5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Bende 1 aydır bu çayı kullanıyorum ve 3 kg verdim. Sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 fincan ve öğleyin 2 gibi 2. fincanımı içiyorum. Yediklerimden çok kıstığım söylenemez ama ekmeği kestim diyebilirim. Sabahları da kendi yaptığım poğçalardan 2-3 yiyorum :) ama günde yaklaşık 2 lt su ve servisle evim arası 20 dk olduğuğ için 40 dk da yürüyüş yapıyorum.

Yaşadığım şehirde bitkileri ayrı ayrı alamadım ama 9 life tea diye toz halinde satılan ay marka olanından kullanıyorum. Çokta memnunum çok fazla kilo kaybetmedim ama gerçekten çok inceldiği farkediyorum. Herkese de tavsiye ediyorum tanıdığım. Sağlıklı günler dilerklerimle :)

Biliyorum aslında çok hızlı vermenin kötü olduğunu ama benim 40 kilo vermem lazım daha :KK43::KK43::KK43: Şimdi tombulum diye hızlı gidiyor bir süre sonra duracak zaten.İçimi rahatlatan tek şey dikkat ediyorum yediklerime et,balık,süt,yumurta,yoğurt,sebze,yeşillik...hepsini tüketiyorum.Ben normalde bol bol pilav,hamurişi,kızartma,cips,çerez,kola tüketirken şuan daha sağlıklı besleniyorum.Sırf şeker atıyorum diye çayı bile bıraktım.
Şöyle düşündüm mide küçülten insanlar yada şeker hastalarıda böyle diyetler uyguluyorlar.Komşumuz böbrek hastası mesala.Doktoru" haşlanmış tuzsuz sebze ye yoksa olürsün demiş".Kadın 2 ayda 17kg verdi.:44:

canım ben 1999 dan beri şeker kullanmıyorum ,şeker için çayı bıraktım diyosun ama yanlış bence ,çünkü eninde sonunda içine şeker atılan içecekleri içeceksin ,şeker atmayı kes çaya ,kahveye önce acı gelebilir ama zamanla alışıyosun sana kesin diyebilirim ,şu an da şekerli içecekler bana berbat geliyor içemiyorum kesinlikle millete acı gelen şey bana gayet güzel geliyor ,bunu söylediğim bikaç kişi daha bu şekilde şekeri bıraktı ,mesela eşim de kahveye hiç şeker atmıyor ,İNAN BANA ALIŞIYORSUN :)))))))

kızlar bugün otları aldım eve gelince bir fincan yapıp içtim meraktan :)
yalnız şöyle birşey var kaynar suyu döktükten sonra ne kadar bekliyorsunuz tam emin olamadım lütfen bilgilendirin beni...
inşallah zayıflarım dua edin kızlar...

Canım sen ne yaptın,baktın mı kalori cetvellerine?22.gün ve 9kg oldu.Eşim "sudur o "diyordu ama artık diyemiyor:KK1::KK1::KK1:.Kısa sürede kilo vermek istiyordun bak işe yarıyor benim yaptığım.

tatlım sen sallama çay mı içiyorsun yoksa bitkileri mi demliyorsun? ayrıca suyu döktükten sonra ne kadar bekliyorsun?
vee extra birşey kullanıyor musun veya yapıyor musun? benim acilen zayıflamam gerek, bilgilendirirsen çok sevinirim :)

canım ben 1999 dan beri şeker kullanmıyorum ,şeker için çayı bıraktım diyosun ama yanlış bence ,çünkü eninde sonunda içine şeker atılan içecekleri içeceksin ,şeker atmayı kes çaya ,kahveye önce acı gelebilir ama zamanla alışıyosun sana kesin diyebilirim ,şu an da şekerli içecekler bana berbat geliyor içemiyorum kesinlikle millete acı gelen şey bana gayet güzel geliyor ,bunu söylediğim bikaç kişi daha bu şekilde şekeri bıraktı ,mesela eşim de kahveye hiç şeker atmıyor ,İNAN BANA ALIŞIYORSUN :)))))))

Annem ve eşim de tıpkı sizin gibi bıraktılar şekeri.Ama damak tadı ben yapamadım işte.21 gün sonra alışıyormuşsun galiba şekersiz içeceklere ben 4 gün denedim içemedim:KK17::KK17::KK17:

tatlım sen sallama çay mı içiyorsun yoksa bitkileri mi demliyorsun? ayrıca suyu döktükten sonra ne kadar bekliyorsun?
vee extra birşey kullanıyor musun veya yapıyor musun? benim acilen zayıflamam gerek, bilgilendirirsen çok sevinirim :)

Ben bitkileri demliyorum.10dak. bekleyip süzüyorum.Günde 3 kere içiyorum ama sırf çayla değil tabi hergün 1saat hızlı tempoda yürüyorum.2-3 lt su içiyorum,birde akşam 7-8 sonrası hiçbirşey yemiyorum.Diyete gelince,kendi diyetimi yapıyorum.Yazmıştım buraya 2-3 sayfa geriye bakabilirsen açıkladım uzun uzun.:KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
kızlar kimse sallama hazırından içmiyormu cevaplayın lütfen hazır almak istiorum kullanan ve zayıflayan varmı :KK43:(

Ağlayacağım şimdi. :KK5:

Bu çayla kilo veremeyen bir ben mi varım?

Şu dilay form mudur nedir, ondan aldım 49 tl. ye bir kutu bitirdim, düzenli olarak içtim,1 gram vermedim.

Sonra burada okuduklarımdan yola çıkarak gittim ayrı ayrı poşetlerde aldım 30 ar gram, hepsini karıştırdım günde 4-5 bardak içtim, yine 1 gram veremedim.:2:

Bu hafta sonu da yine 30 ar gram ayrı ayrı poşetlerde alacağım, bu defada karıştırmadan 9 bitkiden de bir er tutam koyup, bir tatlı kaşığı yapıp içeceğim.

Bunda da faydalı olmazsa bilemiyorum yani.:KK36:

kızlar bugün otları aldım eve gelince bir fincan yapıp içtim meraktan :)
yalnız şöyle birşey var kaynar suyu döktükten sonra ne kadar bekliyorsunuz tam emin olamadım lütfen bilgilendirin beni...
inşallah zayıflarım dua edin kızlar...

Canım 7-8 dk bekletsen yeter.İnşAllah zayıflarsın canım.

Canım 7-8 dk bekletsen yeter.İnşAllah zayıflarsın canım.

inşallah tatlım cümlemizde istediğimiz kiloya ulaşırız,artık kilolu olmak istemiyorum :KK43: ilk günümdü bugün biraz ters etki yaptı tüm gün sersem gibiydim yarın daha iyi olurum inşallah :)
tiroid im olduğu için yavaş vericem galiba haberdar ederim, teşekkürler bilgi için

Şu dilay form mudur nedir, ondan aldım 49 tl. ye bir kutu bitirdim, düzenli olarak içtim,1 gram vermedim.

Sonra burada okuduklarımdan yola çıkarak gittim ayrı ayrı poşetlerde aldım 30 ar gram, hepsini karıştırdım günde 4-5 bardak içtim, yine 1 gram veremedim.:2:

Bu hafta sonu da yine 30 ar gram ayrı ayrı poşetlerde alacağım, bu defada karıştırmadan 9 bitkiden de bir er tutam koyup, bir tatlı kaşığı yapıp içeceğim.

üzülme arkadasim.. bende ayni durumdayim.. ilk basladigimda 4-5 gun sonra birakmistim.. istahim cok acilmisti korktum acikcasi kilo almaktan.. sonra bi hirs yaptim 2 kez basladim.. 1 aya yaklasti.. degisen hic bir sey yok.. ben otlari ayri ayri aldim, kendim minik cay posetlerine söylenen miktarda ayirdim.. poset cay hesabi yaptim ama olmuyo olmuyo olmuyo.. vazgecicem sanirim artik.. her sey herkese yaramiyo demekki :KK43:

:KK43: malesef bende düzenli kullandım bi ay bendede yaramadı ...herkeste aynı etkiyi göstermiyor galiba:KK50:

yakamaoz_1905
chleq

İşe yaramamasına üzülsemde, yalnız olmadığıma sevindim.

Gerçi şuanki kilomdan çok rahatsız değilim, ama emeksiz kilo vermekte güzel olurdu.

Artı ilginç olan ise çay benim iştahımı daha fazla açıyor.:2:

bende hazır sallama olanlardan almışdım düzenlide kullandım diyette yapıyorum ilk zamanlar 2 kilo verdim sonra tekrar aldım o kiloyu ve şişlik oluşdu vücudumda acaba ödem yaparmıki birde baş ağrısı yapıyor bende sanki anlamış değilim 3-4 bardk içiyorum günde :KK43: ekmek tatlı abur cubur herşeyi kesdim ama yok yok 1 gram gitmiyor gittikçede şişiyorum

inşallah tatlım cümlemizde istediğimiz kiloya ulaşırız,artık kilolu olmak istemiyorum :KK43: ilk günümdü bugün biraz ters etki yaptı tüm gün sersem gibiydim yarın daha iyi olurum inşallah :)
tiroid im olduğu için yavaş vericem galiba haberdar ederim, teşekkürler bilgi için

Rica ederim canım,amin,inşAllah:)

3 gundur içiyorum gunde 3 fincan ama bende baş ağrısı yapıyor galiba
+ ben yıne yıyorum ıstah falan da kesmedı bende
ama benım yemem ıcın zaten ac olmam da gerekmıyor gozum ac galıba

Neyse 15-20 gun devam edıcem bakalım neolcak.

hayırlı akşamlar kızlar :) cumadan bu yana içiyorum günde 3 fincan bakalım yarın tartılacam sonuç ne olacak :KK52: :KK52: yediklerimede dikkat ediyorum bu arada

bende içtim bi süre kilo vermedim ama ne yersem yiyeyim almadım da çok abartırım yeme olayını da:)
daha sonra tekrar başladım karbonhidrat diyetiyle birlikte çok güzel kilo verdiriyor bence işe yaramayan arkadaşlar başka birşeyle destekleyebilirler belki işe yarar

hayırlı akşamlar kızlar :) cumadan bu yana içiyorum günde 3 fincan bakalım yarın tartılacam sonuç ne olacak :KK52: :KK52: yediklerimede dikkat ediyorum bu arada

günaydın kızlar:) geçen cuma başlamıştım çaya 3 fincan içiyordum 70.500 le başlamıştım bu sabah 69.200 geldim :) 1300 gr aksik :KK8: :KK52:

günaydın kızlar:) geçen cuma başlamıştım çaya 3 fincan içiyordum 70.500 le başlamıştım bu sabah 69.200 geldim :) 1300 gr aksik :KK8: :KK52:

selam ecem kılo vermene cok sevındım bende 64 kıloyum ve 12 kılo vermem gerek boyum 1,58 :KK43:
pekı sen bu çayın yanında nasıl bır dıyet uyguladın paylaırsan sevınırım.. :KK9::KK9::KK9:

X