günlük ekstra 300 kalori ekle dedi normal yemene ama ben eskisi gibi bile yiyemiyorum. Zaten ilk aylar bebek yediklerimizden etkilenmiyomus her türlü besleniyorlarmis o yüzden istahimjn azalmasına sevindim acikcasibende kilo almama ihtımalım var mı dedım doktora şekerli yicekler hamur işleri ben iki kişiyim iki kişilik yıyım demezsen almazsın dedıalmıcam bende inş
Ya bende yemiyorum cnm her istediğimde. Öyle olursa 7/24 turşu yerim sadeceben yemıcem unuturum gder belkı
benımde azalır belkı DBeni diyetisyene gondercekti ben istemedim ben idare edeyim yapamazsam giderim dedim tamam dedi. Zaten şekerli şeylerden tiksindim çok şükür banada pilav makarna şeker bunlar bebeğe hiçbir faydası yok dedi bebeğe faydalı şeyleri de abartmadan ye günlük ekstra 300 kalori ekle dedi normal yemene ama ben eskisi gibi bile yiyemiyorum. Zaten ilk aylar bebek yediklerimizden etkilenmiyomus her türlü besleniyorlarmis o yüzden istahimjn azalmasına sevindim acikcasi
Şu anda yürüyüş yapmıyorum hatta doktor daha dikkatli olunmali dedi ilk 3ay.daha sonra yaparız ins.Yürüyüş yapiyomusunuz hanımlar .. ya böyle aynı haftalarda olmamız çok iyi oldu bence :)
Bende bir dönem epey almıştım ama geçen sene sıkı bir diyetle 38 bedene kadar düştüm31 yaşındayım daha yeni evliyim 6,5 aylık evet ilk kismetse önceden çalışıyordum evlendim çıktım öyle olunca kendimi kaybedip son 10 kiloyu öyle aldım maalesef
Düşük geçmişin fln varmı cnm benimki yap dediŞu anda yürüyüş yapmıyorum hatta doktor daha dikkatli olunmali dedi ilk 3ay.daha sonra yaparız ins.
Bende hep diyetlerle uğraştım aldım verdim uğraştım durdum yaşta ilerlediği için beklemek istemedim çocuk için maşallah ilk aydan da hamile kaldımBende bir dönem epey almıştım ama geçen sene sıkı bir diyetle 38 bedene kadar düştüm
Hamilelikte özellikle şekere dikkat ederisn tatlım sonrasındada verirsin inşallahBende hep diyetlerle uğraştım aldım verdim uğraştım durdum yaşta ilerlediği için beklemek istemedim çocuk için maşallah ilk aydan da hamile kaldım
Yok canım ilk hamileliğin ama pco lu olduğum için düşük riski daha fazla oluyormuş bizlerde daha dikkatli olmak gerekiyor oyuzdenDüşük geçmişin fln varmı cnm benimki yap dedi
Ay benimde kedim varben spor olsun dıye değilde keyıfli yuruyusler yapıyorum köpeğimle
Canım pazartesi verdim ilk kanı transferimin 13. Günüydü... İki güne yükseldi şükür :)Kaç güne yükseldi o kadar cnm