Bende canim bakalim sağlıklı olsun larda inşallah o günlerde gelir yazarız cinsiyetleri :)cinsiyetini çook merak ediyorum yaa... canı ekşi çeken var mı turşu falan? ben sürekli turşu yiyorumm kız mı olacak acaba :)
Bakalım ne zamana kadar böyle devam edecek :)) bak tursum bitmiş olsada yesek :)))Ay bende turşu acı eksi et canim bunları cekiyo :)
Of deme cnm ya5+4 düm canım
görülüyo olabılır benım doktorum direk vajınal dedı bende ıtıraz etmedım tek sorun eşimi içeri almadıOf deme cnm yabende kendimi alistirayim belki Benim de göremez o zmn 5. Haftada genelde karindan goruliyo diyolardi
Benim kaynana gondermisti 3 4 sise onu yiyirum :) ama onuda abartmadan yemeye caliyoeum tuz da zararlı ya ondanBakalım ne zamana kadar böyle devam edecek :)) bak tursum bitmiş olsada yesek :)))
turşu diye diye canımı cektirdinizBenim kaynana gondermisti 3 4 sise onu yiyirum :) ama onuda abartmadan yemeye caliyoeum tuz da zararlı ya ondan
Aynen canim anlama arkadaşlarıma da öyle bişey dememişler ama benim doktor dediğin gibi daha net olsun diye öyle istiyoBana öyle bisey demedi ama okudum bi kac yerde sıkışık gidenler daha net görüyormuş diye emin olamadim o yüzden
Yazık adam bisey goremedi yanigörülüyo olabılır benım doktorum direk vajınal dedı bende ıtıraz etmedım tek sorun eşimi içeri almadı
At azcik agzina varsa :) benim yavastan mide bulantilarim basliyo sanki özellikle bu saatlerdeturşu diye diye canımı cektirdiniz
Afiyetler olsun aynen doktor uyardı tuz konusunda :)Benim kaynana gondermisti 3 4 sise onu yiyirum :) ama onuda abartmadan yemeye caliyoeum tuz da zararlı ya ondan
15 gün sonra gel dedi bakalım o zman da 7+4 olucam acaba daha erken mı gtsem acabaYazık adam bisey goremedi yanineyse kalp atışını duymaya gidince görür bari .. ona ne zmn gidiyosunuz
yok evde pek yemem tursuAt azcik agzina varsa :) benim yavastan mide bulantilarim basliyo sanki özellikle bu saatlerde
Ben normalde de severim de çok aramazdim yani . Ben sadece akşamları yemek yiyorum gibi bisey gündüz 1 bardak sut 1 kase yogurt içine 2 ceviz atıp onu yiyirumyok evde pek yemem tursuben su an cubuk krekere saldırmıs durumdayım
Bence gitme 8. Haftada duyan bile var dediği tarih iyidir :)15 gün sonra gel dedi bakalım o zman da 7+4 olucam acaba daha erken mı gtsem acaba
benımde gecsın bulantım yoğurt yerım belkı gercş sabah yemıstım amaBen normalde de severim de çok aramazdim yani . Ben sadece akşamları yemek yiyorum gibi bisey gündüz 1 bardak sut 1 kase yogurt içine 2 ceviz atıp onu yiyirum
hadi ya oyle yapım o zmanBence gitme 8. Haftada duyan bile var dediği tarih iyidir :)
Ben zaten kiloluyum insallah istahim boyle devam eder ilk 4 ay kilo almayi degil vermeyi dusunuyorum böyle de giderse veririm gibi .:)benımde gecsın bulantım yoğurt yerım belkı gercş sabah yemıstım amaben baya yıyorum ya
bende kıloluyum 1 kılo vermısım 15gundeBen zaten kiloluyum insallah istahim boyle devam eder ilk 4 ay kilo almayi degil vermeyi dusunuyorum böyle de giderse veririm gibi .:)
selam canımSelam kızlar