5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar biraz özel olcak ama eşlerinizle yakınlığınız nasıl cınsel anlamda? benımkı 15 gün önce yasaklamıstı bu sefer gttiğimde hiçbısey demedı bende sormayı unuttum eşimde cekınmıs soamamamıs. ben bısey olmaz yasak olsa soylerdı dıyorum esım olmaz bısey olabılır 15 gün bekleyelm dıyo. sizce hangımız haklıyız? ya da sizin durumunuz ne

Bence riske girme..

Amaan ben daha bir ay düşünmüyorum öyle bişey 

Selam kizlar bende bugün 5+2 yim 4+3 te dr gittim vajinal bakmak istedi ben istemedim karından bakti tabi bisey goremedi ztn gormesini de beklemiyordum . Bu hafta cuma gidicem 5+4 olmuş olcam karindan gorebilir miyim siz kacinci haftada karindan mi vajinal mi gördünüz .. Ben vajinal istemiyorum hassasim o konuda ..

Ben dün 5+2 de karından gördüm. Ama herkeste değişir mi bilmiyorum

Beta baktirdin mi gitmeden benden bu kac test istemişti ztn yarın kan vericem hazır vermisken beta da baktirayim diyorum .
Baktırmadım canım doktorum geçen hafta artık kan testi yaptırma demişti iki test göstermiştim ona :) ama merak ediyorsan baktır

selam kizlar kesemizi gorduk son adet tarihimle uyumlu degil dedi doktor zaten yumurtladigim tarihide biliyodum 15 martta yumurtladigimi soyledim tamam o zaman dedi.. saglikli dedi moral verdi sagolsun ilk doktor muayenemdi..ruyamdada kanamam vardi cok korkmustum ama cok sukur hersey yolundaymis..iliski ev isi vs kesinlikle yasak daha once bir dusugum oldugu icin..kalp atisini duyana kadar cok dikkatli ol dedi calistigim icin rapor verebilirim yorulmamaya ozen goster dedi..progestan ve coraspin verdi..aayy cok heyecanli..Allahim herseyin hayirlisini versin emanetine hayirlisiyla kavusuruz insallah hepimiz..

Ay bide kizlar sizde istahsizlik var mi canim en sevdiğim şeyleri bile istemiyor.
Ben de istediği kan ve idrar testlerini yaptırdım onlara bakıp ultrasona aldı.
:) Bende yarın yaptırıp cuma göstereceğim ultrasona giderken idrara sıkışık olmak lazım mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…