5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben eskisi kadar zorlamıyorum kendimi. Hatta yardıma gelen bi ablam var onu daha sık almayı bile düşünüyorum. Bu dönemler yorulmamamız lazım
bende planlı yapmaya calısıyorum kardeşim gelcek bugunden başlayıp hergun evi süpürmeye . zaten yardıma gelıyodu ama dün konustuk hergun süpür evi yeter bana dedim cunku hep süpürmem gerekıyo

ben eskisi gibi değilim gülüm uzanıyorum genelde.önce haftada 2 defa evi dip bucak temizlerdim ama şimdi öyle değil
Ben çalışıyorum ilk düşük yaptığımda evdeydim bu seferkine çalışıyorum hayırlısı artık yatarak düşük ettim çalışarak doğururum belki! güne birşey olmaz geleceği varsa gelecektir yavrum tabii dikkat de ediyorum

bende işe baslamayı dusunuyorum

neler yapıyosun pekı sımdı
çalışmıyoruz zaten evdeyim günlük rutin işleri yapıyorum çamaşır bulaşık ütü yemek falan ama dip bucak yapamıyorum hemen yoruluyorum zaten.yürüyüş falan da ilk gebelikte yaptım ama bunda daha dikkatliyim kısmet olursa 4 ten sonra yürüyüş öneriliyor zaten

öyle tabi olan her türlü oluyor da bizim ki tedbir sadece

aa bilmıyodun 4den sonra önerildiğini. benım köpüş var mecbur cıkıyorum uzun uzun yürüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…