5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

hayırlısıyla 40 haftayı doldurursan yıl başı gecesi bebeğine kavuşuyorsun.tamini doğum tarihi 30 aralık çıkıyor :)

Arkadaslar dun sigarayi biraktim hic icmedim, nekadar zor anlatamam. Bugun daha iyiyim, insallah dayanirim..

Karnimda arada bir gerginlik oluyor sanki karin kaslarimu calistirmisim gib ama onun haricinde birse yok.

Daha doktora gitmedim ben dun ogrendim o da idrar testinde :) kan testi yaptirdiktan sonra hemen gideyim doktora diyorum ama gitmeli miyim bilmiyorum eger hamileysem 5 haftalik sat' a göre canim
Doktorunu bi ara o zaten gel yada gelme seklinde yönlendiriyor tatlım

Arkadaslar dun sigarayi biraktim hic icmedim, nekadar zor anlatamam. Bugun daha iyiyim, insallah dayanirim..

Karnimda arada bir gerginlik oluyor sanki karin kaslarimu calistirmisim gib ama onun haricinde birse yok.
Canım inşallah canın istemrz içtiğin izmaritleri su içene doldurup onları kokladım ben iğreneyim die

canım hoşgeldin senle aynı günlerimiz bende yarın gidecem kısmet olursa kalp atışı için çok heyecanlıyım umarım güzel haberlerle döneriz çok stres yapıyorum birde bize ilişki yasak
Hoşbuldum :) bende de heyecan var ama stres yapma lütfen, sen ne kadar rahat olursan bebiş de o kadar rahat büyüyecek :)

Ama sen hamilesin çok normal ağrın olması içerde büyük faaliyet var :)) ben hamile değilim canım bat 7 Mayıs umut yok bol miktarda gaz var
Herseyin hayirlisi canimm, gecen ay cok sevinmistim hatta bende hamile kalayim diye dua ediyordum ama yanlis dua etmisim, herseyin hayirlisi diye dua ediyorum simdide. Herseyin bir zamani var gercektende ama bazen dayanamiyoruz sabirsiz oluyoruz hepimiz. Hayirli zamanda hayirlisi herseyin

Ağrı çok normal 1-2 haftaya geçer ben de de vardı geçti çok şükür o da rahmin büyümesi kaynaklıymış doktor öyle demişti
1-2 haftaya gecer mii sukurrrr ozman, bir haftasi gecti, geriye kaldi bir haftaa☺ cokk saoll cnm, icim rahatladiii valla

hayırlıs olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin benimde son adet tarihim 22 mart 5 h 3 gün sizinki de tam 5 haftalık olabilir Allah bağışlasın

Canım inşallah canın istemrz içtiğin izmaritleri su içene doldurup onları kokladım ben iğreneyim die
Kızlar ben de bırakmaya çalışıyordum bi bırakıyodum bi geri başlıyodum hatırlarsınız. 15 saatten uzun sürmüyordu genelde. bebeğimin kalp atışlarını duyduğum andan beri hiç içmiyorum 22 saat oldu. hiç canım da istemiyor garip bir şekilde. içimde onun minnacık kalbi atıyor pıt pıt kelebek gibi o pis şeyle zehirlemeyeceğim tırtılımı

riskiniz yoktur bende pko var o yüzden bebek tutunsun diye verdi progestan ı merak etmeyin sağlıklıdır yavrunuz içiniz rahat olsun

kızlar size birşey sorucam ben hamile olduğumu dün öğrendim sonucumm beta hcg 360 cıktı ama geçen hafta hamile olmadığıbilmeden vajinal enfeksiyon geçirdim kendi dr gidememiştim oda antibiyotik verdi biteral ve ciprasid verdi 500 mg her ikisindende 4 tablet aldım daha sonra kendi dr gittim ve sakın içme bunları rahim kalınlığın çok iiyi gebe olabilirsin dedi ve bıraktım ilaçları bir hafta sonra regli olmadığım için test yaptırdım ve hamileyim salı gününe randevü altım dr. dan ama içim içimi yiyor birşey olurmu bu antibiyotikler c kategorisindeymiş çok korkuyorum

Süper tatlım bende sigara aklıma gelince kalp atışlarını izliyorum kamerada bebgi izliyorum

Çok geçmiş olsun. İkinizin de sağlıklı olmasına sevindim.

Kızlar köyü renkli akıntı oluyor mu sizdede hani çok az sümuk sü ama koyu renkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…