6+5 günlük canım yok duymadım daha ama nasıl meraktayım anlatamam.sen duydun musen kaç haftalıksın canım kalp atıslarını duydunuz mu
Ne kadarlık seninkibenımde bu sabaha kadar öyleydı :)
5+6 :) senınNe kadarlık seninki
Sadece folik asitmi canım folik1 mihamile oldugumu öğrendiğimden beri canım 3haftalık falandı
yok canım benımde 5+66+5 günlük canım yok duymadım daha ama nasıl meraktayım anlatamam.sen duydun mu
folic 1 canımSadece folik asitmi canım folik1 mi
farkları ne ? ben bılmıyorum daSadece folik asitmi canım folik1 mi
daha erkenmiş kalp atımı için.beklemek çok zoryok canım benımde 5+6bizde pazartesı gnu vajinal ultrasonla keseyi gördük sadece yanı ben gördum eşimi içeri almadı alttan bqakcak dıye
bilmemkızlar niye hamilelik takvimi yapmıyorsunuz
kese için 15 gün bekledık bide kalp atısı için 15 gün beklıcez gercekten cok zordaha erkenmiş kalp atımı için.beklemek çok zor
geçti geçtisenin bulantın geçti galba
kız soda da her gün içme asitli ya o dageçti geçtibirden vurdu kısa sürdü yemek yedım soda içiyorum bastırıyomus bulantıyı
yok canım asitli değil soda mineralli. eşimde böyle düşünüyodu doktora bizzat sordu yanımda içsin iyi olur demir de var içinde hem mide bulantısını da bastırır dedi ve biz eve gelirken 24 lü soda aldıkkız soda da her gün içme asitli ya o da
ayy öylemiymiş öğrendiğim iyi oldu kendi dr uma da sorarım yineyok canım asitli değil soda mineralli. eşimde böyle düşünüyodu doktora bizzat sordu yanımda içsin iyi olur demir de var içinde hem mide bulantısını da bastırır dedi ve biz eve gelirken 24 lü soda aldıkzararlı değil yani bize soda. doktara gttiğinde sor bak
Benkızlarr günaydın mide bulantısı başlayan var mıı
tabi canım sorayy öylemiymiş öğrendiğim iyi oldu kendi dr uma da sorarım yine
Çok kötüyüm bugün özelliklekızlarr günaydın mide bulantısı başlayan var mıı
benımkı erken basladı galıba dıyodum D: