42 Kilo Zayıflayan Güldemir'in Başarı Öyküsü

selam kızlar bu başlığa yazmayalı çok olmuş...ben geçen sene ilk evlendikten sonra hayatımdaki en yüksek rakam olan 80e çıktım..maalesef..ama bu yazıyı okuduktan sonra dedim ki kendime dur bunca sene 100lerce diyet denedin ne oldu hiçbir zaman hayalindeki çıtır kız olamadın..hayatımdan her türlü diyet-rejim ve bununla ilgili herşeyi çıkardım.. herşeyden yedim ama azar azar bazen yürüyüş yaptım bazen hiçç yapmadım ve bu 1 yıl içinde 66.7ye düştüm hayattan zevk alarak ve kendimle barışık bi şekilde verdim yavaş oldu ama zevkli ve kendimi üzmeden oldu eskiden eşime yemek yapar ama karşıdan izlerdim yiyemezdim ama bu öyküyü okuduktan sonra küçük bi kase yiyip üstüne su içtim vee derin bir ohh çektim böyle de oluyormuş diye..
yalnız kızlar ben yaklaşık 2 aydır çok yanlış bi yola saptım yine hedefim 62 olduğu için hızlı vereyim diye yine saçma sapan yok şu diyeti yok bu diyeti diyerek kendimi zora soktum 2 aydır zayıflamak yerine +900 gram almışım ama kızlar bu yazıyı tekrar okumam çok iyi oldu nasıl 13 kg bu yöntemle verdiysem 5 kg de öylee gider bugünden itibaren yine diyet kelimesi yokk azar azar yiyip herşeyin tadına bakmak var inanıyorum yaza istediğim gibi gireceğim kızlar ayrıca sık sık tartılmadım verirken benim moralim aniden çökebiliyor o açıdan ayda bir veya daha seyrek tartılıyorum ben bugün miladım olacak yine yazarım ben bu başlığa çünkü bu bayana sonsuz minettarlık duyuyorum çünkü beni sosyal hayattan koparmadan,yıpratmadan ve ömür boyu yapılabilecek bilgiler verdi sonsuz teşekkürler
kızlar bu arada boyum 1.72 kg şu an için 67.6 yaş:24 hedef:62 zayıfladıkça gelip buraya yazacağım çünkü buna inanıyorum
öyküyü yazanı,onu buraya taşıyanı,sizleri,hayatımı ,kendimi,eşimi,kısacası herşeyi seviyorummm hoşçakalın görüşmek üzere..

Sude-naz ben de seninle basliyorum demek ki..Yarin daha dikkatli olmaya diyete degil..52 olmak istiyorum ben de (belki daha az hic olmadigim kadar ince olmak istiyorum kendimi sasirtmak istiyorum.Bu sabah 65,5 kilo oldugumu gördüm.Ben de buraya yazarim senin gibi..Ne kadar zaman alir bilmiyorum ama hedefime olasmak istiyorum bu kez.Basarilar

başarılar canım bunu başaracaksın neden olmasın? hep fit olan kişiler yapabiliyor da biz neden yapmayalım? bal gibi de olur hem herşeyin tadına varırız hem dee tartıda istediğimiz rakamı görürüz :)

kızlar buraya e son ben yazmışım o zamanlar 67.6 imiş kilom şimdi ise 64.4
arkadaşlar inanın ki forumdaki hemen hemen her diyeti denedim ama şunu farkettim hiçbiri benim isteğimi yerine getirmiyor ne zaman ki bu hikayeyi okudum kendime geldim benim gibi diyet kelimesinden nefret eden varsa bu hikayeyi sık sık okusun
nerde geçen seneki 80 kiloyla mutsuz ağlayıp zırlayan ben nerde bu sene ki 64 kiloyla ben daha da vermeye devam ediyorum 58-60da durduracağım inş. çünkü boyum uzun...

Evet arkadailar ben de diyet yapamayanlardan, bir sinir harbiyle önüne ne gelirse yiyenlerdenim. Neredeyse 1 senedir 1 kilo bile veremedim. Ben de bu yazıyı okudum ve çok etkilendim. Ama maalesef tam motive olamadım. Şimdi her şeyden çok istiyorum bunu hayat felsefem yapabilmeyi. Aslında bu konuda çok da acemi değilim. Zayıf olduğum zamanlarda her şeyi düzenli ,fazla olmadan yiyen biriydim. Daha sonra aldığım 1-2 kilo ve bunun stresi bende daha çok kilo yaptı. Devamlı oturan ve "yemeyeceğim." derken her şeyden sınırsız yiyen biri olup çıktım. Bu durum başka alanları da etkiledi. Giyimime önem verirken "yakışmıyor" bahanesiyle özensiz görünmeye başladım. Yani pek çok alanda sıkıntılarım var. Ve vereceğim birkaç kilo beni rahatlatacak. Devamının da geleceğini düşünüyorum.
Bu konuda sizlerin de desteğini istiyorum. Ara sıra buradan görüşsek nasıl olur?

Bu yazıyı forumda bi yıl önce görmüştüm. çok hoşuma gitmişti. Bunda üç ay önce diyet araştırırken yine okudum. Aklın yolu birdir derler ya yapmam gerekenin bu olduğunu baştan beri biliyodum aslında. Birebir uyguladım diyebilirim. canım ne istiyosa az miktarda yedim. nefsimi köreltmiş oldum böylece.
Şubat ortasında 76 kiloyken şimdi 61.5 kiloyum. Bu yazıyı yazan arkadaş okuyo musun bilmem ama çok teşekkür ederim sana. Zayıflamama cidden yardımcı oldun.
Ben gördüğüm saçma diyet sayfalarına yazıyorum gerçi ama rejim yapan insanlar sinirli oluyo ters tepiyo. Kendinize eziyet etmenize hiç gerek yok hanımlar. Ben herşeyden yiyerek kilo veremiyorum illa öldürücü diyet yapmam gerekiyo diyenlere asla inanmıyorum. (hastalık haricinde) Herşeyden yemek mideyi tıka basa doldurmak demek değil elbette. 33 yaşındayım metabolizmam çok hızlı değil ama çatır çatır veriyorum kiloları. Sporla birleşince herşey oluyo.

butün şişmanların yani bizlerin yaşadıkları hepmi aynı olur kızgınlıklar kırgınlıklar pişmanlıklar itilmişlikler sevgisizlik saygısızlık kendini sevmeme aciz görme hepmi aynı olur her bir kiloda bir umudum daha kaybolduğu gittiği günler savaşla hayatla aramın kötü olduğu artık sona geldim dediğim o günlerde karşıma çıkan o iyi yürekli insan davut bey iyiki varsınız.Davut bey sağlıklı beslenmemde bana yardımcı olan ve psiolojik desteğini esirgemeyen doktorum aslından ondan tek yardım aldığım konu olayın psikolojik tarafı verdiği diyet,i yapmıyorum ama şuan zayıflıyorum o diğer ukala diyetisyenler gibi değil karşısındkini ezmiyor konuşuken yada kilo vermediğin zaman azarlamıyor herneyse bu arkadaşın yazısını okuduğum zaman çok duygulandım hattta ağladımve artık bu arkadaş gibi düşünüp onun gibi beslenmeye başladım işde yaradı 3 kilo 5 kilo derken 135 ten 126.6 indim ve bu bile dahada hırslanmama sebep oldu artık biliyorum ki herşey daha güzel olcak hata oluyorrrrrrrrrrrrbenim gibi birbirlerine destek olmak isteyen birileri varsa hep birlikte daha rahat savaşırız bu kilolarla diyorum hadi ozaman ne duruyoruz

bu ne mükemmel bir anlatış psikolojik sentez edebi üslup yaa :)) nası güzel şişman psikolojisi anlatımı bu böyle :))

hayatta okumam dediğim koca bi sayfayı tek solukta okudum ... okudum da işte gerisi gelir mi ..... muamma...

Ara ara tekrar tekrar okunması gereken bir yazı. Çok güzel motive oluyor insan. Ben bu yazıyı okudugumda 64 kiloydum şimdi 54 aslında 52ydi ama benim dikkatsizliğim işte Dikkat edeceğim bundan çok daha iyi durumda olacağım inşallah.

inanın ne kadar yoğun duygular içerisinde yazıldığı belli olan bir yazı ki beni bu kadar derinden etkileyebileceğini düşünemezdim . inanın aklıma kodum gideceğim şimdi kendime bir kase kiraz yıkayacağım yanına da dolapta duran dondurmadan beynimi doyurana kadar yiyeceğim. ve bu yazıyı da bilgisayarıma kaydediyorum motivasyon yazısı diye.

vakti zamanında 63 kilo iken kendimi şişman sanırdım.25 yaşı geçtikten sonra daa kolay kilo alarak şişmanlığın ne olduğunu gördüm.

8 li rakamları görünce şişmanlığın ne olduğunuda görmüş oldum. hayatı boyunca kilo alıp veren biri olarak bu başarı öyküsünden çok etkilendim.

sonuçta diyet yapmayarak şeker tuz hiç bişeyi kesmeyerek. sadece az yemek+su+egzersizle 4 ayda 18 kilo verdim.asla diyet havasına girmedim.
hayatımın geri kalanında diyet yapmayıda düşünmüyorum.şimdi 62.5 kiloyum dahada vericem. sarkmadım,daha fit bi vucudum oldu.bir haftada 300 gram verdiğim oldu ama önemsemedim. ailemde çok fazla şeker hastası var bende o yöne doğru gidiyordum. az kilo verdiğim haftalarda bana iyi gelen yada gelmeyen yiyecekleri keşfetmiş oldum. asla vazgeçmedim.

Yazı çok eski ama ben yeni gördüm muhteşem bi hikaye bence..üstelik böyle rahat bir yöntemle çok kısa sürede bir sürü kilo vermiş veren.ben 4 gündür diyet yapıyorum kendimi sıkıyorum kurabiyeli çikolatayı yememek için,pirinç pilavı vardı dün yemekte ondan yiyemedim kilo yapıyor diye.günlerdir baş ağrısıyla zor duruyorum yemeden diyet eziyet resmen bakalım gittiği yere kadar yapıcam gitmezse eğer bu yöntemi denerim..

ben sana söyleyeyim gitmez o diyet. iyisimi öğlen 2 kaşık pilavını yanınada yoğurt ve ara öğündede mis gibi çikolatalı kurabiyeni ye şil çayla akşama da dikkat et olsun bitsin
kendine eziyet etme

eveeet bugün itibariyle 61.8 kiloyum ve bunu tamamen ama tamamen bu yazıya borçluyum.. başladığımda 80dim ve hayat bana zindandı şuan 61 ve vermeye devam ediyorum 1 gün fazla yesem bu yazıyı okuyorum sonsuz teşekkürler hikayenin sahibi ve paylaşan arkadaş

bende gayretinden dolayı kutluyorum... büyük başarı nazarlardan korusun

offff çok uzun ..gözüm kesmedi okumaya birisi bana özet geçse ..yokmu bir babayigit aranızda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…