42 Kilo Zayıflayan Güldemir'in Başarı Öyküsü

offff çok uzun ..gözüm kesmedi okumaya birisi bana özet geçse ..yokmu bir babayigit aranızda:)

:))))) çook güldüüm yaaa.:)))

bende ilk gördüğümde senin gibi dedim kim okicak bunu diye ama gerçekten çok güzel bir yazı :)))

Sevgili Güldemir;
Yazıyı yazalı bayağı uzun zaman olmuş. Arada bazı sayfalarada baktım hala giriyormusunuz , okuyormusunuz diye. Sizi gerçekten tebrik ediyorum. Anladığım kadarıyla kişisel gelişim alanına da merakınız var imiş. Her şey beyinle başlar şeklinde yazınızı özetlemek istiyorum. HER ŞEY BEYNİMİZDE BAŞLIYOR zaten. Kilo almakta, vermekte. Başarı -başarısızlık , Mutlu olmak -olmamak vs.
Uzun süredir nette dolaşıyorum. bu kadar kaliteli bir yazı okumamıştım. Sadece zayıflama öyküsü olarak değil ciddi bir kişisel gelişim dersi vermişsiniz. Anlatımınız cümleleriniz fevkalade. Sizi yürekten kutluyorum. Gerçek bir SAVAŞCI'sınız.

HARİKA, HARİKA, HARİKA bir yazı. Her okuduğumda pozitif enerjiyle doluyorum, biraz önce forumda gezinirken motivasyon eksikliğinden dem vuran bir kaç kişi gördüm bu yazı, her motive kaybedildiğinde okunmalı..

Ben foruma yeni üye oldum kendime aferim diyorum, ayrıca kızıyorum ki daha önce neden üye olmadım? Evet arkadaşlar karşınızda artık zayıflamaya yemin etmiş (ama bu sefer son söz olacak) yeni bir üye arkadaş var. Bugün 2. günüm ve herşey harika gidiyor. BÜTÜN zayıflamaya çalışanlara kocaman sevgiler olsun :)

bende innaılmaz etkilendim bu mutluluk öyküsünden ve kesinlikle artık ben de varım
öteki olmıcam artık,yaratık gibi bakılmıcam
güzel ve muhteşem olucam
sağlıklı vücüdumla,sağlıklı kilomda olucam
herşeyden azar azar yiyerek...

Zayıflamaya çalıştıkça yazıda ifade edildiği gibi beynime kodladığım yanlış bilgiler yüzünden daha da kilo alan ben artık o bilgileri düzelttim. her şeyden önce de GERÇEKTEN ZAYIFLAMAK İSTİYORUM artık. bu şekilde kilo vermeye çalışan arkadaşlar buradan yaptıklarımızı paylaşıp daha bilinçli davranabiliriz.

herşeyi intizamnla yaratan doğa değil Allah cc. tır.

size benden kocaman bir alkış:..yazınızın çıktısını aldım buzdolabıma astım her şevkim kırıldığında yazınızı oluyup tekrar şevke geliyorum...içimdeki azmi canlı tuttuğunuz için teşekkür ederim...

bu hikayeyi paylaştığınız için çooook teşekkür ederim bu hikayeyi okuduktan sonra daha da kendime geldim diyebilirim, hikayenin sahibine de paylaşım yapmanıza izin verdiği için ayrıca teşekkür ederim gerçekten yaşadığım pekçok şeye tercüman olmuş ve hissettiğim şeyleri hissetmiş hikayenin sahibi sayesinde kendime bir diyet günlüğü edindim umarım bu defa amacıma ulaşırım ve hayatımın tadını çıkarmaya başlarım

bir süredir neredeyse her gün bu başarı öyküsünü okuyorum, beynimle bedenimle anlamaya çalışıyorum, aslında hikayeler ne kadar da aynı dolaplara saklanan küçük beden kıyafetlerde paket paket çikolatalar... yemek yerken makyaj yaparken yolda yürürken utanışlarimiz bile aynı, o 5 ayda 42 kilo verdi hem de diyet bile yapmadan inanarak biz neden yapmayalim ki? bu başarı hikâyesinin her kelimesi öyle içime dokunuyor ki özellikle düğün sonrası gözyaslari sanki benim içime akıyor... ben de inanıyorum artık ben de yapabilirim benim iskeletim de ne o mankenlerden ne de güldemirinkinden farksız ben de 21 martta yolculuğa başlıcam, bahar en sevdiğim mevsimdir benim de bedenim bahara uyansin, yaza çiçek açsın diye...

Arkadaşlar ben yeni üyeym gözüme bu yazılanlar takıldı diyetle ilgili bilgiler ararken 90kiloyum 25yaşındaym zayıflayamıyorum eğer bana destek olup yardımcı olursanız sevinirim gercekten zayıflama hakkında konusmaya bilgi almaya ihtiyacım var teşekkürler

Bundan bir 2-3 yıl önce, aynı hikayemizin baş kahramanı gibi google'da zayıflama ile ilgili aramalar yapıp, şişmanlıktan bıkmış bir şekilde dolanırken başka bir forumda denk gelmiştim bu hikayeye. Ömrümde hiç çıkmadığım kilodaydım ve iş yerinde gizlice gözlerim dola dola okumuştum. Moralim bozuldukça açıp okudum, hatta en sonunda sayfalar dolusu çıktısını aldım hala evde duruyor.

Belki bu kadar hızlı bir zayıflama hikayesi olmadı benimki, daha da vermem gereken çok kilom var ama kafa yapımı tamamen değiştiren yazı bu oldu. Aslında hep farkında olduğum ama kendime itiraf etmediğim gerçeği yüzüme bağırıyordu "TÜM DİYETLER YALAN!". Ne zaman ki buna inandım, kendimi dinledim, diyette misin sorularına yooo diye cevap vermeye başladım, zayıflamamın miladı oldu. Ben başkalarının diyetlerini, doktorların bağırmalarını dinlemiyorum artık. Bedenime ne iyi geliyor, ne kötü geliyor "farkında" oluyorum.
Gece geç yemek yersem midem rahatsız oluyor mesela ya da alkol alacaksam o gün çok bir şey yememem gerekiyor. 1 gün çok yersem 3 günde dengeliyorum. Spor yaptığım zamanlarda acıkmıyorum gibi gibi...

Bu hikaye benim için en büyük ilham kaynağı oldu. İlla bir ajandaya bağlı olmak zorunda değilim kilo verirken, beynimde doymam gerekiyor. Bunu becerince gerisi geliyor. Bunu yazan arkadaş kimse, eminim ömrü boyunca o kiloları geri almayacak. Ben de aynı onun gibi kendimi sevmek, kendime saygı duymak ve yediklerimi kendime göre seçmek için eğitiyorum kendimi. Umarım sonumuz benzer.

Yazı sahibi bir gün okursa, sonsuz teşekkürler, benim hayatımı değiştirdi diyebilirim :)

meraba canim.
bende surekli diyet yapip 60 lardan 80 üzerine cikan biriyim. su anda diyet kelimesinden nefret ediyorum. bu yazi banada cok iyi geldi. bi haftadir dikkat ediyorum ve aralarda ilik su iciyorum. ama bende hic kilo degisikligi olmuyor. Bende sizin gibi diyet yapmadan zayiflamak istiyorum. Özellikle dikkat etmem gereken bisey varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…