Biliyorum aslında çok hızlı vermenin kötü olduğunu ama benim 40 kilo vermem lazım dahaŞimdi tombulum diye hızlı gidiyor bir süre sonra duracak zaten.İçimi rahatlatan tek şey dikkat ediyorum yediklerime et,balık,süt,yumurta,yoğurt,sebze,yeşillik...hepsini tüketiyorum.Ben normalde bol bol pilav,hamurişi,kızartma,cips,çerez,kola tüketirken şuan daha sağlıklı besleniyorum.Sırf şeker atıyorum diye çayı bile bıraktım.
Şöyle düşündüm mide küçülten insanlar yada şeker hastalarıda böyle diyetler uyguluyorlar.Komşumuz böbrek hastası mesala.Doktoru" haşlanmış tuzsuz sebze ye yoksa olürsün demiş".Kadın 2 ayda 17kg verdi.:44:
Canım sen ne yaptın,baktın mı kalori cetvellerine?22.gün ve 9kg oldu.Eşim "sudur o "diyordu ama artık diyemiyor.Kısa sürede kilo vermek istiyordun bak işe yarıyor benim yaptığım.
canım ben 1999 dan beri şeker kullanmıyorum ,şeker için çayı bıraktım diyosun ama yanlış bence ,çünkü eninde sonunda içine şeker atılan içecekleri içeceksin ,şeker atmayı kes çaya ,kahveye önce acı gelebilir ama zamanla alışıyosun sana kesin diyebilirim ,şu an da şekerli içecekler bana berbat geliyor içemiyorum kesinlikle millete acı gelen şey bana gayet güzel geliyor ,bunu söylediğim bikaç kişi daha bu şekilde şekeri bıraktı ,mesela eşim de kahveye hiç şeker atmıyor ,İNAN BANA ALIŞIYORSUN :)))))))
tatlım sen sallama çay mı içiyorsun yoksa bitkileri mi demliyorsun? ayrıca suyu döktükten sonra ne kadar bekliyorsun?
vee extra birşey kullanıyor musun veya yapıyor musun? benim acilen zayıflamam gerek, bilgilendirirsen çok sevinirim :)
kızlar bugün otları aldım eve gelince bir fincan yapıp içtim meraktan :)
yalnız şöyle birşey var kaynar suyu döktükten sonra ne kadar bekliyorsunuz tam emin olamadım lütfen bilgilendirin beni...
inşallah zayıflarım dua edin kızlar...
Canım 7-8 dk bekletsen yeter.İnşAllah zayıflarsın canım.
Ağlayacağım şimdi.
Bu çayla kilo veremeyen bir ben mi varım?
Şu dilay form mudur nedir, ondan aldım 49 tl. ye bir kutu bitirdim, düzenli olarak içtim,1 gram vermedim.
Sonra burada okuduklarımdan yola çıkarak gittim ayrı ayrı poşetlerde aldım 30 ar gram, hepsini karıştırdım günde 4-5 bardak içtim, yine 1 gram veremedim.:2:
Bu hafta sonu da yine 30 ar gram ayrı ayrı poşetlerde alacağım, bu defada karıştırmadan 9 bitkiden de bir er tutam koyup, bir tatlı kaşığı yapıp içeceğim.
Bunda da faydalı olmazsa bilemiyorum yani.
Ağlayacağım şimdi.
Bu çayla kilo veremeyen bir ben mi varım?
Şu dilay form mudur nedir, ondan aldım 49 tl. ye bir kutu bitirdim, düzenli olarak içtim,1 gram vermedim.
Sonra burada okuduklarımdan yola çıkarak gittim ayrı ayrı poşetlerde aldım 30 ar gram, hepsini karıştırdım günde 4-5 bardak içtim, yine 1 gram veremedim.:2:
Bu hafta sonu da yine 30 ar gram ayrı ayrı poşetlerde alacağım, bu defada karıştırmadan 9 bitkiden de bir er tutam koyup, bir tatlı kaşığı yapıp içeceğim.
Bunda da faydalı olmazsa bilemiyorum yani.
inşallah tatlım cümlemizde istediğimiz kiloya ulaşırız,artık kilolu olmak istemiyorumilk günümdü bugün biraz ters etki yaptı tüm gün sersem gibiydim yarın daha iyi olurum inşallah :)
tiroid im olduğu için yavaş vericem galiba haberdar ederim, teşekkürler bilgi için
hayırlı akşamlar kızlar :) cumadan bu yana içiyorum günde 3 fincan bakalım yarın tartılacam sonuç ne olacakyediklerimede dikkat ediyorum bu arada
günaydın kızlar:) geçen cuma başlamıştım çaya 3 fincan içiyordum 70.500 le başlamıştım bu sabah 69.200 geldim :) 1300 gr aksik