sana da bebek olunca kediyi napcaksın diye soruyomu densiz insanlar ?Ay benimde kedim var
cinsi neAy benimde kedim var
Ben eskisi kadar zorlamıyorum kendimi. Hatta yardıma gelen bi ablam var onu daha sık almayı bile düşünüyorum. Bu dönemler yorulmamamız lazımev temızlıklerınız ne alemde kızlar eskısı gbı yapıyomusunuz
bende planlı yapmaya calısıyorum kardeşim gelcek bugunden başlayıp hergun evi süpürmeye . zaten yardıma gelıyodu ama dün konustuk hergun süpür evi yeter bana dedim cunku hep süpürmem gerekıyoBen eskisi kadar zorlamıyorum kendimi. Hatta yardıma gelen bi ablam var onu daha sık almayı bile düşünüyorum. Bu dönemler yorulmamamız lazım
ben eskisi gibi değilim gülüm uzanıyorum genelde.önce haftada 2 defa evi dip bucak temizlerdim ama şimdi öyle değilev temızlıklerınız ne alemde kızlar eskısı gbı yapıyomusunuz
neler yapıyosun pekı sımdıben eskisi gibi değilim gülüm uzanıyorum genelde.önce haftada 2 defa evi dip bucak temizlerdim ama şimdi öyle değil
Ben çalışıyorumben eskisi gibi değilim gülüm uzanıyorum genelde.önce haftada 2 defa evi dip bucak temizlerdim ama şimdi öyle değil
bende işe baslamayı dusunuyorumBen çalışıyorumilk düşük yaptığımda evdeydim bu seferkine çalışıyorum hayırlısı artık yatarak düşük ettim çalışarak doğururum belki ! güne birşey olmaz geleceği varsa gelecektir yavrum tabii dikkat de ediyorum
çalışmıyoruz zaten evdeyim günlük rutin işleri yapıyorum çamaşır bulaşık ütü yemek falan ama dip bucak yapamıyorum hemen yoruluyorum zaten.yürüyüş falan da ilk gebelikte yaptım ama bunda daha dikkatliyim kısmet olursa 4 ten sonra yürüyüş öneriliyor zatenneler yapıyosun pekı sımdı
öyle tabi olan her türlü oluyor da bizim ki tedbir sadeceBen çalışıyorumilk düşük yaptığımda evdeydim bu seferkine çalışıyorum hayırlısı artık yatarak düşük ettim çalışarak doğururum belki ! güne birşey olmaz geleceği varsa gelecektir yavrum tabii dikkat de ediyorum
Faydası var canım 9 ay nasıl geçer kendine dikkat ederek gayet güzel çalışabilirsinbende işe baslamayı dusunuyorum
benimkide sizin gibi oldu beklenmedik anda tam mucize :) allah nasip edince hersey oluyorSürprizler hiç beklemedigin anlarda olur..
Ben testi çift çizgi gördüğümde dumur oldumbiz yapmadık nasıl olur diye ama demek oluyormuş... adını mucize bebek koydum
aa bilmıyodun 4den sonra önerildiğini. benım köpüş var mecbur cıkıyorum uzun uzun yürüyoruzçalışmıyoruz zaten evdeyim günlük rutin işleri yapıyorum çamaşır bulaşık ütü yemek falan ama dip bucak yapamıyorum hemen yoruluyorum zaten.yürüyüş falan da ilk gebelikte yaptım ama bunda daha dikkatliyim kısmet olursa 4 ten sonra yürüyüş öneriliyor zaten
bu gidişimde sorucam yine dr a ne diyosa ona göre hareket edicem.temiz hava da iyi geliyoduraa bilmıyodun 4den sonra önerildiğini. benım köpüş var mecbur cıkıyorum uzun uzun yürüyoruz
Kesinlikle evde durunca Ben darlıkta sigara bile içiyodum ilkindeöyle tabi olan her türlü oluyor da bizim ki tedbir sadece
Ben keseyi görüp kalp atışını duyunca gitmeyi düşünüyorum canımKizlar asm lere kayıt actirdiniz mi neler yapıyorlar.
Aynı bende öyleyim :)Bende hiç bir belirti yok suan ne midem kötü ne vaş dönmem ne bişi kan testim olmasa hamile değilim diyecefim