5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Mate Çayının Zararları Var mı?
• Fazla miktarda içilmesi uykusuzluğa neden olabilir.
• Amfetamin gibi diğer uyarıcılarla birlikte alımı yüksek tansiyon, düzensiz kalp atışı ve daha ciddi sorunlara neden olabilir.
Barut Ağacı Kabuğu Zararları, Yan Etkileri
Barut ağacı kabuğu, uzun süreli kullanım sonrasında bağırsakları tahriş edebilir. Ayrıca, bazı form çayları içerisinde de yer almaktadır. Kullanım sonrasında,
*Elektrolit bozukluklarına bağlı belirti ve bulgular gözlenmiş,
*Karaciğer sorunları ve böbreklerde oluşan olumsuz etkiler,
*Kanamalı kolit,
*Bağırsak mukozasında pigment birikimi,
*El ve ayak parmaklarında görülebilen şekil bozuklukları önemli olumsuz etkileri arasında yer alır.

biraz araştırdım ve bunu buldum çok üzüldüm:KK43: yalnız diğer çayların zararının olmadığını söylüyorlar.

Canım ben çayı içiyorum yanında diyette yapıyorum ama spor yapmıyorum.Sen diyet yapmısmıydın yoksa sadece cay mı içtin?Diyetle desteklersen verebilirsin bence ki İnsallah verirsin canım çünkü kilolu olmak hiçkimsenin hayali dieğil,en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız İnsallah

dıyet yapıyorum canım yaa her gun 1 saat kosuyorum bu hafta akapunktura basladım ama cıııık 68 kıloyum kocaman bı gobegım var inş. verırım ama ben gece bunla yatıp sabah bununla kalkıyorum cok kafaya takıyorum bılmıyorum nolcak inş. verırım ıyı dıleklerın ıcın tsk ederım:KK50:

dıyet yapıyorum canım yaa her gun 1 saat kosuyorum bu hafta akapunktura basladım ama cıııık 68 kıloyum kocaman bı gobegım var inş. verırım ama ben gece bunla yatıp sabah bununla kalkıyorum cok kafaya takıyorum bılmıyorum nolcak inş. verırım ıyı dıleklerın ıcın tsk ederım:KK50:

Duacinim canim Insallah en yakin zamanda kilo vermeye baslarsin cunku kilo verememenin nekadar kotu ve sinir bozucu bisey oldugunu biliyorum insanin resmen psikolojisi bozuluyo.Bende ramazanda 7 kilo aldim diyet yaptim ama bi ise yaramadi,bu cay iyi geldi cok sukur.Bide bisey sorcam tiroidin var mi?Tiroid kilo vermeyi engelliyo.

Duacinim canim Insallah en yakin zamanda kilo vermeye baslarsin cunku kilo verememenin nekadar kotu ve sinir bozucu bisey oldugunu biliyorum insanin resmen psikolojisi bozuluyo.Bende ramazanda 7 kilo aldim diyet yaptim ama bi ise yaramadi,bu cay iyi geldi cok sukur.Bide bisey sorcam tiroidin var mi?Tiroid kilo vermeyi engelliyo.

allah razı olsun tatlım inş. gerçekten ınsan çıkmaza gırıyo bu sıte ıyıkı var sureklı burda zayıflayanların oykulerını okuyorum ınsanın burda moralı duzelıyo etrafımdakıler sureklı tut bıraz bogazını spor yap bılmem ne yap dıye akıl verıp duruyolar anlatamıyorum derdımı artık dıyetteyım demeye bıle utanıyorum en azından benı anlayan bırılerı olduğunu gormek moralımı duzeltıyo.tıroıd kontrolu yaptırdım ama bıse cıkmadı gercı yaptıralı 2 yıl falan oluyo tekrar ıstıyorum yaptırmak.ama cayı bırakmadım devam edıyorum ıcmeye inş. işe yarar

allah razı olsun tatlım inş. gerçekten ınsan çıkmaza gırıyo bu sıte ıyıkı var sureklı burda zayıflayanların oykulerını okuyorum ınsanın burda moralı duzelıyo etrafımdakıler sureklı tut bıraz bogazını spor yap bılmem ne yap dıye akıl verıp duruyolar anlatamıyorum derdımı artık dıyetteyım demeye bıle utanıyorum en azından benı anlayan bırılerı olduğunu gormek moralımı duzeltıyo.tıroıd kontrolu yaptırdım ama bıse cıkmadı gercı yaptıralı 2 yıl falan oluyo tekrar ıstıyorum yaptırmak.ama cayı bırakmadım devam edıyorum ıcmeye inş. işe yarar

Evet ya herkes herseyi cok iyi bildigi icin anca akil veriyolar ama halini sorup derdini anlamaya calisan olmuyo hic.Dedigin gibi bende bu sitede moral buluyorum ve okudugum zayiflama hikayeleri sonucu zayiflamaya ve bu cayi kullanmaya karar verdim,sende birakmamissin en iyisini yapmissin bence.Onca ugrasmana ragmen kilo veremiyosan bunun mutlaka bi sebebi olmali,genel bi muayene olsan sorunun kaynagi cikar mi acaba ortaya?Insallah en kisa zamanda baslarsin canim kilo vermeye,laf olsun diye yazmiyorum seni cok iyi anlayabiliyorum ve gercekten cani gonulden istiyorum bunu basarmani ve mutlu olmani.Insanin psikolojisi herseyden onemli,mutlu olmadigin surece hayattan zevk alinmiyo.

aktarlarda hepsi varmı bu bitkilerin bulabilirmiyiz siz nerden aldınız kızlar hazır olanlarıda var onlardan kullanan varmı

Selam kizlar ben kasimin 12sinde 72 kiloyla basladim bu cayi icmeye,dun 2 haftam doldu,bu sabah kahvaltidan sonra tartildim ve 69 kilo geldimm hemide tok karnina,yani 2 haftada 3 kilo gitmis :21: Bilgilerinize arz ederim :KK66:

Canım tebrik ederim.MaşaAllah çok güzel kilo vermişsin.Böyle devam edersen tüm fazlalıklarından kurtulursun Allah cc'nin izniyle.

hmmmm teşekkürler sağol canım bişi daha sorabilir miyim ,senin bu konularda bilgin var ,eşim geçen aktardan bitkisel bi toz almış ,söylemiş emzirdiğimi günde 1 kez içsin o zaman demişler ama ben açıkcası bilemedim napayım ;içindekiler;biberiye ,sandaroz,kitre,şahtere,funda yaprağı,rezene,sinameki,defne yaprağı,anason,portakal,kekik,mersin yağrağı,papatya,ardıç tohumu

canım baktım şimdi netten hamileler ve emzire dönemindeki bayanlar için önerilmez yazıyo ,resmi internet sitesinde karışımın ,hay Allah ya benim bu çaylay tozlar için emzirme dönemini atlatmam lazım anlaşıldı başka yolu yok galiba

Canım içinde sinemaki varmış,bebeğine zararlı olabilir.Dediğin gibi emzirmeyi kes ondan sonra istediğini iç:)

herkese merhaba...ben de aktardan tek tek aldım malzemeleri,kendim demliyorum günde 3 defa...cuma gününden beri içiyorum 1 kg vermişim.zaten diyet ve spor yapıyorum ama kg vermem durmuştu uzun zamandır...o yüzden metabolizmamı hızlandırdığını sanıyorum..ayrıca bağırsakları da çalıştırdığını söyleyebilirim ve de gerçekten enerji verdiğini.eskiden saat 10-11 e kadar uyuyan ben 8 de kalkıyorum artık....
kilo kaybım devam eder umarım,gelişmeleri yazarım buraya da:KK34::KK34:

merhabalarrrr bende 3 gündür dokuzlu çay içiyorum. leslie'nin yürüyüşünü yaptım evime yakın yürüyebileceğim bir alan olmadığı için bu walk at home tarzı videolar ilgimi cekiyorrrr gercekten iştahımı kapatıp tatlı isteğimi azalttığını söyleyebilirim. 2 tabak üst üste koca kase puding yiyen ben küçücük bir kaseyle bıkıyorum bile temelli bırakmakk dileğiyle. ve gerçekten enerji veriyor. ben okuyorum, sabah 7de kalkıp eve 16.30-17.00 gibi geliyorum. geldiğimde sürekli uyurdum kalkar yemek yer 1 saate kalmadan tekrar yatardımmm sabahaa kadar artık hiç uykum gelmiyor sabahları çokk kolay kalkıyorum ve 2 litre suyumu asla ihmal etmiyorumm :) sürekli tuvalette zaman geçirmekten sıkıldım tabi ama :) ayrıca bağırsaklarım da iyi çalışıyor. ben bitkiyle yapılanından yanayım gelir elde edebileceğini düşünmediğim için mantıklı geliyor. zamanında dukanı da denedim mutlaka işe yarıyor fakat sağlıksız. et ve yulaf kepeğinden mideniz bulanır oluyor bir zaman sonraaa :) umarım işe yarar bayanlar inanıyorum BU SEFER OLACAKKKK :) öptümnanaktan

Canım tebrik ederim.MaşaAllah çok güzel kilo vermişsin.Böyle devam edersen tüm fazlalıklarından kurtulursun Allah cc'nin izniyle.

InsAllah canim valla kilo verdigimi gordukce daha da gaza geliyorum.Ben ara ara gelismeleri paylasicam ama bunda senin payin da var sen bu topigi acmasaydin ben su an baska zayiflama yollari ariyo olcaktim :13:

geçen ay düzenli bir şekilde 2 hafta içmiştim 9'lu çayı ve 2 kilo vermiştim.. sonra regl oldum etkilenir korkusuyla ara verdim .. reglden sonra tekrar düzenli içmek zor geldi :KK25: keşke bırakmasaydım pişman oldum.. verdiğim 2 kiloyu tekrar aldım .. bu akşam tekrar başlayacağım eve gittiğimde ve bu sefer regl dönemimde de bırakmadan devam edeceğim :KK45:

Bu gün sabah yeni paket çayıma başladım.

Bu defa karıştırmadan, birer tutam hazırlayarak yapacağım bakalım ne kadar faydalı olacak.

Ya Allah. :KK1:

Birde bişey soracağım Büşra, mesela ben sabah evde taze hazırlanıp içiyorum, saat 11 gibi iş yerinde de tekrar demleyip içiyorum, o otları dökmeden saat 4 gibi üstüne kaynar su koyup 5 dk. bekleterek tekrar içiyorum, akşam eve gidince de yeniden taze olarak demleyip içiyorum.

Demek o ki bir otu 2 kere içiyorum ya, zararı olur mu?

Bu gün sabah yeni paket çayıma başladım.

Bu defa karıştırmadan, birer tutam hazırlayarak yapacağım bakalım ne kadar faydalı olacak.

Ya Allah. :KK1:

Birde bişey soracağım Büşra, mesela ben sabah evde taze hazırlanıp içiyorum, saat 11 gibi iş yerinde de tekrar demleyip içiyorum, o otları dökmeden saat 4 gibi üstüne kaynar su koyup 5 dk. bekleterek tekrar içiyorum, akşam eve gidince de yeniden taze olarak demleyip içiyorum.

Demek o ki bir otu 2 kere içiyorum ya, zararı olur mu?

Merhaba bu çayın hazır olanından alıp kullanan varmı? yoksa aktardan mı almak gereklı cvp verırsenız sevininirim :KK9::KK9::KK9:

InsAllah canim valla kilo verdigimi gordukce daha da gaza geliyorum.Ben ara ara gelismeleri paylasicam ama bunda senin payin da var sen bu topigi acmasaydin ben su an baska zayiflama yollari ariyo olcaktim :13:

Faydalı olabildiysem ne mutlu bana.Rabbim daim etsin kilo vermemizi:)

kızlar bende kullnamak isitorum bu çayı. aranızda bir ay düzünli kullanan var mı? kullandıysa bir ayda kaç kilo verdi. şimdiden cvp için tşkrler

X