5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kizlar yarin tam 5 haftalik oluyoruz biz persembe gunu muane gunumuz kalp atisi icin erken yolk sac goruruz insallah bakalim dun 5.7 mmlik kesemizi gorduk rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

vgi_korhan, post: 45930681, member: 740266"]Canım.beni yeni öğrendim.hamile olduğumu kaç haftalık bilmiyorum en son 26 şubatta hasta oldum 26/martta olmam gerekiyordu ama 10/ gün geçti kan tahlili sonucumu aldım beta 9131 çıktı swnce kaç haftalık olur ve sonuç yüksek mi[/QUOTE]

Ben biraz yaşlıyım:)37 yaşındayım daha 9 aylık evliyim ilk bebişimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ben de 36 yaşındayım 10 aylık evliyim 5+3 olduk bugün :)

Kızlar bebişimle ben de varım :) 4+4 üz daha pazartesi kan testim 225.06 ydı yarın tekrar kan vereceğim inşallah katlamış olur değerim Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah

Herkese merhaba sizin ultrason hafta ve gunuyle hesaplanan hafta ve gun tam olarak aynimi arkadaslar.yada hafta neysede gunun tam olarak ayni hesaptami olmasi gerekir.

Herkese merhaba sizin ultrason hafta ve gunuyle hesaplanan hafta ve gun tam olarak aynimi arkadaslar.yada hafta neysede gunun tam olarak ayni hesaptami olmasi gerekir.
Benim aynı değil hatta bugün doktoruna sordum aynı olmaya biliyor dedi normal olarak konuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…