5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

ecem birde bu çay hangisi ???
9 lu cay olarak bır cok marka varda ve tatı nasıl

çok soru sordum sanırım .

selam ecem kılo vermene cok sevındım bende 64 kıloyum ve 12 kılo vermem gerek boyum 1,58 :KK43:
pekı sen bu çayın yanında nasıl bır dıyet uyguladın paylaırsan sevınırım.. :KK9::KK9::KK9:

slm zeyno 1 günlük menümü yazayım sana aşağı yukarı böle besleniyorum artık :9
sabah: ya nesfitle 1 bardak süt veya 2 dilim k. ekmekle standart kahvaltı
ara : 3 ceviz ve 1 elma
öğle: çorba yoğurt 1 dilim ekmek
ara neskafe ve 1 tane galeta
akşam: evde ne varsa genelde sebze oluyor, yoğurt ve salata

buşekilde genelde menülerim birde 3 fincan 9lu çay yemeklerden yarım saat önce + 2 buçuk lt su

ecem birde bu çay hangisi ???
9 lu cay olarak bır cok marka varda ve tatı nasıl

çok soru sordum sanırım .

olurmu canım yardımcı olmayı bende isterim :) ilk sayfada yayınlanan bitkileri aldım ben tek tek onu kullanıyorum. ben zorlanmıyorum içerken ama herkesin damak tadı farklı tabi

akşamları 5 ten snra meyve dışında bişey yemedm haftada 3,5 kilo verdm çayla felan olmuyo bu işler yememek lazım :p

akşamları 5 ten snra meyve dışında bişey yemedm haftada 3,5 kilo verdm çayla felan olmuyo bu işler yememek lazım :p

Aynen canım akşam geç saatte yendiği zaman kilo alınıyor.Bende akşam geç saatte yemeyi kestiğim zaman kilo veriyorum,yediğim zaman alıyorum.Bu çayda kilo vermeyi destekliyor,en azından psikolojik olarak rahatlatıyor ve enerji veriyor.

bu çayı alalı 2 hafta oldu..ilk hafta 78.4le başladım kullanmaya günde 2 defa içtim ben.öğlenleri okulda olduğumdan vakit bulamadım bi sabah aç karına bide akşam yemekten önce..5.güünün sonunda tartı 75.2 yi gösterdi :KK70: ama tabi yediklerimede dikkat ettim ekmeği tamamen kestim günde 2 dilim kepek ekmeği yedim sekeri azalttım ara ara spor yaptım ama bu hafta vize haftam oldugundan biraz cayı aksattım zaten regl dönemindeydim daha yeni bitti şişkinliğim vardı..:KK43: ama kilo verdiğimi hissedebiliyorum göbeğimin indiğini görüyorum ve bu beni cok mutlu ediyo:))suan kac kiloyum bilmyrm 1 haftadır tartılmadım bakalım :)

bu çayı alalı 2 hafta oldu..ilk hafta 78.4le başladım kullanmaya günde 2 defa içtim ben.öğlenleri okulda olduğumdan vakit bulamadım bi sabah aç karına bide akşam yemekten önce..5.güünün sonunda tartı 75.2 yi gösterdi :KK70: ama tabi yediklerimede dikkat ettim ekmeği tamamen kestim günde 2 dilim kepek ekmeği yedim sekeri azalttım ara ara spor yaptım ama bu hafta vize haftam oldugundan biraz cayı aksattım zaten regl dönemindeydim daha yeni bitti şişkinliğim vardı..:KK43: ama kilo verdiğimi hissedebiliyorum göbeğimin indiğini görüyorum ve bu beni cok mutlu ediyo:))suan kac kiloyum bilmyrm 1 haftadır tartılmadım bakalım :)

MaşaAllah çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim.İnşAllah istediğin kiloya ulaşırsın.

MaşaAllah çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim.İnşAllah istediğin kiloya ulaşırsın.

tesekkür ederm inşalla hepimiz veririz :) buarada arkadaslar sirke bal ve su karışımını herkese öneriyorum gerçekten işe yarıyor mesela sabah acayip acıkarak uyanan bir insanım ama onu içtikten sonra iştahım kesiliyo nedense :) bugün 2 hafta sonra tartılıcam bakalım gelişmeleri yazıcam size :)

tesekkür ederm inşalla hepimiz veririz :) buarada arkadaslar sirke bal ve su karışımını herkese öneriyorum gerçekten işe yarıyor mesela sabah acayip acıkarak uyanan bir insanım ama onu içtikten sonra iştahım kesiliyo nedense :) bugün 2 hafta sonra tartılıcam bakalım gelişmeleri yazıcam size :)

peki cnm ben emziriyorum ben de içeyim mi bu karışımı

Güzel haberlerini bekliyorum canım.Amin canım teşekkürler.
Evet canım sirke-ılık su karışımı çok güzel yağ yakıyor.Midesi hassas olanlar balda katabilirler.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba sırf bu konu için kadınlar kulübüne üye oldum geçen salı başladım bende burada okuduktan sonra yorumları ama hiç kilo veremedim acaba regl döneminde olduğum için mi bu dönemde çayla kilo verebilen varmı bu arada bushra_84 arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum böyle birşeyden haberdar ettiği için bizleri

arkadaşlar merhaba sırf bu konu için kadınlar kulübüne üye oldum geçen salı başladım bende burada okuduktan sonra yorumları ama hiç kilo veremedim acaba regl döneminde olduğum için mi bu dönemde çayla kilo verebilen varmı bu arada bushra_84 arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum böyle birşeyden haberdar ettiği için bizleri

Rica ederim canım,faydalı olabildiysem ne mutlu bana.Genelde regl dönemlerinde vücutta fazla şişlik oluyor,bu yüzden kilo veremiyor olablirsin.Regl döneminin geçmesin bekle canım,inşaAllah verirsin kilolarını.

regl dönemim bitmedi bende öncesindede çok şişlik oluyor ama çaya ara vermeyeceğim 15 gün devam edeceğim inşlh hep birlikte kurtuluruz kilolardan

Selam kizlar ben kasimin 12sinde 72 kiloyla basladim bu cayi icmeye,dun 2 haftam doldu,bu sabah kahvaltidan sonra tartildim ve 69 kilo geldimm hemide tok karnina,yani 2 haftada 3 kilo gitmis :21: Bilgilerinize arz ederim :KK66:

Güzel haberlerini bekliyorum canım.Amin canım teşekkürler.
Evet canım sirke-ılık su karışımı çok güzel yağ yakıyor.Midesi hassas olanlar balda katabilirler.

hmmmm teşekkürler sağol canım bişi daha sorabilir miyim ,senin bu konularda bilgin var ,eşim geçen aktardan bitkisel bi toz almış ,söylemiş emzirdiğimi günde 1 kez içsin o zaman demişler ama ben açıkcası bilemedim napayım ;içindekiler;biberiye ,sandaroz,kitre,şahtere,funda yaprağı,rezene,sinameki,defne yaprağı,anason,portakal,kekik,mersin yağrağı,papatya,ardıç tohumu

canım baktım şimdi netten hamileler ve emzire dönemindeki bayanlar için önerilmez yazıyo ,resmi internet sitesinde karışımın ,hay Allah ya benim bu çaylay tozlar için emzirme dönemini atlatmam lazım anlaşıldı başka yolu yok galiba

Son düzenleme:
Selam kizlar ben kasimin 12sinde 72 kiloyla basladim bu cayi icmeye,dun 2 haftam doldu,bu sabah kahvaltidan sonra tartildim ve 69 kilo geldimm hemide tok karnina,yani 2 haftada 3 kilo gitmis :21: Bilgilerinize arz ederim :KK66:

ne güzel canım yaaa ben 1 aydır aralıksız ıcıyorum tık yok yaaa bırılerının ışıne yaramış barı bu cay :KK34:

ne güzel canım yaaa ben 1 aydır aralıksız ıcıyorum tık yok yaaa bırılerının ışıne yaramış barı bu cay :KK34:

Canım ben çayı içiyorum yanında diyette yapıyorum ama spor yapmıyorum.Sen diyet yapmısmıydın yoksa sadece cay mı içtin?Diyetle desteklersen verebilirsin bence ki İnsallah verirsin canım çünkü kilolu olmak hiçkimsenin hayali dieğil,en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız İnsallah

bir şey sormak istiyorum tamam bu çayın zararı yok şimdilik peki ya uzun dönemde bir zararı olabilir mi bilgisi olan var mı??

X