- 21 Mart 2016
- 278
- 132
- 35
9 mart canımSon hasta olma tarihin neydi
Benimde 27 subat tarihim 1 aralık oluyor doğum inşallah sağlıklı sıhatli kucagımıza alırızKızlar benim gibi çok yeni hamile olduğunu öğrenen aralıkta doğum yapacakları bekliyorum hadi paylaşalım mutluluklarımızı veya sorunlarımızı .yarın doktor randevum var tam beş aylık ama çok tecrübesizim ne olacak bişey belli olacak mı kese falan hiç bişey bilmiyorum
benım az önce felaket bi vurdu gectı açtım kalktım hemen bıseyler yemeye çalısıyotumBenim bugun var biraz çok bişeyde yiyemedim dünde yiyemedim zorluyorum şimdi kendimi beta da verdim bakalım bekliyorum pazartesi 1386 çıkmıştı
bende de aynı şekil canım bide yumurta falan imkansız mide kaldırmıyor tost yiyebiliyorum çeyrek ekmekle en fazlabenım az önce felaket bi vurdu gectı açtım kalktım hemen bıseyler yemeye çalısıyotum
ben kahvaltılık yemedım sulu yemek yedımbende de aynı şekil canım bide yumurta falan imkansız mide kaldırmıyor tost yiyebiliyorum çeyrek ekmekle en fazla
Cevizle zeytin yiyebildim bende başka bişey istemiyo canımbenım az önce felaket bi vurdu gectı açtım kalktım hemen bıseyler yemeye çalısıyotum
bana eşim kızıyo yiyrmıyorum diye ama elimde değil diyorum anlamıyo folik asit içicem dıye bi ıkı lokma yiyorumCevizle zeytin yiyebildim bende başka bişey istemiyo canım
Bulantıdan ziyade yanma var :-(kızlarr günaydın mide bulantısı başlayan var mıı
benımde bu sabaha kadar öyleydı :)Bulantıdan ziyade yanma var :-(
ben kahvaltılık yemedım sulu yemek yedım
dualarımız senınle canım korkma içini ferah tutKızlar bugün doktora gideceğim ne okur dua edin bana çok ihtiyacım var dualriniza
ben normalde de sabahları makarna pilav sulu yemek falan severımmecburen miden neyi kabul ediyosa onu yiceksin gülüm
kız sabah makarna mıben normalde de sabahları makarna pilav sulu yemek falan severım
kız sabah makarna mıharikasın gülüm
Folik asidi ne zamandır kullanıyorsunuz acababana eşim kızıyo yiyrmıyorum diye ama elimde değil diyorum anlamıyo folik asit içicem dıye bi ıkı lokma yiyorum
hamile oldugumu öğrendiğimden beri canım 3haftalık falandıFolik asidi ne zamandır kullanıyorsunuz acaba