5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım senin şuanda degerin kaç
keseyi gördükten sonra kan testini tekrarlamadı ama şöyle çıktı değerlerim adetim geçtikten 2 gün sonra 104,2 gün sonra tekrarladım 371,4 gün sonra tekrarladım 4552 çıktı ve kan sonucundan sonra ultrasona aldı ve keseyi gördü dr. böyleydi yani gülüm.sende durum nedir

Arkadaşlar ben kanamam var demiştim benimki boş gebelikmiş hevesim kursağımda kaldı bidahakine olur inşallah
Rabbim hepinize sağlıkla bebeginizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah....
Geçmiş olsun canım...bende 1 mart ta dusuk yapmıştım 5 haftalık bebeğimi doktor korunmaya gerek yok dedi ve adet olmadan yeniden hamileyim çok şükür... Seninde güzel haberlerini aliliz inşallah yakında.

Tamda yerleşme kanamsının vaktidir canım panik yapma sakin ol hayırlı haberlerle gel inşallah :)

Arkadaşlar ben kanamam var demiştim benimki boş gebelikmiş hevesim kursağımda kaldı bidahakine olur inşallah
Rabbim hepinize sağlıkla bebeginizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah....

Canım demek böylesi hayırlıymış. İnşallah daha sonraki aylarda hayırlı haberler alırsın

Ayy senin sevincin bizlerden daha heyecan vericidir. Hayırlı olsun canım bol bol dinlen bu ara

kızlar benim bebeğim 6+1 sizce ne zaman doğum olur

Aralığın 7-8 i gibi olması lazım tahmini doğum tarihi ama erken yada geçde gelebilir

Benim bulantilar yeni yeni basliyo sanırım öğlen saatlerinde vuruyo sonrasında pek bisey olmuyo şimdilik. Ama istahsizlik halsizlik var

Benim daha çok sabah saatleri ama halsizlik genel... bugün daha iyi hissediyorum...

Gunaydinlar... çok güzel bir gün olsun..
Bu arada ben cinsiyeti çok merak ediyorum, kacinci hafta da öğrenebiliriz acaba

Benim daha çok sabah saatleri ama halsizlik genel... bugün daha iyi hissediyorum...

Gunaydinlar... çok güzel bir gün olsun..
Bu arada ben cinsiyeti çok merak ediyorum, kacinci hafta da öğrenebiliriz acaba
günaydınn canım,kız çocuğu 3 aylıktan sonra görünürmüş geç gösterirmiş kız,ama erkek 2 buçuk aylıkken belli edermiş gülüm çevremdeki herkes öyle diyor birebir yaşamışlar yani

Ben ilk hamileliğimde 17. haftada öğrenmiştim oğlum olacağını. Ve o kadar emindimki kendimden kesin kız diyordum. Doktor erkek deyince inanamadım :)

Ben ilk hamileliğimde 17. haftada öğrenmiştim oğlum olacağını. Ve o kadar emindimki kendimden kesin kız diyordum. Doktor erkek deyince inanamadım :)
Canım nasılsın? Günaydın bu arada ikimizin aynı gidiyo günleri senin durumun nedir bulantılar halsizlik vs. Kalp atışını duydunmu bu arada? Beni yarın çağırdı doktorum ama meraktan ölüyorum ))

Canım nasılsın? Günaydın bu arada ikimizin aynı gidiyo günleri senin durumun nedir bulantılar halsizlik vs. Kalp atışını duydunmu bu arada? Beni yarın çağırdı doktorum ama meraktan ölüyorum ))
Günaydın canım bende haftaya gidicem kalp atışı için. Bulantılar çok rahatsız edecek kadar kötü değil ama ara ara fena uyku basıyor. Ben ilk gebeliğimdede fazla bulantı yaşamamıştım. Yarın hayırlı haberlerini bekliyorum o zaman. Sende bulantılar nasıl göbek büyümeye başladımı :)

Canım benim sabah bulantım oluyosa akşam olmuyo. Sabah olmuyosa da akşam illaki oluyo. Dün komşumun tansiyonu çıkmış limon kesmiş bana uzatmasıyla öğürmem bir oldu Bulantı olunca gözlerimden yaş geliyo resmen göbek kısmından hiç bahsetmek istemiyorum ama fena çıkıyo 3-4 aylık gibi oldum resmen göğüsleri hiç söylemiyorum. İnşallah verebiliriz kilolarımızı

Can'ım adına çok üzüldüm ama herşey de bi hayır vardır canını sıkma en azından hamile kalkabiliyordun çok şükür bol Bol dua et Hakkı'nda hayırlısı olsun
Saol canım zaten bi kızım bi de oğlum var rabbim olmayanlara versin inşallah

Veririz canım veririz hele bebişler gelsin sağlıkla zaten emzirirken çok kilo veriyor insan. valla sabırsızlık son safhada bende hemen büyüyelim hemen doğsun istiyorum

Veririz canım veririz hele bebişler gelsin sağlıkla zaten emzirirken çok kilo veriyor insan. valla sabırsızlık son safhada bende hemen büyüyelim hemen doğsun istiyorum
Canım bende şu 3.ayı bulantılı ayları bi atlatsak hamişliğin ve bebeiğimin keyfini çıkarcam. Şu ana göbüş çok belli olmuyo yaa bi ortama girdiğimde söylemek istiyorum , sonra vazgeçiyorum seni tanımayanlar hamileliğini napçaklar diyorum kendi kendime Allahım her isteyene en kısa sürede bebişlerini verir inşallah ben hep erkek hissediyorum ama gönlümdende kız geçiyo, senin içine doğan varmı?

Haha bende en çok otobüse bindiğimde bana yer versinler diye bir an önce hamileliğim anlaşılsın istiyorum :) Benim bir oğlum var o yüzden gönlümden geçen kız. Hatta ikiz olursa çok çok daha güzel :) :)

Ayy canım hadi hayırlısı olsun Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…