5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

selam kizlar kesemizi gorduk:KK73: :KK200:son adet tarihimle uyumlu degil dedi doktor zaten yumurtladigim tarihide biliyodum 15 martta yumurtladigimi soyledim tamam o zaman dedi.. saglikli dedi moral verdi sagolsun ilk doktor muayenemdi..ruyamdada kanamam vardi cok korkmustum ama cok sukur hersey yolundaymis..iliski ev isi vs kesinlikle yasak daha once bir dusugum oldugu icin..kalp atisini duyana kadar cok dikkatli ol dedi calistigim icin rapor verebilirim yorulmamaya ozen goster dedi..progestan ve coraspin verdi..aayy cok heyecanli..Allahim herseyin hayirlisini versin emanetine hayirlisiyla kavusuruz insallah hepimiz..
Hayırlı olsun cnm :) vajinal bakti herhalde

Ay bide kizlar sizde istahsizlik var mi canim en sevdiğim şeyleri bile istemiyor.

:) Bende yarın yaptırıp cuma göstereceğim ultrasona giderken idrara sıkışık olmak lazım mi acaba
Bende az bişey var canım. Gündüz sürekli midem bulanıyor bişey yiyorum on onbeş dk geçiyor sonra yine başlıyor. Ama yiyebiliyorum neyse ki

Ay bide kizlar sizde istahsizlik var mi canim en sevdiğim şeyleri bile istemiyor.

:) Bende yarın yaptırıp cuma göstereceğim ultrasona giderken idrara sıkışık olmak lazım mi acaba
Bende tatlı hiç yiyemiyorum hep tuzlu en cok ta peynirrr mmmm mis :))

A

Bende sıkışık gidiyorum 12.haftaya kadar sıkışık gel dediler

Selam kizlar bende bugün 5+2 yim 4+3 te dr gittim vajinal bakmak istedi ben istemedim karından bakti tabi bisey goremedi ztn gormesini de beklemiyordum . Bu hafta cuma gidicem 5+4 olmuş olcam karindan gorebilir miyim siz kacinci haftada karindan mi vajinal mi gördünüz .. Ben vajinal istemiyorum hassasim o konuda ..
neden vajınal istemıyosun ? en net görüntü öyle alınıyo. ben 5+4 de gttim vajınal baktık keseyi gördük canım

cinsiyetini çook merak ediyorum yaa... canı ekşi çeken var mı turşu falan? ben sürekli turşu yiyorumm kız mı olacak acaba :)

oha aşerme bu haftalarda mı oluyo kızlar ? bende diyorum yeşil erik ekşi diye yiyemezken ben neden kendımı zorlayıp yıyorum :KK70:

neden vajınal istemıyosun ? en net görüntü öyle alınıyo. ben 5+4 de gttim vajınal baktık keseyi gördük canım
Çekiniyorum cnm ben 6.5 aylık evliyim 5 ay vajinismus tum onu atlattım hemen hamile kaldım kocamla bile cok rahat degildim o yüzden o olay çok itici geliyor e kendimi çok kasarim gibi geliyo

Çekiniyorum cnm ben 6.5 aylık evliyim 5 ay vajinismus tum onu atlattım hemen hamile kaldım kocamla bile cok rahat degildim o yüzden o olay çok itici geliyor e kendimi çok kasarim gibi geliyo
bebeğin için aşmalısın bence bunu tabiki kasıyo insan kendını mesela ben pazartesı keseyı gördüğümüzde hem çok heycanlıydım hemde stresli ama karından görünmcegını soyledıgı için tereddüt etmeden baktırdm vajınal ::KK70:

bebeğin için aşmalısın bence bunu tabiki kasıyo insan kendını mesela ben pazartesı keseyı gördüğümüzde hem çok heycanlıydım hemde stresli ama karından görünmcegını soyledıgı için tereddüt etmeden baktırdm vajınal ::KK70:
Banada öyle dedi 4+3 ken ben yinede istemedim o zmn haftaya gel dedi karindan bakarım ama yinede karindan goremezsem vajina bakicam dedi offcok korkuyorum o yüzde inşallah karindan gorunur bi hafta 5+4 olcam gittiğimde :KK70: sen kactin vajinadan baktirdiginda

Banada öyle dedi 4+3 ken ben yinede istemedim o zmn haftaya gel dedi karindan bakarım ama yinede karindan goremezsem vajina bakicam dedi offcok korkuyorum o yüzde inşallah karindan gorunur bi hafta 5+4 olcam gittiğimde :KK70: sen kactin vajinadan baktirdiginda
5+4 düm canım :KK70:

X