bende yorgunumm açımm bulantım varSlm kızlar. .. bugün Nasılsıniz. .. ben gayet halsiz, isteksizim herseye... umarım böyle kalmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yorgunumm açımm bulantım varSlm kızlar. .. bugün Nasılsıniz. .. ben gayet halsiz, isteksizim herseye... umarım böyle kalmam
Anladım cnm 5+ kacta görmüş oldun.takvimimde 4 hafta yaziyor ama 5 haftaligiz duzeltemedimde oyle kaldi..gorduk keseyi cok şükür 2 hafta sonra kalp atışını duycaz insallah..
ben ufak bişeyler yedim ama yine bulanıyorrbende yorgunumm açımm bulantım var
Benim bulantilar yeni yeni basliyo sanırım öğlen saatlerinde vuruyo sonrasında pek bisey olmuyo şimdilik. Ama istahsizlik halsizlik varSlm kızlar. .. bugün Nasılsıniz. .. ben gayet halsiz, isteksizim herseye... umarım böyle kalmam
ben yiyebılıyorum şimdilik sabah bı vurdu gectı işte hafıf bı bulantı var ama yemek yememe engel değil biton dondurma götürdüm az önceben ufak bişeyler yedim ama yine bulanıyorr
Aynen oluyo benimde.arada sırada olurmuş zaten normalkızlar aranızda adet sancısı gibi kasık ağrısı ceken oluyormu ara sıra
Bende öyle yedim şimdi yemeğimi şükür fazla değil :)ben yiyebılıyorum şimdilik sabah bı vurdu gectı işte hafıf bı bulantı var ama yemek yememe engel değil biton dondurma götürdüm az önce
Anladım cnm 5+ kacta görmüş oldun.
Telefonuna hamilelik takibi programı kurabilirsin o senin yerine takip eder günleri :)5+6 galiba..bu hafta isinde kafam karisiyor hala
bende eşimi aradım gelirken getir diye havalarda ısınıyor vay halimizeben yiyebılıyorum şimdilik sabah bı vurdu gectı işte hafıf bı bulantı var ama yemek yememe engel değil biton dondurma götürdüm az önce
Can'ım adına çok üzüldüm ama herşey de bi hayır vardır canını sıkma en azından hamile kalkabiliyordun çok şükür bol Bol dua et Hakkı'nda hayırlısı olsunArkadaşlar ben kanamam var demiştim benimki boş gebelikmiş hevesim kursağımda kaldı bidahakine olur inşallah
Rabbim hepinize sağlıkla bebeginizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah....
Ben varım canım ya adet olcam gibi hissediyorum çok kötü bi his alıyor inankızlar aranızda adet sancısı gibi kasık ağrısı ceken oluyormu ara sıra
Ben de de öyle bulantı yok ama yanma oluyo açkenBulantıdan ziyade yanma var :-(
Canim benim sakın üzülme.yine olur tez zamanda inşallah.hakkımızda hayırlısı.Arkadaşlar ben kanamam var demiştim benimki boş gebelikmiş hevesim kursağımda kaldı bidahakine olur inşallah
Rabbim hepinize sağlıkla bebeginizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah....
Ben de yaşıyorum Ama doktora sordum normal dediBen varım canım ya adet olcam gibi hissediyorum çok kötü bi his alıyor inan
Canım senin şuanda degerin kaçcanım ikiz olmasın bu benim de 26 şubattı 10. günü 4bin küsürdü çıktı dr um keseyide gördü şimdilik sıkıntı yok dedi seninki baya yüksek geldi bana inş ikizdir.kadındoğumcuna görün hemen
Canım bemek rahime yerleşimce kahverengi akıntı olurmuş kan yaniSlm kızlar...
Bende tahminen 5 haftalık gebeyim. 3 yıldır uğraşıyorum bebek için daha önce bir defa da dış gebelik geçirdim. Artık bu ay olmazsa tüp bebek yaparız derken çift çizgiyi gördüm. Pazartesi 3600 idi bhcg... Bugün de keseyi gördük ama kahverengi akıntı var sabahtan beri... Dr. Progestan verdi. Düşük riski olabilir dedi. Var mı kahve akıntısı olan? Çok korkuyorum düşük olacak diye