5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hayırlı olsun cnm :) vajinal bakti herhalde

Ay bide kizlar sizde istahsizlik var mi canim en sevdiğim şeyleri bile istemiyor.

:) Bende yarın yaptırıp cuma göstereceğim ultrasona giderken idrara sıkışık olmak lazım mi acaba
Bende az bişey var canım. Gündüz sürekli midem bulanıyor bişey yiyorum on onbeş dk geçiyor sonra yine başlıyor. Ama yiyebiliyorum neyse ki

Ay bide kizlar sizde istahsizlik var mi canim en sevdiğim şeyleri bile istemiyor.

:) Bende yarın yaptırıp cuma göstereceğim ultrasona giderken idrara sıkışık olmak lazım mi acaba
Bende tatlı hiç yiyemiyorum hep tuzlu en cok ta peynirrr mmmm mis :))

A

Bende sıkışık gidiyorum 12.haftaya kadar sıkışık gel dediler

neden vajınal istemıyosun ? en net görüntü öyle alınıyo. ben 5+4 de gttim vajınal baktık keseyi gördük canım

cinsiyetini çook merak ediyorum yaa... canı ekşi çeken var mı turşu falan? ben sürekli turşu yiyorumm kız mı olacak acaba :)

oha aşerme bu haftalarda mı oluyo kızlar ? bende diyorum yeşil erik ekşi diye yiyemezken ben neden kendımı zorlayıp yıyorum

neden vajınal istemıyosun ? en net görüntü öyle alınıyo. ben 5+4 de gttim vajınal baktık keseyi gördük canım
Çekiniyorum cnm ben 6.5 aylık evliyim 5 ay vajinismus tum onu atlattım hemen hamile kaldım kocamla bile cok rahat degildim o yüzden o olay çok itici geliyor e kendimi çok kasarim gibi geliyo

Çekiniyorum cnm ben 6.5 aylık evliyim 5 ay vajinismus tum onu atlattım hemen hamile kaldım kocamla bile cok rahat degildim o yüzden o olay çok itici geliyor e kendimi çok kasarim gibi geliyo
bebeğin için aşmalısın bence bunu tabiki kasıyo insan kendını mesela ben pazartesı keseyı gördüğümüzde hem çok heycanlıydım hemde stresli ama karından görünmcegını soyledıgı için tereddüt etmeden baktırdm vajınal :

Banada öyle dedi 4+3 ken ben yinede istemedim o zmn haftaya gel dedi karindan bakarım ama yinede karindan goremezsem vajina bakicam dedi offcok korkuyorum o yüzde inşallah karindan gorunur bi hafta 5+4 olcam gittiğimde sen kactin vajinadan baktirdiginda

5+4 düm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…