5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

evet kurayim artik keseyi görünce kurarim diyordum vakti geldi..bugun heyecandan doktora sormayi da unutmusum keseye göre kac haftaligiz diye :)

ilk gebelik dusuk olunca cok temkinliyim bu sefer düşünme rahat ol demekten kendi kendime bi hal oldum

Arkadaşlar ben kanamam var demiştim benimki boş gebelikmiş hevesim kursağımda kaldı bidahakine olur inşallah
Rabbim hepinize sağlıkla bebeginizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah....

Arkadaşlar ben kanamam var demiştim benimki boş gebelikmiş hevesim kursağımda kaldı bidahakine olur inşallah
Can'ım adına çok üzüldüm ama herşey de bi hayır vardır canını sıkma en azından hamile kalkabiliyordun çok şükür bol Bol dua et Hakkı'nda hayırlısı olsun

Canim benim sakın üzülme.yine olur tez zamanda inşallah.hakkımızda hayırlısı.

Slm kızlar...
Bende tahminen 5 haftalık gebeyim. 3 yıldır uğraşıyorum bebek için daha önce bir defa da dış gebelik geçirdim. Artık bu ay olmazsa tüp bebek yaparız derken çift çizgiyi gördüm. Pazartesi 3600 idi bhcg... Bugün de keseyi gördük ama kahverengi akıntı var sabahtan beri... Dr. Progestan verdi. Düşük riski olabilir dedi. Var mı kahve akıntısı olan? Çok korkuyorum düşük olacak diye

Canım bemek rahime yerleşimce kahverengi akıntı olurmuş kan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…