iyi günler sevgili hanımlar,,bu karışımdan bende aldım faydasının olduğuna kesinlikle inanıyorum,,ben bununla beraber sporada başladım,,iki haftada iki kilo verdim.,yalnız ben hazır karışımlı halde olan daily form aldım üstelik iki kutu,,bulunduğum şehir küçük ve doğuda olduğundan aktarcılarda bulamamıştım, internettende araştırdım ama yine bulamadım,,
Busrha84 e katılıyorum,,hazır aldığımız pakette ne kadar ölçü koyulacağını ayarlayamıyoruz. bir tatlı kaşığı koyuyorum ama tamamen kekik ve biberiye var sanki içinde,,yani çokta faydalı olmayacağı kanaatindeyim. oysa kendimiz yapsak hepsinden aynı ölçülrde ve gerektiği kadar koyarız,,yaklaşık 10 gündür içiyorum ama sürekli içemedim sabah içtiysem akşam içemedim gibi,,fazlasıyla su içmek istiyorsunuz bunu kullandığınızda ağzınız kuruyor sanki,,yinede o kadar para verdiğim halde tektek alıp kendim yapmayı düşünüyorum,,ben kış çayıda hazırlarım bitkilerden,,küçücük kilitli torbalar almıştım..hepsinden birer tutam bu torbalara koyup birer bardaklık yapardım,, bu alacağım bitkileride öyle yapmayı düşünüyorum. tabi alabilirsem..
eğer sizde aldıysanız internetten bana adresini verirmisiniz,,kızım istanbulda ünv. okuyor, kapalıçarşıda varmıdır? ona söylesem alır,,ama doğru bitkileri bulabilirmi sahtelerini vermezler değilmi..