selam ecem kılo vermene cok sevındım bende 64 kıloyum ve 12 kılo vermem gerek boyum 1,58
pekı sen bu çayın yanında nasıl bır dıyet uyguladın paylaırsan sevınırım..
ecem birde bu çay hangisi ???
9 lu cay olarak bır cok marka varda ve tatı nasıl
çok soru sordum sanırım .
akşamları 5 ten snra meyve dışında bişey yemedm haftada 3,5 kilo verdm çayla felan olmuyo bu işler yememek lazım
bu çayı alalı 2 hafta oldu..ilk hafta 78.4le başladım kullanmaya günde 2 defa içtim ben.öğlenleri okulda olduğumdan vakit bulamadım bi sabah aç karına bide akşam yemekten önce..5.güünün sonunda tartı 75.2 yi gösterdiama tabi yediklerimede dikkat ettim ekmeği tamamen kestim günde 2 dilim kepek ekmeği yedim sekeri azalttım ara ara spor yaptım ama bu hafta vize haftam oldugundan biraz cayı aksattım zaten regl dönemindeydim daha yeni bitti şişkinliğim vardı.. ama kilo verdiğimi hissedebiliyorum göbeğimin indiğini görüyorum ve bu beni cok mutlu ediyo:))suan kac kiloyum bilmyrm 1 haftadır tartılmadım bakalım :)
MaşaAllah çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim.İnşAllah istediğin kiloya ulaşırsın.
tesekkür ederm inşalla hepimiz veririz :) buarada arkadaslar sirke bal ve su karışımını herkese öneriyorum gerçekten işe yarıyor mesela sabah acayip acıkarak uyanan bir insanım ama onu içtikten sonra iştahım kesiliyo nedense :) bugün 2 hafta sonra tartılıcam bakalım gelişmeleri yazıcam size :)
peki cnm ben emziriyorum ben de içeyim mi bu karışımı
tesekkür ederm inşalla hepimiz veririz :) buarada arkadaslar sirke bal ve su karışımını herkese öneriyorum gerçekten işe yarıyor mesela sabah acayip acıkarak uyanan bir insanım ama onu içtikten sonra iştahım kesiliyo nedense :) bugün 2 hafta sonra tartılıcam bakalım gelişmeleri yazıcam size :)
arkadaşlar merhaba sırf bu konu için kadınlar kulübüne üye oldum geçen salı başladım bende burada okuduktan sonra yorumları ama hiç kilo veremedim acaba regl döneminde olduğum için mi bu dönemde çayla kilo verebilen varmı bu arada bushra_84 arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum böyle birşeyden haberdar ettiği için bizleri
Güzel haberlerini bekliyorum canım.Amin canım teşekkürler.
Evet canım sirke-ılık su karışımı çok güzel yağ yakıyor.Midesi hassas olanlar balda katabilirler.
Selam kizlar ben kasimin 12sinde 72 kiloyla basladim bu cayi icmeye,dun 2 haftam doldu,bu sabah kahvaltidan sonra tartildim ve 69 kilo geldimm hemide tok karnina,yani 2 haftada 3 kilo gitmisBilgilerinize arz ederim
ne güzel canım yaaa ben 1 aydır aralıksız ıcıyorum tık yok yaaa bırılerının ışıne yaramış barı bu cay
ne güzel canım yaaa ben 1 aydır aralıksız ıcıyorum tık yok yaaa bırılerının ışıne yaramış barı bu cay