- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 36
kızlarr sat tarihleriniz ne zman ? 3 mart benım 5+5 oluyo bugun tamdün keseyi gördük kalp atışı için 15 gün sonra gidicezz
benım planlı ama umutsuzduBenim son regl 1 mart :)
Yanlız gebelik planlı değildi, cok antibyotik kullandım bu ay ahh ah bilmeden, hayirlisi
benım planlı ama umutsuzduve bu ay sadece 2 ilişki olmustu ve bende sigaraya baslamıstım ... ama 3-4 gün içip bırakmıstım zaten
ben evde test yapmadım ama bu aralar alıp çift çixgiyi görmek ıstıyorum D:Sürprizler hiç beklemedigin anlarda olur..
Ben testi çift çizgi gördüğümde dumur oldumbiz yapmadık nasıl olur diye ama demek oluyormuş... adını mucize bebek koydum
kızlar yaşlar kaç ilk bebeişler mi yazsak mı :)
neyle konurunuyordunuz ki kaza olduBirde geçtiğimiz yaz 2-3 ay olsun diye uğraştık olmadı, bizde vazgectik Full korunmaya gectik tatiller planladık, hem iyice hazır oluruz dedik... bir baktık bebis vazgeçme mis :)
tamam işte 18 yaş 8 yaşında kız tamAma yaş konusunu hiç sevmiyorum ben :) yıllardır kendimi 18 sanarimbenim 8 yaşında bir kızım var
O çift çizgi için gözyaşı döktüm ben daha 5 ay önce :) hemde hüngür hüngür şimdi görünce de soktan ağladım. .. Bir de ne ila etkisi oluyor :)ben evde test yapmadım ama bu aralar alıp çift çixgiyi görmek ıstıyorum D:
ben 26 yaşındayım ilki kaybettim 8 haftalıkken,bu ikinci ama ilk olur inşallahkızlar yaşlar kaç ilk bebeişler mi yazsak mı :)
ben pek o testlerden yapmadım hep kan verdimO çift çizgi için gözyaşı döktüm ben daha 5 ay önce :) hemde hüngür hüngür şimdi görünce de soktan ağladım. .. Bir de ne ila etkisi oluyor :)
olur canım sen stres yapmaben 26 yaşındayım ilki kaybettim 8 haftalıkken,bu ikinci ama ilk olur inşallah
Kendimiz kendimize
Dun gordum 4+5 kenBu arada ne Zaman duyarız acaba kalp atışını yarın doktora gidicem 3 gün önce 1387 hcg ikiye katladıysa görürüz diye düşünüyorum içinizde kesesini gören var mı hcg kaçken gördünüz keseyi?
Güzel haberler alırsın inşallah yaz bize de mutlakaEvet gittim kan tahliline yolladi 3 gündür hafif şekilde kanamam var çok umutsuzumyarın randevum var bakalım ne olucak