Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 yaşındayım ilk bebisim inşallahkızlar yaşlar kaç ilk bebeişler mi yazsak mı :)
Aynı bizimde öyle oldu bende diyorum mucize diye işte Allah ol deyince oluyorSürprizler hiç beklemedigin anlarda olur..
Ben testi çift çizgi gördüğümde dumur oldum biz yapmadık nasıl olur diye ama demek oluyormuş... adını mucize bebek koydum
Canım.beni yeni öğrendim.hamile olduğumu kaç haftalık bilmiyorum en son 26 şubatta hasta oldum 26/martta olmam gerekiyordu ama 10/ gün geçti kan tahlili sonucumu aldım beta 9131 çıktı swnce kaç haftalık olur ve sonuç yüksek mi
inşallah canım :)22 yasindayim iki tane kaybim var insallah ilk bebegim oluck :)
Umarım hepimiz sorunsuz o minicik kalp atışlarını duyarız inşallahBenim de dikkatimi çekti bu, aynı duyguları aynı zamanlarda paylaşacağız... benim de kontrolüm 23-27 nisan arası. ..
Ben de 36 yaşındayım 10 aylık evliyim 5+3 olduk bugün :)Ben biraz yaşlıyım:)37 yaşındayım daha 9 aylık evliyim ilk bebişimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok yakınız o Zaman 5+6 hayırlı olsun ikimize de o ZamanBen de 36 yaşındayım 10 aylık evliyim 5+3 olduk bugün :)
Aminnnn inşallah hosgeldinnnKızlar bebişimle ben de varım :) 4+4 üz daha pazartesi kan testim 225.06 ydı yarın tekrar kan vereceğim inşallah katlamış olur değerim Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah
Ne mutlu sana☺.Amin inşallahTam ümidimi yitirmiş mayıs ayında tüp bebek başlayalım Bende dün öğrendim hamileyim
20 aralık verıyor doğumu Allah herkese nasip etsin inşh
Benim aynı değil hatta bugün doktoruna sordum aynı olmaya biliyor dedi normal olarak konuştu.Herkese merhaba sizin ultrason hafta ve gunuyle hesaplanan hafta ve gun tam olarak aynimi arkadaslar.yada hafta neysede gunun tam olarak ayni hesaptami olmasi gerekir.
7 nisanda 399 duBeta hcg kaçtı senin