5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

iyi günler sevgili hanımlar,,bu karışımdan bende aldım faydasının olduğuna kesinlikle inanıyorum,,ben bununla beraber sporada başladım,,iki haftada iki kilo verdim.,yalnız ben hazır karışımlı halde olan daily form aldım üstelik iki kutu,,bulunduğum şehir küçük ve doğuda olduğundan aktarcılarda bulamamıştım, internettende araştırdım ama yine bulamadım,,
Busrha84 e katılıyorum,,hazır aldığımız pakette ne kadar ölçü koyulacağını ayarlayamıyoruz. bir tatlı kaşığı koyuyorum ama tamamen kekik ve biberiye var sanki içinde,,yani çokta faydalı olmayacağı kanaatindeyim. oysa kendimiz yapsak hepsinden aynı ölçülrde ve gerektiği kadar koyarız,,yaklaşık 10 gündür içiyorum ama sürekli içemedim sabah içtiysem akşam içemedim gibi,,fazlasıyla su içmek istiyorsunuz bunu kullandığınızda ağzınız kuruyor sanki,,yinede o kadar para verdiğim halde tektek alıp kendim yapmayı düşünüyorum,,ben kış çayıda hazırlarım bitkilerden,,küçücük kilitli torbalar almıştım..hepsinden birer tutam bu torbalara koyup birer bardaklık yapardım,, bu alacağım bitkileride öyle yapmayı düşünüyorum. tabi alabilirsem..
eğer sizde aldıysanız internetten bana adresini verirmisiniz,,kızım istanbulda ünv. okuyor, kapalıçarşıda varmıdır? ona söylesem alır,,ama doğru bitkileri bulabilirmi sahtelerini vermezler değilmi..

kızlarr bende bugun aldım bu cayı ayy ıns bende zayıflarım suan 70 kıloyum 55 olursam hamıle kalcam ıns ış e yarar

kızlar bende 4 5 gundur ıcıyorum gayet ıyı gıdıyor yememe ıcmeme de dıkkat edıyorum sormak ıstedgım sey su bu demleyıp ıctıgımız cayın poasını tekrar kaynar su ıle demlesek ıcsen nolur acaba yıne faydası varmıdır ... esımle bırlıkte ıcıyorum bazen her bıtkıden ıkıser tutam atıyorum ıkı kısılık oldugu için sonra demlıgın dıbınde bıtkılerı öyle görunce atmaya kıyamıyorum :KK70: butun faydasını kullanmak ısterım varsa tabı..bılgınız varmı bu konuda ..yoksa ıse yaramıyormu bı kez mı demlenıyor sadece ..bunu ayhan ercana sormak lazım aslnda ama nasıl :KK70:

Evet canım bitkiler doğru.

tşk ederım cvp verdıgın ıcin :)

Ben bır kavonoza her bıtkıden ıkı tutam attım yarıya kadar kaynar suyu koydum demlenmeye bıraktım, o bır kavonozu bır gunde bıtırmeye calısıyorum..
Gunde 3-4 kez sureklı demlemeketen usendım ( tembelım )

kızlar bende 4 5 gundur ıcıyorum gayet ıyı gıdıyor yememe ıcmeme de dıkkat edıyorum sormak ıstedgım sey su bu demleyıp ıctıgımız cayın poasını tekrar kaynar su ıle demlesek ıcsen nolur acaba yıne faydası varmıdır ... esımle bırlıkte ıcıyorum bazen her bıtkıden ıkıser tutam atıyorum ıkı kısılık oldugu için sonra demlıgın dıbınde bıtkılerı öyle görunce atmaya kıyamıyorum :KK70: butun faydasını kullanmak ısterım varsa tabı..bılgınız varmı bu konuda ..yoksa ıse yaramıyormu bı kez mı demlenıyor sadece ..bunu ayhan ercana sormak lazım aslnda ama nasıl :KK70:

Canım sabah içtiysen ve 2-3 saat sonra içeceksen kullan,ben öyle yapmıştım ve faydasınıda gördüm.Ama sabah içtiğini akşam tekrar demleme,yenisini demle.

tşk ederım cvp verdıgın ıcin :)

Ben bır kavonoza her bıtkıden ıkı tutam attım yarıya kadar kaynar suyu koydum demlenmeye bıraktım, o bır kavonozu bır gunde bıtırmeye calısıyorum..
Gunde 3-4 kez sureklı demlemeketen usendım ( tembelım )

Rica ederim canım:)
Bakalım o şekilde faydasını görecek misin?Bizimle paylaş olur mu?
Eğer faydasını görürsen tek tek demleme derdinden kurtuluruz belki:)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım.Evet 5 ay uğraştım 25 kilo verebilmek için ve o 25 kiloyu 3 ay gibi bir zamanda geri aldım:KK43:İnşAllah canım.Bugün spora da başladım:)
Bir ara Jilian 30 days shred yaparak baya sıkılaşmıştım,bugün tekrar başladım.

Keske bende yapabilsem canım ya ama isten eve geldiğimde çok yorgun oluyorum o yüzden simdilik diyet ve 9lu çayla devam ediyorum.Bu arada bugün yedinci gün ve 1 kilo verdim.Yani basit bi hesap yaparsak haftada 1,ayda 4 kilo Allah bereket versin dimi :KK42: Birde unutmadan yazayım günde 3 fincan içiyorum.

kızlar ben çalıştığım için demleme yapamicam bana sallamalardan tavsiye ettiğiniz varmı kullanan arkadaşlar ve zayıflayanlar varmı??

kızlar ben çalıştığım için demleme yapamicam bana sallamalardan tavsiye ettiğiniz varmı kullanan arkadaşlar ve zayıflayanlar varmı??

Canım sen ne yaptın,baktın mı kalori cetvellerine?22.gün ve 9kg oldu.Eşim "sudur o "diyordu ama artık diyemiyor:KK1::KK1::KK1:.Kısa sürede kilo vermek istiyordun bak işe yarıyor benim yaptığım.

Son düzenleme:
evet bende bu yayını görmüştüm. Ama 9tane bitkicok fazla gibi hazırlaması bana zahmetli geliyor yaaaaa.

Merhabalar
bende hafta sonu aldım 9 lu çay
bitkileri ayrı ayrı aldım kendim demliyorum
inş sonuç alabilirim

Kızlar bana aktar günde 1 lt demle
yemeklerden 20 dk önce iç dedi
ama ben taze olmasının önemli olduğunu biliyorum
taze yemeklerden 20dl önce demleyip içi,yorum
ayrıca günde kaç bardak içiyorsunuz?

Canım sen ne yaptın,baktın mı kalori cetvellerine?22.gün ve 9kg oldu.Eşim "sudur o "diyordu ama artık diyemiyor:KK1::KK1::KK1:.Kısa sürede kilo vermek istiyordun bak işe yarıyor benim yaptığım.

Evet canım baktım kalori cetveline artık ona bakıp ona göre yemek yemeye çalışıyorum :) ama canım sende 22 günde9 kilo çok değilme dikkat et bak milet 2 ayda 5 kilo verirken sen ne yaptı sağlığınla oynama canım bak sonra buraktığın anda fazlasıyla alırsın dikkat canım

Evet canım baktım kalori cetveline artık ona bakıp ona göre yemek yemeye çalışıyorum :) ama canım sende 22 günde9 kilo çok değilme dikkat et bak milet 2 ayda 5 kilo verirken sen ne yaptı sağlığınla oynama canım bak sonra buraktığın anda fazlasıyla alırsın dikkat canım

Biliyorum aslında çok hızlı vermenin kötü olduğunu ama benim 40 kilo vermem lazım daha :KK43::KK43::KK43: Şimdi tombulum diye hızlı gidiyor bir süre sonra duracak zaten.İçimi rahatlatan tek şey dikkat ediyorum yediklerime et,balık,süt,yumurta,yoğurt,sebze,yeşillik...hepsini tüketiyorum.Ben normalde bol bol pilav,hamurişi,kızartma,cips,çerez,kola tüketirken şuan daha sağlıklı besleniyorum.Sırf şeker atıyorum diye çayı bile bıraktım.
Şöyle düşündüm mide küçülten insanlar yada şeker hastalarıda böyle diyetler uyguluyorlar.Komşumuz böbrek hastası mesala.Doktoru" haşlanmış tuzsuz sebze ye yoksa olürsün demiş".Kadın 2 ayda 17kg verdi.:44:

Son düzenleme:
Kızlar bana aktar günde 1 lt demle
yemeklerden 20 dk önce iç dedi
ama ben taze olmasının önemli olduğunu biliyorum
taze yemeklerden 20dl önce demleyip içi,yorum
ayrıca günde kaç bardak içiyorsunuz?

Canım kiloya göre değişiyor.Vermen gereken kilo azsa günde 3 bardak yeterli ama vermen gereken kilo fazlaysa günde 4-5 bardak içmen gerekir.Eğer resimdeki sensen günde 3 bardak yeterli hatta hiç içme:)MaşAllah:nazar:

Canım kiloya göre değişiyor.Vermen gereken kilo azsa günde 3 bardak yeterli ama vermen gereken kilo fazlaysa günde 4-5 bardak içmen gerekir.Eğer resimdeki sensen günde 3 bardak yeterli hatta hiç içme:)MaşAllah:nazar:

Resimdeki benim canım
yeni evlendim evet 68 kiloydum
şuan 70 oldum
spor da yapmak istiyorum 60 hedefim 10 kilo vermem lazım
teşekkür ederim yardımın için sanırım bu durumda günde 4-5 bardak içmem lazım

X