Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can'ım dediğin gibi her işte bir hayır vardır Rabbim inşallah senin pıtırcığını sana bağışlasın:)Merhaba geleceğin güzel anneleri..
Beni biliyorsunuz doğal yollardan hamile kaldım heterotopik gebelik olduğu anlaşıldı ve tüpten rahme düşemeyen yaramaz bebeği ameliyatla aldılar. Sezeryan izi gibi küçük bir izim var artık Diğer uslu bebek ise iyi ve benimle şu an için.
Eğer erken teşhis edilmeseydi iç kanamaya sebep olacak benim ve bebeğin hayati tehlikesine yol açacaktı. Cok uzuldum yıprandım ama her işte bir hayır vardır ne diyelim..
İki gündür kendi başıma yürüyemiyor oturup kalkamıyor yatamıyorum ameliyat yerim oldukça hassas. Bu sabah ilk kez kendi başıma yataktan doğruldum da çok mutluyum ne büyük nimetmiş kalkabilmek.
Pazartesiye kadar ceylan gibi sekmem lazım ki bebeği görmeye gidelim (hala kalbi pıt pıt ediyo mu keyfi yerinde mi görücez)
Hepimiz çeşitli zorluklar yaşıyoruz ama annelik fedakarlık istiyor dayanıcaz aralıkta da kucağımıza mercimeklerimizi alıcaz inşallah.
Pozitif enerjilerinizi bekliyorum sizleri cok opuyorum
Bende hiç akıntı yok bazen sarımsıKızlar köyü renkli akıntı oluyor mu sizdede hani çok az sümuk sü ama koyu renkli
canım öyle kötü şeyler düşünme. biyerde okumuştum anne adayı nezaman hamile olursa bebek o andan sonra etkilenmeye başlar diye. tarifi olmayan bi şekilde bizler onun varlığını öğrenene kadar o kendini korurmuş ve hiç bi ilaç onu etkilemezmiş.kızlar size birşey sorucam ben hamile olduğumu dün öğrendim sonucumm beta hcg 360 cıktı ama geçen hafta hamile olmadığıbilmeden vajinal enfeksiyon geçirdim kendi dr gidememiştim oda antibiyotik verdi biteral ve ciprasid verdi 500 mg her ikisindende 4 tablet aldım daha sonra kendi dr gittim ve sakın içme bunları rahim kalınlığın çok iiyi gebe olabilirsin dedi ve bıraktım ilaçları bir hafta sonra regli olmadığım için test yaptırdım ve hamileyim salı gününe randevü altım dr. dan ama içim içimi yiyor birşey olurmu bu antibiyotikler c kategorisindeymiş çok korkuyorum
Yarın sabahtan gideceğiz kalp atışı için :)amin inşallah kalp atışlarını duyabildiniz bi bebeğinizin ? biz salı günü keseyi gördük daha 1 cm bile değil minnacık
ben de sadece beyazımsı oluyo o da azaldı başka yok bence doktorunla bi görüş canımKızlar köyü renkli akıntı oluyor mu sizdede hani çok az sümuk sü ama koyu renkli
Yarın sabahtan gideceğiz kalp atışı için :)
Açıkçası ben de hala idrak sürecindeyim, ara ara kasıklarımda ağrı olunca ve başım dönünce hamile olduğumu hissediyorum, onun dışında hayat normal seyrinde devam ediyor :) kalp atışı olaya farklı bir boyut getirecek diye umuyorum :)inşalllah duyarsınız ya bizde haftaya cumaya gidicez çok merak ediyorum hala anlamsız davranıyorum sahiplendim bebeğimi ama bilmiyorum o zaman daha farklı olacak belki de
bize yaz olurmu benim randevu saat : 15 teYarın sabahtan gideceğiz kalp atışı için :)
Açıkçası ben de hala idrak sürecindeyim, ara ara kasıklarımda ağrı olunca ve başım dönünce hamile olduğumu hissediyorum, onun dışında hayat normal seyrinde devam ediyor :) kalp atışı olaya farklı bir boyut getirecek diye umuyorum :)
Canım aynı olay bendede oldu düşük die çok korktum ama şükür dün gittim kalp atışlarını duydum :)Kızlar köyü renkli akıntı oluyor mu sizdede hani çok az sümuk sü ama koyu renkli
Minnacik oluyor gülüm öyle çok degilCanım aynı olay bendede oldu düşük die çok korktum ama şükür dün gittim kalp atışlarını duydum :)
Cok tesekkurler:) Umarim öyledir ve ben de haftaya guzel haberlerimle burdan bildiririm:) Benim icin dua edin emi:) Ben aklima geldikce ediyorum herkes icin:)bilmiyorum ama hissettiğimi sorarsan anne adayısın ve bu sefer olacak. bebeginde sende başaracaksın. ama iyiyi düşün iyi olsun. kötüyü aklına getirme bebekte sende üzülmeyin boşuna. bende dış gebelikten çok korkuyodum. doktorum bana dış gebelik hemen kanda belli olmaz öle bi kaç gün gecikmede. demişti. 1 aya yakın gecikeceksinki pozitif çıksın demişti.
dualarım tüm anne adayları ve anne olmak isteyenler için. güzel haberlerini bekliyorumCok tesekkurler:) Umarim öyledir ve ben de haftaya guzel haberlerimle burdan bildiririm:) Benim icin dua edin emi:) Ben aklima geldikce ediyorum herkes icin:)
yazacağım tabi :)bize yaz olurmu benim randevu saat : 15 te
Eğer bugüne kadar olmadıysa henüz vakti gelmediğindendir, o nedenle canını sıkma lütfen. Dualarım seninle, umarım güzel haberlerini alırız :)Cok tesekkurler:) Umarim öyledir ve ben de haftaya guzel haberlerimle burdan bildiririm:) Benim icin dua edin emi:) Ben aklima geldikce ediyorum herkes icin:)
Cok tesekkur ederim:) Allah hayirlisiyla saglikla hepimizin kucagina almayi nasip etsinEğer bugüne kadar olmadıysa henüz vakti gelmediğindendir, o nedenle canını sıkma lütfen. Dualarım seninle, umarım güzel haberlerini alırız :)