çubuk kraker ye soda iç canım iyi gelıyoÇok kötüyüm bugün özellikle
Kaç haftalıksın? Ben 5+2 yani 6. Haftadayım ve bu hafta başladıbende
benımkı erken basladı galıba dıyodum D:
5+6 bugun basladıKaç haftalıksın? Ben 5+2 yani 6. Haftadayım ve bu hafta başladı
Bence riske girme..kızlar biraz özel olcak ama eşlerinizle yakınlığınız nasıl cınsel anlamda? benımkı 15 gün önce yasaklamıstı bu sefer gttiğimde hiçbısey demedı bende sormayı unuttum eşimde cekınmıs soamamamıs. ben bısey olmaz yasak olsa soylerdı dıyorum esım olmaz bısey olabılır 15 gün bekleyelm dıyo. sizce hangımız haklıyız? ya da sizin durumunuz ne
diyosun.. mantıklı olan o zaten doktor bısey demedıgı için..Bence riske girme..
Amaan ben daha bir ay düşünmüyorum öyle bişey kızlar biraz özel olcak ama eşlerinizle yakınlığınız nasıl cınsel anlamda? benımkı 15 gün önce yasaklamıstı bu sefer gttiğimde hiçbısey demedı bende sormayı unuttum eşimde cekınmıs soamamamıs. ben bısey olmaz yasak olsa soylerdı dıyorum esım olmaz bısey olabılır 15 gün bekleyelm dıyo. sizce hangımız haklıyız? ya da sizin durumunuz ne
Amaan ben daha bir ay düşünmüyorum öyle bişey 
Demedi de arkadaşımda hamile ilişkide kanama olmuş düşük riski var şimdi korktum ondandoktor bısey dedı mı pekı
yazmıştım diye hatırlıyorumm ama,26 yaşındayım 1 kaybım var ama bu ilkim olucak inşallahtabi canım soryaşın kaç ilk bebeğin mi? çok kişi yazmıs ama senı bulamadım aralrında
Ben dün 5+2 de karından gördüm. Ama herkeste değişir mi bilmiyorumSelam kizlar bende bugün 5+2 yim 4+3 te dr gittim vajinal bakmak istedi ben istemedim karından bakti tabi bisey goremedi ztn gormesini de beklemiyordum . Bu hafta cuma gidicem 5+4 olmuş olcam karindan gorebilir miyim siz kacinci haftada karindan mi vajinal mi gördünüz .. Ben vajinal istemiyorum hassasim o konuda ..
Ben dün 5+2 de karından gördüm. Ama herkeste değişir mi bilmiyorum
Baktırmadım canım doktorum geçen hafta artık kan testi yaptırma demişti iki test göstermiştim ona :) ama merak ediyorsan baktırBeta baktirdin mi gitmeden benden bu kac test istemişti ztn yarın kan vericem hazır vermisken beta da baktirayim diyorum .
Ben de istediği kan ve idrar testlerini yaptırdım onlara bakıp ultrasona aldı.Beta baktirdin mi gitmeden benden bu kac test istemişti ztn yarın kan vericem hazır vermisken beta da baktirayim diyorum .
Ne kadardı canım ve kaç gün sonra gel dedi sanaBen daha keseyi bile göremedim beta sonucunu bekliyorum inşallah yükselmiştir beta
:) Bende yarın yaptırıp cuma göstereceğim ultrasona giderken idrara sıkışık olmak lazım mi acabaBen de istediği kan ve idrar testlerini yaptırdım onlara bakıp ultrasona aldı.